Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

yanlış anlaşılma klasiği bir parçadır ama bunun da nedeni michael jackson versiyonunda yazılı sözlerle söylenenin pek bir alakası olmamasıdır. yani aslında parça yanlış anlaşılmamaktadır, yanlış söylenmiştir. yıllar sonra bir araya gelen türkiye'nin dört bir köşesinden deneklerin aşağı yukarı hepsi ilk kısmı tenekeci olarak algılıyorsa* sorun michael jackson'dadır.
michael jackson seven taksicilere vini vici vokki olarak anlatilabilen* kült klibe sahip sarki
başındaki 'şukucuk' ile ayrı bir tadı olan michael jackson'ın enerji dolu şarkısı
yine bu parçanın klibi yüzünden sayısız delikanli, cebindeki bozukları aynı havalı tarzda jukebox'a sokabilmek için heba etmiştir, ve pek tabi karizmalarını da. *
sanırım çekilmiş en iyi klibe sahip şarkı, ben daha hala buna benzer bi şey izlemedim lan!
# kimse kimseyi kandırmasın, orda maykıl kendi bile 'annie are you ok' dediğine inanmıyor, bambaşka şeyler söylemek istermiş gibi ağzını büzüyor, dansıyla kafamızı karıştırıyor ki anlaşılmasın ne dediği. ben bunca yıl bir nakaratın herkes tarafından bu kadar yanlış anlaşılmış olmasına başka bir açıklama getiremiyorum, adam anlamamızı istememiş arkadaşım bu kadar basit. sonradan yaş kemale erince o sözleri okumasak yine idrak edemicez zira söylenişte problem, sende bende değil. gerçi maykıl mı kaldı artık, ne derse desin bu saatten sonra, enidetçuvoki de olur, enivaçyudoki de. maksat gönüller bir olsun.
michael jackson - smooth criminal şarkısında 40 kere söylenen nakarat
kucukken 'ani gucu vucci' dedigimiz sey... bisey..
"eni yeni vokke" diye de bilinir..
cocukluk yillarindaki "ocu bocu yokki" sallamalarindan sonra ingilizce ogrenip bir daha dinleyince "hay allah ne salakmisim anybody walking imis meger" diye ikinci bir yanilsama yaratan, michael jackson abimizin "are you" derken "c" sesi cikarmayi basardigi sarki nakarati
doğrusu öğrenildikten sonra bile ne kadar çaba gösterilirse gösterilsin kulağa ecebecebobçek (ve diğer varyasyonları) gibi gelmesinin önüne geçilemeyen lirik hata raporu.
"enigeci vobkin" olarak da algılandığı vakidir.
# michael jackson'ın annie are you ok dedigini ogrendikten sonra bile yerine eni vici vokki demeye devam edilecek cumledir. zira annie are you okey i ne kadar yamultmaya calısırsanız calısın olmuyor. eni vici vokki diyorsunuz olay tamamlanıyor. *
bugüne kadar utanmadan "eni geci bokke" diye söylediğim ve aramaya üşendiğim sözler.
"eci voci vokke" olarak dilden dile 7 kıtayı dolaşmış, aşmış maykıl ceksın şarkısı.
Se7enty' Alıntı:Edit: bu arada "başlığa hiç cevap gelmemiş" hatası tekrar karşımızda 14. sayfaya bakmayın boş yere, beni 13'e atmış.
A_Akyuz' Alıntı:Se7enty' Alıntı:Edit: bu arada "başlığa hiç cevap gelmemiş" hatası tekrar karşımızda 14. sayfaya bakmayın boş yere, beni 13'e atmış.
Niye böyle bir durum var ki. Kolanın kafa yapabileceğinden şüphe duymaya başlamıştım gecenin birinde.
Se7enty' Alıntı:O şarkı efsanedir yahu. Hayır benim anlamadığım olay şu, şimdi "annie are you okey" nasıl olurda "eni vici vokkey" oluyor orayı çözemedim. Hani ses benzemesi felan olsa bi nebze derim de oradaki harflerle alakası yok telaffuzun. acaba hani konuşurken "would you" derken ki olayı "are you" ile harmanlamış olabilir mi?
Edit: bu arada "başlığa hiç cevap gelmemiş" hatası tekrar karşımızda 14. sayfaya bakmayın boş yere, beni 13'e atmış.