Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Ne önerdiğin görülüyor Partizan. Orada duruyor yazı.Partizan' Alıntı:sadece yazılım kullanımını önerdim ben orda...
Bildiğin şeyin önerisini yap, sandığın şeyin değil.Partizan' Alıntı:...SX3'ü legal yollardan temin edebileceği yollarda vardır sanıyorum...
South Parktan-parkeden korsanla ilgili videonun konuyla ilgisi ne?Partizan' Alıntı:...bu korsan meselesiyle ilgili bi video rastgeldi geçenlerde.south parktan.bilenler vardır belki...
ilterocktive' Alıntı:Ne önerdiğin görülüyor Partizan. Orada duruyor yazı.Partizan' Alıntı:sadece yazılım kullanımını önerdim ben orda...
Bildiğin şeyin önerisini yap, sandığın şeyin değil.Partizan' Alıntı:...SX3'ü legal yollardan temin edebileceği yollarda vardır sanıyorum...
South Parktan-parkeden korsanla ilgili videonun konuyla ilgisi ne?Partizan' Alıntı:...bu korsan meselesiyle ilgili bi video rastgeldi geçenlerde.south parktan.bilenler vardır belki...
"Dur yakalandık, ben konuyu başka yere çekeyim bari" der gibi olmuş.
Ayrıca video izlemek istesem burada işim ne?
Samet'i tanıyorsan ara adamı telefonla, bulduğun "legal SX3"ü nereden alacağını/bulacağını oradan söyle. Burayı karıştırma o işe.
Sanki pazarda sebil gibi legâl Cubase SX3 satılıyor...
şeklinde de bir öneride bulunmuşsun... (şimdi sen üstelediğin için, ben de haliyle cümlelerini tekrar tekrar okuyorum).sistemin yetersizliğinden öte sx3 ile başlaman en mantıklısı eğer konu cubase ise
Steinberg' Alıntı:Cubase 5
* Windows XP or Windows Vista*
* 2 GHz CPU (dual core CPU recommended)
* 1024 MB RAM
* Display resolution 1280 x 800 pixels recommended
* Windows DirectX compatible audio hardware (ASIO compatible audio hardware recommended for low-latency performance)
* DVD-ROM drive with dual-layer support
* 4 GB of free HD space
* USB component port for USB-eLicenser/Steinberg Key (copy protection)
* Internet connection for license activation
* Included Cubase 5 64-bit version natively supports Vista 64
Cubase 4
* Windows XP Home, XP Professional or Vista
* Intel/AMD processor 1.4 GHz
* 512 MB RAM
* DVD drive required for installation
* Windows DirectX compatible audio hardware is required (ASIO compatible audio hardware required for low-latency operation)
* USB port required for USB-eLicenser/Steinberg Key (copy protection device)*
* Internet connection required for license activation
Partizan' Alıntı:samet'te başlayacaksa sx3'ten başlamalı.sonra tabiki 4-5.ama adam daha başlangıç ilter.aşağıdan yukarıya gitmesi makul olan.
Partizan' Alıntı:...aklı başında sorun çıkardı hep.pro tools 7 ve cubase st 4 bu sebeple silindi harddiskimden.
ve kullanımı bana sorarsanız daha kolay.benim içinde en kuvvetli sebep budur.yoksa fl'de hatta audition'da bile çalışırım ki çalıştımda.
ama f sürücümdeki cubasesx3.exe'nin yerini hiçbirşey tutamaz.
samet'te başlayacaksa sx3'ten başlamalı.sonra tabiki 4-5.ama adam daha başlangıç ilter.aşağıdan yukarıya gitmesi makul olan.
alperz' Alıntı:Partizan, sorması ayıp ne kadar zenginsin de PT 7'yi bir hışımla kurup, kaldırabildin?![]()
aynen iltercim.hediye geldi. lakin rundll ile bir olup halay çektirdiler windowsa.ilterocktive' Alıntı:- "cubase st 4" dediğin şey? Cubase Studio 4 mü oluyor o? Yani Cubase Studio 4 aldın, ama stabil olmadığı için sildin?
kesinlikle!ilterocktive' Alıntı:- Pro Tools 7 de demek sisteminden stabil olmadığı için silindi? Vaaay!.. bunu forumdaki Pro Tools kullanıcılarına da aktaralım, onlar da sebeplensin bu başlıktan... senin engin bilgilerinden faydalanmak gerek... öyle böyle değil...
çünkü öyle.aynı şeyi kaç kere anlatmam gerekecek?ilterocktive' Alıntı:- Neyin "kullanımı daha kolay", Cubase SX3'ün mü? Yani SX3'ü kullanmak, 4'e göre daha kolay diyorsun? Neden?
öyle bir cümledir.yapmadımda değil hani.ilterocktive' Alıntı:- "audition'da bile çalışırım ki çalıştımda" nasıl bir cümledir? "Yapmadım da değil hani" der gibi.
hayır z de windows var sanıyorum oda f idi.ilterocktive' Alıntı:- "f sürücümdeki cubasesx3.exe'nin yerini hiçbirşey tutamaz".. vaaay... "seviyorum ulen!" diyorsun? Belki protools7.exe'yi de z sürücüne kurmuşsundur sen, bu bilgiyle.
bencede makul.katılıyorum.ilterocktive' Alıntı:- "aşağıdan yukarıya gitmesi makul olan"... vaaay #2. Cubase VST32'den başlatalım o zaman arkadaşı?
ben çektim onlar çekmesin...ilterocktive' Alıntı:Sen 1-2 yazılımla nahoş şeyler yaşadın diye tüm Dünya müzelik yazılım kullanacak değil.
neredeyse bilmiyorum.henüz 4 kişiye önerdim.fakat sx3 e küsersem ripırcı olacağım.senin bu ripır aşkından etkilendim.ilterocktive' Alıntı:Madem yeni başlayanlara şevkat hisleriyle dolusun, Reaper'ı öner. Reaper USB stick'lere kurulup "portable" olarak bile kullanılabilen sağlam bir yazılım. Üstelik neredeyse ücretsiz.
ilterocktive' Alıntı:Muhtemelen sen ilkokul sırasındayken ben bu işleri yapıyordum.
Allah derim.ilterocktive' Alıntı:Ben senin ne yazılım/donanım kullanıp, ne gibi işler yaptığını burada sorguluyor muyum? Sorgulamıyorsam, sen de işin öte tarafına karışmayacaksın. Ya da karış, ben de seninkine benzer bir yöntemle yazmaya başlayayım, ne dersin?
bana ona şuna buna sormayın.foruma yazmayın.iltere sorun.özel mesaj atın.ilterocktive' Alıntı:Burada elle tutulur bir bilgin varsa yaz, bir işe yarasın yazdığın.
"Bence", "bana sorarsanız"dan ziyade, elle tutulur gerçeklerden bahset.
Sen merak etme, bak ben ne buldum:Partizan' Alıntı:...bi dakka.vst32.nerden alacağız onu?hey korsan mı o.hemen bana satışını yapacak adam bul.hey sen.lanet olası cahil cühela pis zenci![]()
Ne dediğim belli.Partizan' Alıntı:...lakin sx3 korsan çekmiş torrent'tan diye duydum.bi çekmek lazım kulaklarını ilter abi.ne diyosun.
ilterocktive' Alıntı:Cubase SX3, sistem gücünü gereksiz yere sömüren nadir Cubase sürümlerinden biridir.