Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Aslında yanıtı basit Batuhan. Sen de biliyor ya da tahmin ediyorsundur yanıtı, ama bir kere daha toparlayalım ya da özetleyelim...Batuhan_Bozkurt' Alıntı:...Mutlaka Amerikaya giden dönen birileri bulunuyordur diye düşünüyorum, insanları 2 katı para verip buradan almaya yönlendiren şey nedir merak ediyorum? Bir şey mi kaçırıyorum?
ilterocktive' Alıntı:Aslýnda yanýtý basit Batuhan. Sen de biliyor ya da tahmin ediyorsundur yanýtý, ama bir kere daha toparlayalým ya da özetleyelim...Batuhan_Bozkurt' Alıntı:...Mutlaka Amerikaya giden dönen birileri bulunuyordur diye düþünüyorum, insanlarý 2 katý para verip buradan almaya yönlendiren þey nedir merak ediyorum? Bir þey mi kaçýrýyorum?
1- Windows/PC sistemlerde çalýþýp da, sistemlerinden memnun olmayanlarýn istikrarlý (stabil) bir iþletim sistemi ve donanýmla çalýþma isteði
2- "Profesyonel" "ortamlarla" "uyumluluk"
3- Mac'lerin dýþ görüntüsünün fiyakalý, ve imajýnýn hoþ olmasý
4- Amerika'dan getrilecek Mac'in teknik destek/garanti sorunu yaratacak olmasý
Bu sebepler, parasý olanlarý 2 kat para ödemeye razý ediyor.
ilterocktive' Alıntı:E yakında Cubase 4 de satışa çıkacak yani?
(Ben "Cubase Mac'de çalışmıyor" demedim ki. Sen de bizi yeni yetme yerine koydun yav)
("3 ay" da yakın olarak kabul edilebilir. Özellikle aynı yazılımı yıllardır kullandığımızı düşünürsek)
DazeJar' Alıntı:Ama şu kayıt olayı bozdu beni, Logic'dekini duyunca bu kadar yıldır kayıt kalitesini yüksek tutma çabalarımı düşünüp sinir oldum. Yok Avalon yok Lynx ama gel gör ki DAW da çok önemli rol oynuyormuş...
caci' Alıntı:DazeJar' Alıntı:Ama şu kayıt olayı bozdu beni, Logic'dekini duyunca bu kadar yıldır kayıt kalitesini yüksek tutma çabalarımı düşünüp sinir oldum. Yok Avalon yok Lynx ama gel gör ki DAW da çok önemli rol oynuyormuş...
Bir sonraki adim Protools![]()
caci' Alıntı:Sevgili Tunc_Akin
Bence sen sanslisin bu adimi direk atla derim![]()