[Eski] Analog Synth Geyiği

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Forumu okudum da ! İyi olmuş böyle "ileri derece lüzumsuz" kişilerin uzak olması Müziktek'ten . Ne yazık ki arada çıkıyor böyleleri Synthfan abi. :(

Sahi Bülent seni ihmal ettik bu ara :D Senin single cycle'ları hazırlayacağız daha. Bayramdan sonra konuşuruz. Bu vesileyle herkesin bayramını kutluyorum sintici kardeşlerim :)

Teoman abicim senin ve bu vesileyle bu başlığı okuyan herkesin bayramını geçde olsa kutlayayım.

Yaa bu synth lerden ses klonlama işi nasıl olcek :D

İyi dileklerin için teşekkür ederim Onur :) Ses klonlama işi için önce analogları ısıtacaksın güzelce :) sonra C0 notasından her dalga şekli için açık filtre durumunda 24/96 wav kayıt alacaksın. Hepsi bu... Ben de henüz başlamadım ama muhtemelen bu hafta sonu başlayacağım.

Bir Ankara ya geldigimde bulussak da bu geyige fiziki boyuta tasisak :) Ben synfox ile gelirim, baska Ankara da olanlar filan guzel olur, sonra ayrica Istanbul da yapabiliriz ;)

7 Kasım'dan sonra yapılırsa bir Bolu iyi gider. Abant'ta mangal da güzel olur, "mangalla uğraşmayalım" derseniz İsmail'in Yeri'nin lezzetli etleri de mideleri sevindirir :)

kodomo' Alıntı:
Tamam bayram ertesine bende, guzel bir iki resim ve bir iki ses ornegi ile geliyorum :)

bu arada dandik telefon fotosu ile idare edelim :)

5415_101412757285_537202285_2164035_505868_n.jpg

hayy maşallah... :shock:

Bolu'da mangal olayı süper olur. Cuma cumartesi dışında çalışmadığımız bir gün olsa (barda çalıyorum da) ben de seve seve katılırım...

Oberheimcem'in evindeki gizli erotik synth arşivini bekliyoruz hala sabırsızlıkla :lol: . Fotolar ne zaman gelecek?

Arada geçen yıllar içerisinde firmalar yeni analoglar çıkardı, vintage alıp risk almaya pek gerek kalmadı.

Geri