[Eski] Mac beni üzer mi?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Detone sanane? :lol: İstediğim kadar soru sorma hakkım var sağolsun ilgilenenler de cevap veriyor.

O yüzden konuyla alakalı cevap vermeyeceksen, diğer sayısız başlıkta yaptığın gibi boş konumayı kes, aradan çık.

İnsanın asabını, sinirini bozma kendi işinle ilgilen.

Tunc_Akin' Alıntı:
Detone sanane? :lol: İstediğim kadar soru sorma hakkım var sağolsun ilgilenenler de cevap veriyor.

O yüzden konuyla alakalı cevap vermeyeceksen, diğer sayısız başlıkta yaptığın gibi boş konumayı kes, aradan çık.

Duzeyini belli etmen hos oldu :evil:

O sayisiz basliklari soyle bakalim bos konusmamayi ogreneyim.
Bu actigin basligin ne kadar bos oldugu asikar.
"Sanane" ne gibi duzeyi olmayan cumleleri sana geri iade ediyorum.
Uslubunu kendine yakistiriyorsan devam et.Eger forum'daki yoneticilerde "bos konustugum" konusunda hem fikirlerse aradan cikarim.
Ama anladigim kadariyla "korsan" yazilim kullanimiyla ilgili yazdigim seyleri "bos" olarak algiladigin icin aradan cikmami istemen dogal.

Mac konusunda uzman olmama ragmen bu kadar uzattigin bu konuya cevap yazmak sorunun icini bosaltmis oldugunun gostergesidir;

Ama Uslubuna ve duzeyine dikkat et.Tanimadigin ve yasça senden buyuk insanlara karsi daha saygili olmani tavsiye ederim.

http://muziktek.net/modules.php?name=Fo ... c&start=15

Yaklaşık 10 saniyelik bir arama sonuc bulduğum ilk başlık, ve detone yine boş konuşuyor :)

Bu başlığın boş olduğunu iddia ediyorsan, 10 sayfa boyunca yazan insanlara da saygısızlık ettiğinin farkındasındır umarım.

Mac konusunda uzmanmış :lol: Gerçekten süper devamını beklerim :shock: Lütfen soruma cevap ver detone :roll:

Bu forumda beni tanıyan tanıyor, kimlere nasıl yazdığımı herkes biliyor.

Sen bu yaşına gelmişsin insanların "bam teline" basmamayı öğrenememişsin yada bugüne kadar bastığın insanlar sana haddini bildirmemiş.

Ayrıca kaç yaşına gelmişsin "geri iade" değil, "iade" yada "geri verme" olduğunu öğrenememişsin yazık.

Kime karşı nasıl konuşacağımı ben bilirim sen söyleyemezsin. Eğer ki saygımı hak ediyorsan zaten o şekilde cevabını alırsın, ama kendin gibi olmaya devam edersen cevaplarım sana aynen böyle olmaya devam eder.

Aradan çık lafını bile anlamamışsın. Boş konuşmaya devam edeceksen aradan çık, konu ile ilgili söyleyeceğin bir şey varsa konuş, özgür bir yer burası.

Hadi görüşürüz :wink:

Tunc_Akin' Alıntı:
Bu forumda beni tanıyan tanıyor, kimlere nasıl yazdığımı herkes biliyor.
:shock:

Sevgili Tunc_Akin

Seni tanidigimiz gibi sevgili Detone yide taniyoruz kendi adima
bence herkese yazdigin gibi yazmalisin

bu mac olayi sinirlerini bozmus umarim seni yanlis tanimamisim
gercekten yazdiklarinin espiri oldugunu diliyorum.

Caci sana olan düşüncelerimi biliyorsun, Mac olayı niye sinirimi bozsun ayrıca? Sonunda bir makina :)

Benim sinirlerim insanlara bozulur, makinalara değil. Neyse uzamasın daha bu başlık bence herkes için en iyisi bu.

Yazdıklarımda bir espri değildir, hepsi kendi ciddi düşüncelerimdir. :)

Detone bana adam gibi yaklaşırsa bende ona adam gibi yaklaşırım bu kadar basit.

detone' Alıntı:
...Bir kisinin alacagi mac'in bu kadar hikayesi mi olur !
Olabilir.

Tunc_Akin' Alıntı:
Hoş bir tarz değil. Verilecek yanıt daha ılımlı olabilirdi.

"Mac beni üzer mi?" şeklindeki soruna bu 9 sayfada yanıt aldığını umarak, başlığı kilitliyorum. Umarım başlıktan yeterince şey almışsındır, ve almışızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri