Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım gün gelecek, hepimiz kendi kendimizin bilgisayarı olacağız. 7/24 online, kollektif veri işleme makineleri. Borg olacağız Borg Hayvanları çoktan asimile ettik bile. Özellikle bu aşağıdakini izlemeniz şart. Aklınızı alabilir:
Memleket Finlandiya, sanatçı Johanna Kurkela. Aslında bir soundtrack parçası bu. Film de çok iyiydi bu arada. Hayatının çoğunu akıl hastanelerinde geçirmiş, bir "prenses" olduğuna inanan, yaşamı boyunca hem kendisini hem de çevresindekiler mutlu etmeyi başarmış bir kadının (Anna Lappalainen/Svedholm) gerçek hayat öyküsünden uyarlanmış. Hastaneye onun adına bir anıt bile dikmişler. Bütün çabalara rağmen, doğum kimliğini bir türlü kabul etmeyen Prensesin, 92 yaşında ölmeden önceki son sözleri ise çok ilginç: "Ben Prenses değilim, benim adım Anna Svedholm."
At the end of time, a moment will come when just one man remains. Then the moment will pass. Man will be gone. There will be nothing to show that we were ever here… but stardust.
Alıntı: Sunshine (http://www.imdb.com/title/tt0448134/)