[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Clementine videosu verip, geceme ait ruh halimi değiştirdiğin için, ekstradan teşekkür ederim! :evil:

Of oof, tüylerim diken diken oluyor.... :)

airbender' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=jjH0b4Mta-8

Burn Rock and Roll Band - TV1 (TRT) 1989 civarı :)

hahahah!! Makine yaz sıcaklarından!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Çok iyiymiş!!!! :lol:

EDIT: Ooof, faciaymış..Ne yazsam bilemedim..

Korhan Abay' ın rakın röl deyişi,
Seyircinin çeşitliliği,
Şarkının senkron hatası,
Üç elektro gitar olması,
Basın solak olmaması,
Korhan Abayın, "siz genede hazırlıklı olun, ritm şey olursa artık ona göre devam ettirin" demesi,
Vokalin saçları,
Kick, trampet ve hihat'den oluşan davul seti, (bir tanede tom var) :lol:
Solocunun, soloları tutturamaması,
En sonda vokalin kendini kontrol edemeyip, solocunun sırtına şaplak atması. :lol:

Abi böyleleride var çok salaklar yahu bende bir keresinde sokakta denk geldim böyle bir olaya abartmıyorum kadın iki araba ortasındaki 6-7 m lik yere yanaşamadı en son yolda yan duruyordu ve heralde kuyruk olmuş onlarca arabanın küfürü yemiştir. Teyzede oldukça rahattı yanında kızıydı sanırım annesine bağırıp duruyordu sen ne biçim araba kullnıyorsun diye ve tabiki kadın yine yanaşamadı en son millet arabalarından çıkıp gelip üstüne yürüyünce kadın park etmeyi bırakıp yoluna devam etti.

Öok sinir oldum şimdi hele o video lar gerçekse o en son salak çıldırttı beni sabah sabah.

Zaten þu bayanlar daha dikkatli araba kullanýr mitini kim ortaya attýysa kýzýlcýk sopasý ile kovalamak lazým.

Geçenlerde park özürlü birine denk geldim. Direksiyonu saða kýrýp arabanýn arkasýný sokuyor ama sonra paalel yanaþmak için toplayýp sola kýrmayý akýl edemiyor bir türlü girip girip çýkýyor. En sonunda dur bekle dedim ben geçeyim sonra devam et piyese sen :D

Bazýlarý da hem salak gibi gidiyor yanýndan geçince birde hýrs yapýyor ilerde geçmek için sýkýþtýrýyor falan.

Youtube videolarına tıklayınca şu çıkıyor ve izleyemiyorum :

"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player"

Java, mava, flash hepsi yüklü ama sorunu çözemedim. Var mı aynı dertten muzdarip olan ? Virüs mü acaba ?

Bildiğim ve yaşadığım kadarıyla bazı sitelerde böyle bir durum oluyor fakat www.vtunnel.com da öyle bir durum olmaması gerekiyor...

İstersen playerleri tekardan kur (ama kendi sitelerinden. o linklerden kurma bence)

polski' Alıntı:
Youtube videolarına tıklayınca şu çıkıyor ve izleyemiyorum :

"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player"

Java, mava, flash hepsi yüklü ama sorunu çözemedim. Var mı aynı dertten muzdarip olan ? Virüs mü acaba ?

2 gündür bendede aynısı çıkıyor. Daha önce de bu durumla karşılaşmıştım ama akabinde youtube açılmıştı ve normal olarak izleyebildim.

yukarıda bahsedilen vtunnel.com ve browseunblocked.com da youtube sorunsuz izlenebiliyor şimdilik.

Geri