Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Miraç Atıcı' Alıntı:Mevzu 32/64 bit problemi değil zira Windows 7 64bit olsa bile kullandığın programlar 32bit olarak yüklenip çalışabiliyor hiç bir ayar vs gerektirmeden.
Senin sorunun Cubase Sx3'ün Windows 7 desteklememesi. Ya Cubase'ini update edeceksin, yada ikinci bir işletim sistemi olarak Xp kuracaksın.
Buna ben de katılıyorum. :aynen:Miraç Atıcı' Alıntı:Şahsi fikrimi söyleyeyim : Windows 7, Xp Pro'ya göre daha stabil ve seri.
1 - Yıllardır Xp kullanıyorum ve yeterince tanıyorum. Win 7 kurduğumda bambaşka bir dünyaya geçmiş olup yeniden birşeyleri keşfetmem için zaman harcayacak mıyım?
2 - Cubase'i takip edenlere soruyorum. DAW yükseltiyorum. Cubase 5 aldım. Aynı şey bunun için de geçerli. Sx3 ile alıştığım kısayollarım, çabukluğum ve menü başlıkları, yerleri vs. değişecek mi? İlla ki birşeyler farklı olacak ama bunları keşfetmek için verecek çok çok fazla zamanım yok. 3-4 gün kurcalamayla çözer miyim meseleyi?
3 - Önüne gelen plug-in'i, vsti' yi yükleyen biri değilim. Kullandığım toplamda 10 taneyi geçmez. Tek isteğim bunları kullanmaya devam edebilmek. Anladığım kadarıyla bu mümkün öyle değil mi? Native ile ilgili kısımdan bunu anlıyorum.
4 - Sorun olmayacağını tahmin ediyorum ama eski projelerimi Cubase 5 ile sıkıntı yaşamadan açarım değil mi?