firestorm' Alıntı:Monitoring için kullandığın reverb %100 wet olup, bu yüzden kaynaklanan bir gecikme olabilir mi?
Olabilir herhalde
Şimdi son durum şöyle daha önceden ses direkt geç geliyordu reverblü. Şimdi reverbsüz ses gecikmesiz , reverblü ses aynen gecikmeli geliyor.
Akşam amplitube 3'ün demo versiyonunu indirdim. Amplitube'ün sesini gecikmesiz duyuyorum gayet güzel yani. Diğer gecikmeli gelen reverblü gitar sesi aynen duyuluyor amplitube ten etkilenmiyor yani.
Sinir bozucu bir durum sanki kısa bir delay ayarlamışım gibi. O sesi devreden çıkartabilsem herşey harika olacak. Üzerindeki düğmeleri falan kurcaladım bir şey değişmiyor. Birde şöyle bir durum var ilgisi var mı bilmiyorum kartın üzerindeki düğmeden kapatıyorum tekrar açılmıyor. Adaptörü çıkartıp tekrar takınca açılıyor.
Driverları kontrol ettim ama 2006 microsoft sertifikalı driver lar yüklü güncelle dediğimde zaten en son sürücüler yüklü diyor. Birde çipset vs üretcisinin sitesine bakayım olmazsa.
TC Electronic' Alıntı:Şöyle bir şey de buldum Tc sitesinde: Bendeki aynı sorun:
I hear an annoying echo sound on the headphone when they are plugged into my interface. The echo is only present on when monitoring live recording or playback. It is not present on the recording application.
Answer
This is perfectly normal. What you are experiencing is the direct signal from the audio interfaces zero latency monitoring AND the delayed software monitoring signal from your host program.
You can turn off software monitoring in your host program and this will resolve the issue.