Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Bu tam dogru bir tespit degil.ingilizanahtari' Alıntı:Complete Production Toolkit alındığında hardware'e bağlı olmayan bütün HD özellikleri de eklenmiş oluyor, tam bir native Protools sistemi yani!
Mahcem' Alıntı:grego' Alıntı:Mahcem hem LE donanim ile calisiyor, hem de istedigin herhangi bir interface ile calisiyor. Para toplaniyor, Apogee Symphony'e yatirim yapiliyor![]()
Peki ADC olayı?
M.
Selcuk_Ergen' Alıntı:Bülent, duruyor iLok. İstesene lisans.Bakalım nasılmış vaziyet.
Bülent, onun içinde herşey yoktur (VI media vs). Full installer 3-4 küsür gb.bulent_biyikoglu' Alıntı:Selcuk_Ergen' Alıntı:Bülent, duruyor iLok. İstesene lisans.Bakalım nasılmış vaziyet.
Abi indirmeye basladim, 1.8 GBGel al benden hafta ici, iLok lisansi da gelir o zamana.
grego' Alıntı:Replacement DVD konusu cok garip. 15$ oldugunu gorunce isteyeyim dedim. Bulunsun elimde diye. 75$ kargo istedi. Hemen yaninda da diyor ki 'Standart mail ile bedava gonderiyoruz diye". Ama fiyatta 75$ Fedex Courier yaziyordu.
grego' Alıntı:Replacement DVD konusu cok garip. 15$ oldugunu gorunce isteyeyim dedim. Bulunsun elimde diye. 75$ kargo istedi. Hemen yaninda da diyor ki 'Standart mail ile bedava gonderiyoruz diye". Ama fiyatta 75$ Fedex Courier yaziyordu.
byDrummer' Alıntı:birde yamaha n12 de görecek mi (Zeki MÜREN'de görecek mi gibi oldu biraz))