ozkansunar
Yeni üye
Dogrudur, bazen notalara ait degerler gözükmüyor. Oluyor bazen,Event list i acip kapamak gerekiyor. Kalemle yapilanlarmi bilemiyorum? Sinir ettigi olmustu!
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
yavuzy' Alıntı:Turkarmoni,
Bu muhabbetin üzerine patlat bi rapid premium account. :lol: :lol:
Bu bir bug, orijinal Logic' 8'de var. :lol:
Daha ne buglar var Logic'te, birini düzeltirler öbürü çıkar ama meret çok güzel daw olduğu üzere katlanıyoruz bu ufak tefek şeylere ... :lol:
Orcunn' Alıntı:Valla onu bunu bilmem de ben eğer mac ve logic'e geçmeseydim bu prodüksiyon işini alamazdım, güvenemezdim.. Pc çünkü her an açılmayabilirdi.. Her an Allaha emanetti, ne kadar iyi pc olursa olsun, herhangibir gün açılmama ihtimali vardı.. Mac'te ve logic'te bunun güvenini duyuyorum ve arkama rahat yaslanıyorum. Biliyorum ki datalarımın başına birşey gelmeyecek. Yani yüzde yüz gelmeyecek diye birşey yok ta diğerine oranla çok düşük :d 0.000001 falandır herhalde.. Yani cubase veya logic daha iyi mevzusunda değilim.. İşletim sistemim ve daw'ım bana güven veriyorsa bitmiştir.. Fakat piano roll benim elim ayağım.. Bir çok kişinin de öyledir tabii.. Event'la biryere kadar.. Bakalım artık canlılardan sonra midi editleri pc-cubase'de yapacaz sanırım öyle gözüküyor.. kısa süre içinde de pro-tools alacak halim yok.. Eğer ileride para olursa Mac Pro alıp hem cubase hem logic yüklemeyi düşünüyorum(şu an macbook pro ve logic 8 var. Piano roll hariç herhangi bir sıkıntım yok. Aksine windowstan sonra kilo aldım, yüzüme kan geldi)