maniac_4141
Yeni üye
Egondan dolayı bozuldum.. Rahatsız mı oldun? Rahatsız olduysan mesaj yazmayayım foruma bir daha?
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Bu konunun benim egomla ne alakası var...maniac_4141' Alıntı:Egondan dolayı bozuldum..
Estağfirullah, ne rahatsızlığı...maniac_4141' Alıntı:...Rahatsız mı oldun? Rahatsız olduysan mesaj yazmayayım foruma bir daha?
O bir "bilgi" değil, espri.maniac_4141' Alıntı:ya şimdi tutup da "kapıcı da olabilir" gibi bir bilgi vermenin asıl amacı ne?...
Bunun yanıtını almak için Microsoft'u aramama gerek yok.maniac_4141' Alıntı:...ayrıca bence sen yine telefon aç sor, öğren bakalım dediğin gibi elektrikler kesilip geldikten sonra bilgisayarı açınca "error reporting" gelir mi.. ödeyeceğin ücret benden!!
ilterocktive' Alıntı:O bir "bilgi" değil, espri.
Olsa olsa senin: "Yahu bu Türkiye'deki Microsoft, telefonlara stajyerleri koyuyor herhalde" demene benzer bir amacı olabilir.
Ama belli bir amaca hizmet etsin diye yazmadım onu. Laf olsun, torba dolsun.
ilterocktive' Alıntı:Bunun yanıtını almak için Microsoft'u aramama gerek yok.
Ben sana "gelebilir" diyorum peşinen. Hatta bak, "burda gelmişi var". (Daha önce de dedim hatta, değil mi?
[Yankı yapmaya başladı burası] Sen sebebini sormak yerine, bana Microsoft'taki hanımın iş tecrübesi ile ilgili kinayeli şeyler yazma yöntemini seçtin. [Aslında şimdi dönüp baktım o eski mesajıma, sebebini özet olarak da yazmışım].)
Hata raporunun çıkış sebebi ile ilgili birşey konuşmadım ben microsofttaki ablayla. Hata raporu gönderme özelliğinin, sadece lisanslı kullanıcılar tarafından mı kullanılabileceğini öğrendim. Dediğimi tekrarlıyorum. Eğer sen baştan "gelebilir" deseydin, o zaman ben de sana sebebini sorardım.ilterocktive' Alıntı:Sen sebebini sormak yerine, bana Microsoft'taki hanımın iş tecrübesi ile ilgili kinayeli şeyler yazma yöntemini seçtin.
ilterocktive' Alıntı:Ama "Bunun yanıtını almak için Microsoft'u aramama gerek yok" deyişimin nedeni egom değil. Nedenini kendi kendime araştırıp öğrenmiş olmam.
"Elektrik kesintisi" demekle, soruna neden olan gerçek nedenden bahsetmiyorum tabii. Elektrik kesintisinin, o an bir işlem üzerinde çalışmakta olan işletim sisteminde yaratabileceği sorundan bahsediyorum.
Ayrıca o mesajı ya da sorunu, belirttiğim koşullar altında (lisanslı yazılım kullanırken ve donanımdan kaynaklanmayan sebepler yüzünden) tecrübe etmemiş olsam, burda sözünü ediyor oluşum egom ile ilişkilendirilebilir. Ama boş keseden sallamıyorum burda yazarken ("Sen öyle yapıyorsun" demeye getirmiyorum bu arada).
Derine inmemi istersen haber et, Microsoft'a iletilemeyecek hata raporunu ben sana burda yazayım (Çünkü araştırdım, o durumda iletilecek hata raporunun kodu, generic/genel bir kod). Ama senin kullanmayacağın bir yazılımın kullanmayacağın bir fonksiyonu yüzünden (ya da yaşamayacağın bir sorun için) benim burda zaman harcamam biraz gereksiz olur. Olmaz mı?
Yukarıdaki cümlelerin ve özellikle bold ve altı çizili kelimelerine dikkat etmediysen, şimdi et.ilterocktive' Alıntı:"sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" mesajı, kullanıcıya ait son ayarlar log-off öncesinde kaydedilemediğinde ya da geçici dosyalar normal şekilde sonlandırılmadığında da (elektrik kesintisi gibi bir nedenle) ortaya çıkar.
Aynı mesaj, yeni kurulan bir yazılımın geçersiz işlem yürütmesi sonucu da ortaya çıkabilir...
ilterocktive' Alıntı:"sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" mesajı, kullanıcıya ait son ayarlar log-off öncesinde kaydedilemediğinde ya da geçici dosyalar normal şekilde sonlandırılmadığında da (elektrik kesintisi gibi bir nedenle) ortaya çıkar.
Aynı mesaj, yeni kurulan bir yazılımın geçersiz işlem yürütmesi sonucu da ortaya çıkabilir.
Pardon yazamadım daha önce...maniac_4141' Alıntı:...Ne için ayarlar log-off öncesinde kaydedilemediğinde böyle bir hata raporu ortaya çıkıyor?...