[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

SendSpace Direk İndirme Linki

Dosyanın uzantısı .sexe s'yi silin ve .exe olacak, çift tıklama ile winrar otomatik unzip edecektir. Dosyanın boyutu 35 Mb. Kendim paketledim ve güncel antivirüs programıyla tarattırdım ki zaten ne zamandır kullanıyorum bu dosyaları ;)

Gelelim yasallık mevzusuna, yasal olarak herhangi bir kısıtlama ile karşı karşıya değiliz çünkü bu oyunlar şu anda maddi bir gelir sağlamıyor yapımcılarına ve bu yüzdendir ki kendi zevkiniz için istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ancak maddi çıkar sağlamaya çalıştığınız anca yasaları karşınızda bulursunuz benden demesi :)

İçerisine eklediğim oyunlar:

Street Fighter 2 - Championship Edition
Final Fight
Super Street Fighter 2
Sunset Riders
Mrs. Pacman

Buy 5 oyunda kullanımı serbest kategorisinde, program zaten yasal. Bu akşam olmaz ancak yarın ya da bayramda ya da başka bi zamanda, istediğimiz anda server açabilirim. Takıldığınız yerler olursa, sorabilirsiniz. İyi oyunlar...

Se7enty' Alıntı:
Vay be, artık direkler bile indirilebiliyor...

Yoksa SendSpace, bir direk markası mı? Direk markasıysa, ne zamandır direkler markalı oldu? :mrgreen:

Artık her "direk" okuyuşumda alıntı yapıp soracağım, "bu nedir?" diye. :)
Çocuklar, ben yeni farkına vardım, bu kelimeyi yanlış yazma sorunu var birçoğunuzun. Aman, "lütfen" diyeyim, düzeltelim şu işi de... haydi gayret...

ilterocktive' Alıntı:
Se7enty' Alıntı:
Vay be, artık direkler bile indirilebiliyor...

Yoksa SendSpace, bir direk markası mı? Direk markasıysa, ne zamandır direkler markalı oldu? :mrgreen:

Artık her "direk" okuyuşumda alıntı yapıp soracağım, "bu nedir?" diye. :)
Çocuklar, ben yeni farkına vardım, bu kelimeyi yanlış yazma sorunu var birçoğunuzun. Aman, "lütfen" diyeyim, düzeltelim şu işi de... haydi gayret...

Ben bu hatayı hep garipsemişimdir. Düz bir çubuğu anlatmak için kullanılan direk sözcüğü zaten "direct" sözcüğünden geliyor olmalı diye tahmin ediyorum; yani, "doğrudan" anlamına gelen bir sözcüğü TDK'ya göre "direkt" olarak yazıyoruz; ama, bu sözcüğü "dikilmiş demir çubuklar"ı anlatmak için kullandığımızda "direk" halini allıyor.

Nedendir niyedir bilemedim hiç???

Geri