[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

5 sözcükten oluşan bir cümle...

1. sözcük aslında bir nida: "Aaaaa"

2.sözcük: "Yok"

3.sözcük: "Artık"

4.sözcük: "E" ile başlıyor ve büyükannenin kırsal kesimde söylenişi.

5.sözcük: Yine kırsal kesimle "çatı" yerine kullanılan bir sözcük ve bu sözcüğün zihinlerde uyandırdığı o ayıp kelime...

Edit: 3. ve 4. sözcüklerin iyelik eklerini de siz koyarsınız artık.

Oldu olacak birisi de şu Erman Toroğlu'nun tuvaletini kokutan pastırma muhabbetini assın da tam olalım.

Dikatinizi çekerim, demokrasi denen sistemin içinde böyle adamların da oyu sayılıyor ;)

Hani "demokrasi" derken o sistemin de ne kadar sağlıklı, aklı başında kararlar alabileceği konusunda kabaca bir fikir sahibi olmak için söyledim, hehe.

Başbakan Cumhurbaşkanı Parlemento filan tanımayıp kodu mu oturtan Genelkurmay Başkanı gibi istekler mesela...

... öte yandan, Parlemento filan da bu adamlar gibilerinden dolu olunca o isteğe de kızamıyorsun 8)

Adam ne olduğunu biliyor çünkü. Hehe...

Neyse, bu da günün eğlencesi.

M.

Aheahae

Demin izledim o pastima muhabbetini, artik rezilliklerinin kendileri de farkina varip sonunda kopuyorlar.

Youtube'da pastirma yazinca cikar herhalde. :)

Vay hayvanlar ya...

Hayır, hayır. Erman Toroğlu değil, onun gibi bir kabzımalı çıkartıp her hafta prime-time'a koyup dört saat boyunca konuşturanlar.

Ve onun karşısına dizilip " ağuağuağua la la bah ne dedi la, ağuağua..." diye gülenler.

Diyecek birşey yok.

O kadar yayın zamanını bu ülkenin birşeyler becermeye çalışan doktorlarına profesörlerine, bilim ve fikir adamlarına ayırsalardı 15-20 senede kafası biraz çalışan bir nesil yetiştirmiş olurduk.

Biz de burada çırpınıyoruz on kişi aramızda işte kendi kendimize "vay be Allah'ı bile tartıştık" diye seviniyoruz.

Neyse, umudu yitirmemek lazım.

M.

Yayının devamını izlemedim ne tür bir tepki geldi ya da gelmedi bilemiyorum ama katılımcılar arasında, öncesinde değer verdiğim bazı şahsiyetlerin de olması ve onların da pişmiş kelle gibi sırıtmaları ayrı bir kepazelik.

Hani bunu seyreden adam "Ulen kantarın topuzunu kaçırmışız" der ve kendine bir çeki düzen verir diye bekliyorsun, ama nerde...

Adamın bir kaç program sonra Ümit Karan'a, üç gol attığı bir maç sonrası- ki yanlış anımsamıyorsam yakın bir zamanda da evleniyordu- yönelttiği soruyu anımsayın...

Ceza falan da almıyorlardır Allah bilir...

Umit Karan o roportajin ertesi gunu evleniyordu. Soruyu Erman Toroglu'ndan Umit Karan'a yonelten muhabir soruyu biraz degistirmeseydi ortaya cikacak durumu dusunemiyorum.

"Bugun 3 gol attin yarinki mac ne olacak?" gibi bir soruydu. Yarin ki mactan kasit da ortada. :shock:

Cok ayip yahu.

Geri