Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Togepi' Alıntı:Fakat PT ve Logic'teki gibi olmadığına eminim.
Rica ederim.Togepi' Alıntı:Bilgi için teşekkürler
Bundan kasıt neydi?Togepi' Alıntı:Fakat PT ve Logic'teki gibi olmadığına eminim.
Togepi' Alıntı:Cubase 5 Studio'dan Cubase 6 Artist'e update yok.
Cubase 6'ya upgrade var.
http://www.compel.com.tr/P/4-11-4039
Yalnız bu paketi almam yeterli mi?
BubbleTrouble' Alıntı:Akademik de olsa, normal versiyon da olsa upgrade paketleri tek bir tane oluyor ve her zaman bir sürümden genelde en fazla 2 üst sürüme yükseltebiliyorsun. Ben 5'ten 7'ye geçmeyi düşünüyorum mesela, zira benim işime yarayacak yeniliklere bakılınca o fiyatları vermek pek mantıklı değil..
Gearslutz'dan konuyla ilgili bir alıntı:
"Steinberg official post says Cubase 5 Studio cannot upgrade to Cubase 6 Artist. Must upgrade to full version for $250 . That is lame."
Bence de lame, 8) . Halbuki adamlar 100 $'a falan da bunun upgrade'ini koysalar, millet de yeni program heyecanını yaşasa, lisanslı kullanımı özendirse; bu fiyat ve sürüm yükseltme politikasıyla resmen bindikleri dalı kesiyorlar..
BubbleTrouble' Alıntı:Togepi' Alıntı:Cubase 5 Studio'dan Cubase 6 Artist'e update yok.
Cubase 6'ya upgrade var.
http://www.compel.com.tr/P/4-11-4039
Yalnız bu paketi almam yeterli mi?
Akademik de olsa, normal versiyon da olsa upgrade paketleri tek bir tane oluyor ve her zaman bir sürümden genelde en fazla 2 üst sürüme yükseltebiliyorsun. Ben 5'ten 7'ye geçmeyi düşünüyorum mesela, zira benim işime yarayacak yeniliklere bakılınca o fiyatları vermek pek mantıklı değil..
Gearslutz'dan konuyla ilgili bir alıntı:
"Steinberg official post says Cubase 5 Studio cannot upgrade to Cubase 6 Artist. Must upgrade to full version for $250 . That is lame."
Bence de lame, 8) . Halbuki adamlar 100 $'a falan da bunun upgrade'ini koysalar, millet de yeni program heyecanını yaşasa, lisanslı kullanımı özendirse; bu fiyat ve sürüm yükseltme politikasıyla resmen bindikleri dalı kesiyorlar..
Vay vay vay. Sen beğendiysen iyi bir plugin demektir.BoraUslusoy' Alıntı:Bir kere ben Cubase 6'daki yeni gitar ampli simülatörü VST Amp Rack'i çok beğendim. Amplitube, Guitar Rig, Eleven, Sansamp PSA, Chrome Tone artık adını siz söyleyin, pek çok amp simülatörle mesaisi olan bir olarak VST Amp Rack en iyilerden biri diyebilirim...