[Eski] Cubase

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu arada yanlis mi biliyorum bilmiyorum ama, zaten 4 veya 5 alirsa, 3'u kullanamiyor mu? Benim dongle icerisinde 1.x, 2.x, 3.x, 4.x ve 5.x yaziyor? Sanirim Steinberg'in FTP alanindan indirilebiliyordu.

Yanlis biliyor olabilirim, ama arkadas o kadar isterse, alim-satim forumunda Cubase 4 satiliyor, alir onu, eger benim dedigim gibiyse sx3 kullanir.

EmrePolat' Alıntı:
ilterocktive' Alıntı:
Cubase SX3, sistem gücünü gereksiz yere sömüren nadir Cubase sürümlerinden biridir.
Sorma hocam yahu. 15 kanallı bir projeyi açtığımda, bilgisayarın feryat figan ağladığını görüyorum. 4 ve 5'i denemediğim için soruyorum, 4'de ve son olarak 5'de bu ne oranda çözülmüş acaba?..
Projesine bağlı olarak farklı sonuçlar alınabilir.
Yalnız ben yüklü olan projelerin hemen hemen aynı performansta Cubase4'te açıldığını ve çalıştığını hem gördüm, hem de diğer bir çok kişiden duydum.

Cubase 4.5'ten sonraki güncellemeler de pek çok kullanıcı tarafından epey tutuluyor. Öncesi biraz sallantıdaymış, ilk aylarda ağlayanı çoktu.
Ama şu an Cubase4'ten memnun ve Cubase5'e geçmeyen, bekleyen çok kişi var. Zira bu meretlerin her ilk çıkış sürümü bug'lı oluyor ne yazık ki. 5.1 herhalde bir nebze iyidir.

Tunc_Akin' Alıntı:
Yahu bu arada yanlis mi biliyorum bilmiyorum ama, zaten 4 veya 5 alirsa, 3'u kullanamiyor mu? Benim dongle icerisinde 1.x, 2.x, 3.x, 4.x ve 5.x yaziyor? Sanirim Steinberg'in FTP alanindan indirilebiliyordu...
Cubase orijinal CD'sini ya da DVD'sini bulursa; SX2'yi dahi kullanabilir, Cubase 4 sahibi.
Ama tabii bunu yazılıma sahip olanlar biliyor, diğerleri değil.
Bir diğerleri de burada SX3'ü Cubase4'e karşı savunuyor.

(Steinberg ftp'sinde sadece Cubase/Nuendo4 "64bit preview" sürümünün (beta gibi bir şey yani) tam uygulaması indirime açık. Diğerleri sadece güncelleme/Update).

Soruyu soran arkadaş alacağı tavsiyeyi almıştır umarım.

Partizan,

SX3'ü yasal yollardan buluyorsan bul ya da bulma, ona buna yolla, kendi makinanla ne yaparsan yap bizim için farketmez. Bu forumda korsan muhabbeti yok arkadaş.

Kilit iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri