[Eski] ProTools 9

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

10.6.5 yukluyse bu mesaji alman olasi. Eger Synthmaster'i denemek istiyorsan bence 10.6.4 ile calistir.
Gerci ben PT9'u 10.6.5 ve 10.6.4 uzerinde sorunsuz calistiriyorum.

Mundox' Alıntı:
10.6.5 yukluyse bu mesaji alman olasi. Eger Synthmaster'i denemek istiyorsan bence 10.6.4 ile calistir.
Gerci ben PT9'u 10.6.5 ve 10.6.4 uzerinde sorunsuz calistiriyorum.

Abi neyse onu hallettim, ama asil sorun VST2RTAS wrapper ile. SynthMaster calisiyor fakat pencereyi redraw etmiyor herhangi bir kontrole tikladiginda.

EDIT: Ve işin kötü tarafı debug edemiyorum, ProTools 9 izin vermiyor debug'a ? :(

Arkadaşlar, bende MBox 2 micro var. Hani şu usb stick olandan. Peki protools 9' a crossgrade edebiliyor muyum?

Online satin aldim hemen bir heves indireyim diye ama Avid'in sistemi de baya hizliymis masallah 30 KB ile zor iniyor ! 4.5 GB kac gune biter acep ?

caci' Alıntı:
Arkadaşlar niye Compel den almadınız 10 gündür stokta.

KDV odememek icin olabilir :) 249$ a %18 den, yaklasik 45$ KDV odemek gerekiyor. Avid'den direkt alirsan fiyat ayni, KDV yok. Urun ayni, teknik destek ayni. Compel ile herhangi bir sorun yok, zaten KDV Compel'in aldigi birsey degil.

grego' Alıntı:
caci' Alıntı:

KDV odememek icin olabilir :) 249$ a %18 den, yaklasik 45$ KDV odemek gerekiyor. Avid'den direkt alirsan fiyat ayni, KDV yok. Urun ayni, teknik destek ayni. Compel ile herhangi bir sorun yok, zaten KDV Compel'in aldigi birsey degil.

Sevgili grego

Crossgrade $249.00
Shipping $7.89
Tax $22.81
Total $279.70

yani çokta bir fark olmuyor o yüzden.

Birde Compel ile tabiki sorun yok
249 doların içinde Compel in kazanması gereken payı var
yani eğer aynı fiyata gelecekse Compelden almayı tavsiye ederim.

caci' Alıntı:

Fiyat olarak birsey degismiyor aslinda... Ben Crossgrade yaptim ve 210 Euro mu ne odedim . Compel fiyati da 440 lira civarinda yani fiyat farki yok .

Aslinda ozellikle Compel den almak istedim fakat benim macbookpro"nun dvd okuyucusu bozuk. Dolayisiyla illa ki download yapmam gerekiyordu.

Ayrica Compel e 3 sefer gitmeye kalkistim ama islerimin yogunlugundan gidemedim . E cumartesi gideyim dedim ama web sitesinde kapali olduklari yaziyordu... Yapacak pek birsey de kalmadi malesef..

Geri