Re:
aristo' Alıntı:
İlter öyle diyorsun ama, PCI ses kartını sökmeden önce, BIOS'tan onboard ses kartını enable ettim ve RealTek Driver ın kurdum. Ve sistemi yeniden başlattığımda siyah ekran geldi önüme;
[...]
Sonra PCI kartı sökünce sistem düzgün açıldı.
Bu durum, onboard kart ile PCI kartın çakışması değil mi?
Nereden bileceksin?
Onboard ses kartını mı fiziksel olarak çıkarttın?
Herhalde hayır.
aristo' Alıntı:
İşte bunu yaşamayım diye disable etmiştim.
"Yaşama
yayım".
PCI kartını çıkarttığında doğru çalışıyorsa işletim sistemi, ya sorun PCI karttadır, ya ayarlarda beceremediğin bir yer olmuştur, ya da ses kartının sürücüsü iyi değildir vs vs. Bende de var Realtek vesaire. BIOS'ta kullanıma açık. Windows XP. BIOS'ta tek oynama RAM'lerle ilgili bir ayar değişikliği o kadar.
aristo' Alıntı:
...Ama hatam şu sanırım; XP sistemimi kurmadan önce BIOS a gidip onboard özelliklerinin alayını disable etseydim sonra PCI kartı takıp Windows XP yi kursaydım bu sorun olmazdı sanırım.
"Alayını disable" etseydin, bilgisayarında kullanamayacağın bir alay özellik olurdu.
Tanımlanamayan donanım gördüğü, ya da sinirlendiği için gidip yeni işletim sistemi alanını da ilk defa görüyorum. Bir yaşıma daha girdim. Daha ses kartı doğru dürüst desteklenmiyordur belki de...
Sistem doğru çalışıyor, fakat tanımlananamayan bir aygıt var, o seni rahatsız ediyor, ne olduğunu öğrenemediğin için gidip yeni işletim sistemi alıyorsun... çok ilginç hakikaten.
300-400 lira pahalı olduğu için i7 işlemciye sırt çevirdin, ama sinirlenip bir nefeste Windows 7 aldın... helâl, ne diyeyim. Biz de ööyle forum mesajları okuyoruz işte... kaça aldın, ve önceden tanınamayan aygıtın Windows 7 ile tanınacağını nasıl tahmin eddin?
Melodyne Studio Windows 7'de çalışır. Yasal ve güncel sürümüyse.
Zaten Melodyne Studio'n varsa, muhtemelen onu Melodyne Editor'e güncellemek isteyeceksin?
Senin aslında Mac alman şart... bence senin Windows PC'lerle bir uyumsuzluğun var.
Biz sana forumca birleşip bir Mac alalım...