Ekoriko, sen önce "yavaş" yaz. Yazdıklarını göndermeden önce bir kere daha oku, ki hatalarını düzeltme şansın olsun. Sen kendini önemse önce, kendi yazdıklarını önemse ki insanların seni önemsemeye sebebi olsun.
Yanılıyorsam düzelt, ama kurduğun cümlelere bakılırsa daha bu işin başında bir arkadaşımızsın. Zaten oralarda olmasan, gelip bu soruyu sormazsın. Burada seni küçümsemek adına söylemiyorum bunu, yerimizi bilelim. Adabımızı koruyalım, saygı sorunları yaşanmasın diye söylüyorum.
Derdini doğru bir biçimde anlatamazken, Bülent gelip sana kendi ürününü denemeni öneriyor. Adam, senin olayla oturup ince ince uğraşmama ihtimaline karşı "bak içinde şu kadar preset de var." demiş. Mesajından 2 saat sonra, bu kişiye cevap veriyorsun ve cevabın "yok senin ürünün beni tatmin etmedi. Ben dünya çapında kullanılan beni tatmin edecek sesler arıyorum." Yahu, sitedeki demoları "adam akıllı" dinlemeye kalksan, 2 saatten çok vakit alır. 2 saat içinde demoları dinledin, programın demosunu indirip kurdun, manual'ını kurcaladın, yazılım ile ses yazmaya çalıştın ve tatmin olmadın öyle mi? Enteresan.
Nedir seni tatmin edecek olan şey? Ne seni tatmin eder? Hani Tiesto, Infected Mushroom, Prodigy vs. gibi kendine has tarzı, ürünleri olan biri olsan da gelip burada birşeyler aransan, diyeceğim ki "adam yürümüş gitmiş, Synthmaster adama hitap etmedi." Ama o da yok. Nedir bu her şeyin üstünü 2 dakikada çizebilme cesaretini veren güven bunu merak ediyorum. Tamamen meraktan soruyorum. Şu "tatmin" olayını biraz açar mısın?
Üstelik ben sorduğum soru karşılığında "tatmin" olmayı da beklemiyorum. Bana yazım hatası yapmadan iki üç cümle birşey yaz, ona da razıyım.
Ayıp.