[Eski] ProTools 9

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Valla ben airuserblog'un yönlendirdiği bir siteden çok daha uygun fiyata aldım o yuzden Compelden almadım. Sanırım 210 dolar gibi birşeye aldım kampanyadan. :D

Mümessil şirketler bu gibi şeylerden fazla mark up yapmıyorlar sanırım.
Bizim buradaki mümessil bana git AVID sitesinden al dedi. Hem de 3 kopya HD. :lol:

Mac OS X 10.6.5 Officially Qualified
Avid is pleased to announce that Mac OS X 10.6.5 is officially qualified with all versions of Pro Tools 8.0.4 and higher, including:
Pro Tools HD, LE, and M-Powered 8.0.4
Pro Tools HD 8.1
Pro Tools HD 8.5 (for HD|Native systems only)
Pro Tools 9.0
Pro Tools HD 9.0
Also qualified are the current versions of the following:
Pro Tools SE 8.0.3
Pro Tools Essential 8.0.3

If you are updating your system from an earlier version of Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) to version 10.6.5, the following update is recommended:
http://support.apple.com/kb/DL1324

For information on Pro Tools version compatibility and requirements with different OS versions of Mac and Windows, see the Pro Tools Compatibility home page:
www.avid.com/compatibility

Nuendo ile Pro Tools'a şu anda kişilik bunalımı yaşatmakla meşgulüm ben. :mrgreen:

Oh be kardeşim, şu illet Fijidizayn donanımlarını tükkana sokmadan kullanabiliyoruz Pro Tools'u. Şükür kavuşturana. Şimdi ben Pro Tools kanallarını doğrudan Nuendo'ya gönderir, orada bir güzel mikslerim işleri.
:mrgreen:

ilterocktive' Alıntı:
Şimdi ben Pro Tools kanallarını doğrudan Nuendo'ya gönderir, orada bir güzel mikslerim işleri.

Sevgili ilterocktive
Birde vaktin olursa tam tersini denermisin
bakalım
çıkacak sonuç değil kullanım açısından sende neler değişecek. :)

Nurullah'cım, orta seviyede kullandığım son Pro Tools sürümü yanılmıyorsam 6.1'di.
O zaman bu meret çok daha yalın ve kullanması kolaydı.

Şimdi bu yazılımla gelen "The Legion" test projesini ilk açtığımda, yüzüme tükürülmüş gibi hissettim.
Üstüme saldırdı alet. Belki 8'i birazcık kullansam bu kadar üstüme saldırmayacaktı arayüz.
Ben Nuendo'dan alışmışım, her şey sakin ve derli toplu.

Pro Tools'da insan projenin edit kısmına zor odaklanıyor. Zilyon tane, miks sırasında kullanmayacağım düğme. Sanki uçak süreceğiz.
Mikser istiyorsam zaten mikser penceresini açıyorum...

Şimdi Pro Tools ana penceresini kendi keyfime göre ayarlamakla uğraşıyorum.
Eğer miks proje akışı açısından bir avantajını görürsem, tabii ki müzik miksi işlerini PT'de yapmayı sürekli olarak düşünebilirim. Zaten proje paslaşması kolaylığı dışında da programın hakkını verecek kadar yeni şeyler öğrenmek istiyorum.

Umarım beni şaşırtacak kolaylıklar da bulabilirim bu arada.
Kılavuzlara gömüldüm, kafa izninden istifade.

Grego verdiğin eğitim indirimli protools 9 satışı yapan site güvenilir midir?Ben Compel'e sordum;' neden eğitim versiyonunu satmıyorsunuz?' diye,onlar şaşırdılar; 'eğitim versiyonu var mıymış?' diye tepki verdiler.o yüzden sana bir sorayım dedim.Eğer site güvenilir ise oradan almayı düşünüyorum

Bizim arkadas oradan aldi. Bir sorun cikmadi. Baska bir siteden daha da ucuza alan var. Onun ismini adresini yazarim ogrenip

Bende ordan aldım. Tek sorun Avid de ilok lisans sıkıntısı yaşandığı için 20 gun sonra Full sürümü yüklediler. Beni Mağdur etmemek adına 30 gunluk Full demo surumunu yuklediler sonra da Full surumu gönderdiler. :D
(Kadir sana önerdiğim site orası)

Geri