Batuhan_Bozkurt
Forum Yöneticisi
Bilkom 70kusur tl + kdv gibi ucuk bir fiyata satiyor. Ebayden 29$+8$ shipping ile almak mumkun, fakat Turkiyeden karsilastirilabilir bir fiyata alabilecegim bir yer biliyorsaniz soylerseniz sevinirim.
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Batuhan_Bozkurt' Alıntı:Bilkom 70kusur tl + kdv gibi ucuk bir fiyata satiyor. Ebayden 29$+8$ shipping ile almak mumkun, fakat Turkiyeden karsilastirilabilir bir fiyata alabilecegim bir yer biliyorsaniz soylerseniz sevinirim.
musicapuerte' Alıntı:Batuhan_Bozkurt' Alıntı:Bilkom 70kusur tl + kdv gibi ucuk bir fiyata satiyor. Ebayden 29$+8$ shipping ile almak mumkun, fakat Turkiyeden karsilastirilabilir bir fiyata alabilecegim bir yer biliyorsaniz soylerseniz sevinirim.
Ben de macbook'u harici LCD'ye baðlýyorum. Bir adet fazla mini-VGA dönüþtürücüm var, hala ihtiyaç varsa uygun fiyata verebilirim. 0533 664 54 97
ozgurcakici' Alıntı:Mini Display-VGA'nın, Ümraniye deki Apple Center'da çakmasını 60 TLye bulmuştum... Daha ucuzunu bulurum belki diye almadım, ama sanırım alıcam..
Sleepless' Alıntı:Dun gittigidiyordan mini dp > dvi adaptor aldim 39 liraya. VGA versiyonu da 49 lira. En azindan deneyip calismassa iade etme sansiniz da olur, bir bakin isterseniz oraya.
sibiryali' Alıntı:Sleepless' Alıntı:Dun gittigidiyordan mini dp > dvi adaptor aldim 39 liraya. VGA versiyonu da 49 lira. En azindan deneyip calismassa iade etme sansiniz da olur, bir bakin isterseniz oraya.
Gittigidiyor'a baktım,45,90 ve 85 TL olmak üzere aynı kablo(minidp>VGA) için üç ayrı fiyat var,sen kullandın mı(yeni aldığını),var mı bir sorun ,yoksa ben de alacağım?
Bir de resimlerden kablo kısa gibi duruyor,kaç cm ola ki?