Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
cümlesini kurarken aklından bu konuda ne gectiğini merak etmiştim. Bana editing sırasında o fonksyonu kapatmak zaman kazandırıyor mesela, yani işimizi kolaylaştırdığı başka bir özellik mi bu yoksa her seferinde ekranı kaplamasını sağlamaya üşenmemeli miyiz?O fonksiyonun devre dışı bırakılması aslında kimsenin yararına değil.
Hayır sorunum bu değil. Sorun proje acıkken düzenleme penceremin F3, F11, F12 tuşlarına bastığımda otomatik olarak küçülmesi, yani her proje actığımda kendime göre hazırladığım taslağın açılması ile alakalı bir problemim yok sıkıntım bu tuşlara her basışımda düzenleme penceresinin küçülmesi. Sanırım ufak bir yanlış anlaşılma oldu. :wink:sorun, her yeni proje açtığında, düzenleme penceresinin default boyutuna geri dönüyor oluşu mu, yoksa yeni açılan pencerenin, eski pencere üzerinde olması mı?
ilterocktive' Alıntı:İlk önce, Cubase'i açtığında ne olacağına karar ver.
Zannetmiyorum Alper, İlter Abi yapmaz öyle şeyalperz' Alıntı:ilterocktive' Alıntı:İlk önce, Cubase'i açtığında ne olacağına karar ver.
İlter, bir Mac OS ekranı mı görüyorum yoksa :twisted: Seni de mi kaybettik?![]()
O tuşlara her basışında o pencerenin boyutu değişmemesi gerekir.ebolav1' Alıntı:...sıkıntım bu tuşlara her basışımda düzenleme penceresinin küçülmesi. Sanırım ufak bir yanlış anlaşılma oldu. :wink: