[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Terminator 5: The Rec Day havasında olmuş. T-Pain'in bütün şarkılarında yüksek derecede vocoder var, ilk başlarda ses etmedi baktı insanlar işe uyandı, hatta küçük görmeye başladı, işte o noktadan sonra işi sempatiye vurup, samimi gözükmek için bu ve buna benzer video ve röportajlar yaptı. Reklam kokan hareketler bunlar. Şimdi çoğu kişi diyecek ki "Adama helal olsun, açıkca söylüyor, kendi sesi olmadığını, diğer sanatçılar gibi vıy vıy etmiyor" ama işin aslı öyle değil, buradan menejerini kutluyorum. Yok mu bize de el atacak böyle bir tactical expert? %30 veriyorum hem de :lol:

Lovecraft' Alıntı:
Alın size yeni Star Trek. JJ Abrams diye bi herife bu konsepti teslim eden Paramount'un kafasına çekiçle vurmak istiyorum. Daha trailer'den ne kadar çoluk çocuk filmi olacağı ortada. Çocuk aktörlerle, Transformers seviyesinde bir Star Trek. Bir Hollywood "reboot" klasiği.

http://www.youtube.com/watch?v=lmJO3ppLBsk&fmt=18

Hah bir sevişme sahneli STmiz eksikti, o da oldu tam oldu desene. Kafalarına Klingon yağar inşallah yapımcılarının tümünün nebulada kalkansız kalasıcalar sizi :evil:

Nerde kaldý O Mr.Spock'ýn Bilimsel , soðukkanlý , sakin hali ile þu trailerda izlediðimiz sivri kulaklý sosyopatýn durumu.

Aksiyonu abart ilgili ilgisiz , Uhura'ya striptiz yaptýr bir de seviþme sahnesi ooooh! :evil:

Pek yeni nesil değilim :D ama bence filmin görüntüleri güzel. Seyredince göreceğiz artık ne nane olduğunu ama çok acaip bir çemkirme durumu var bizde halk olarak. Lost adlı diziyi çeken adam olmak demek ki kötü bir şey, Cloverfield kötü film, herif balon ve millet lost tan ne anlıyor bilmiyoruz durumu pek mantıklı bir yaklaşım değil. Adam beceriksizin teki ama 80 yıllık sinema şirketleri ve 40 yıllık tv kanalları hala adama iş yaptırıyorlar, demek ki hiçbiri bir şeyden çakmıyor, öyle karambolden iş yapıyolar :D

@Lovecraft

Lost, anlatılmaz yaşanır. Biraz daha dişini sıkıp izlemeye devam edersen, seni de Lostie camiasında görürüz :)

Lost candır ya :lol:

Şaka bir yana Lost bayağı sağlam dizidir. Sen nesini sevmedin bu kadar yahu ?

Sonuçta 2-3 bölüm izleyip sıkıldım diye kapatmak bence yeterli bir değerlendirme yapmanı sağlamamakla birlikte belki de çok seveceğin bir diziyi kaçırmana neden olacak.

Ben bayağı seviyorum açıkçası Lost'u. Ha sevmezsin, banane ki :lol: Ama yazık etme güzelim diziye bak metalci adamsın aynı kafadanız yapma etme gözün sevem :lol: :lol:

Geri