[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

polski' Alıntı:
Videonun info' su güzelmiş. :)

Hehe, onu başka bir videoda gördüm de copy/paste yaptım acaba faydası var mı diye ki varmış gerçekten. İzlenme sayısında artışa sebep oldu.

Firestorm: Orası bizim kurs mekanı işte.

Yok hayır. :D Kurallar dahilinde iki kılıç kullanabiliyorsunuz. Kullanması daha zor işte negatif yanı da o.

^____^

Lovecraft' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=hDZm_QuMY3w

Param olursa gideceğim memleketler arasında. Hayat tarzları, kültürleri filan çok ilgimi çekmektedir. Ayrıca Japonya sanat alanında kadınların ağırlıkta olduğu nadir ülkelerdendir. Geyşa kültürünün bir mirasıdır bu. Geyşa da bir çoğumuzun kulaktan dolma zannettiği şey değildir aslında. Kelime anlamı "sanatçı" demektir. Falan da fişmekan.

Ben bi ara dan sınavına giderim ya . Yüksek Lisans'a falan ya da. Bulunur bir bahane :D

rudiment rudiments jeff quenn

Lovecraft' Alıntı:
Param olursa gideceğim memleketler arasında. Hayat tarzları, kültürleri filan çok ilgimi çekmektedir. Ayrıca Japonya sanat alanında kadınların ağırlıkta olduğu nadir ülkelerdendir. Geyşa kültürünün bir mirasıdır bu. Geyşa da bir çoğumuzun kulaktan dolma zannettiği şey değildir aslında. Kelime anlamı "sanatçı" demektir. Falan da fişmekan.
Evet Japonya güzel memleket ve ayrıca biz erkeklerin çekik gözlü bayanlara karşı özel bir ilgisi var. Kime sorsam aynı şeyi söylüyor. Çok eskiden oralardaydık buraya geldik. Ama biliçaltımız hala oralarda sanki... :)

Rudiment olayında bir fenomen, Jeff Quenn :

1:50 civarı yaptığı arı vızıltısını duyunca şaşıracaksınız. :D

Geri