..Arkadaşlar üzülerek belirteyim ki...
bu bilgiyi sizlere iletmek istedim MJT® üyelerine yollanan mail.
Michael Jackson Türkiye üyeleri sizlere dün akşam Michael'ın Dünya turuna çıkacağıyla ilgili bir haber vermiştim bu haberi sizlere iletirken ülkem adına çok heyecanlıydım ama bu sabah Sony Music Entertainment International Products yetkilisi Güniz hanım'ı arayıp bu haber hakkında bilgi almak istedim haberleri alınca hevesim kursağımda kaldı.
.Arkadaşlar Güniz hanım'ın vermiş olduğu bilgiye göre Michael Jackson'un Dünya turu kapsamında Türkiye ayağı yok, bunun en büyük sebebi Michael'ın çok pahalı bir sanatçı olması, bu yüzden sponsor firma bulunamaması. Dünya turu ile ilgili ayrıntılar Christmas tatilinden sonra Michael Jackson'un resmi web sitesinde yer alacak.
Güniz hanım'a Michael'ın Türkiye ye gelmesi için bir mail veya imza kampanyası düzenliyelim dedim ama Michael gelmek istese bile bu işin Türk firmalarında (Sponsor) biteceğini söyledi. bu kriz ortamında bende bir işadamı olarak kimsenin böyle bir sponsorluğa sıcak bakacağını sanmıyorum.
Bizler Türk hayranlar olarak son iki yıldır birçok Avrupa ülkesinden daha çok etkinlik düzenledik. Michael adına başarılı organizasyonlara imza attık bunların amacı sadece Michael'a olan sevgimizi göstermekti. Ve yine bizler her ne kadar bu haber den sonra hüsrana uğramış olsak bile yine de bu işin peşini bırakmayıp bir mail kampanyası başlatalım ben konuyla ilgili en kısa süre de ingilizce bir yazı hazırlatıp sizlere ileticem.
Son olarak Güniz hanım dan yeni stüdyo albümü hakkında bilgi almak istedim, Güniz hanım çıkacağı söylentileri dolaşan albümün Sony Music den çıkmayacağını belirtti.
Kaynak: Güniz TÜRKYILMAZ, Davut BAYSAL
"Unutmayalım ki...
Umudunu kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur...
Umutlarımızın kaybolmaması dileğiyle..."
Saygılarımla.