Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
shewchat' Alıntı:Nord Stage Ex-88
Korg Triton Extreme-61
Korg M50-61
Dostum A80 A90a falan denk gelirsen bi yerde bir elleyiver,G8in klavyesinin kuş gibi hafif kaldığını görüceksin.İyi alettir G8 klavyesi yumuşak ama tam piyano sertliğinde değil.Klavyeside süet diyesim geliyor çok hoş kaydırmaz bir malzeme ile kaplı.adilhan' Alıntı:Bende de Roland Fantom G8 var şimdilik. İlk defa piyano tuşlu cihaz aldığım için sanırım, tuşesi biraz sert geldi. Çalıştıkça parmaklar alışacaktır. Afertouch dozlaması da biraz zor. Ama fildişi benzeri tuş kaplaması başarılı ve muhteşem ekranında genel özellikleri ile bir DAW mevcut diyebiliriz. PC ile çok uğraşmak istemediğim için Fantom aldım.
Kimsede yok bu arada gördüğüm kadarıyla, sormak istediğiniz birşey olursa yanıtlamaya çalışırım.
Sonraki hedefim yeteri kadar biriktirebilirsem bir Moog Voyager XL. Hayalim ise Eminent 310U.
Evde kendim dinlemek için çalıyorum, çocukken Yamaha DSR-2000 ile başladığım serüvene epey gecikmeli olarak devam etmek için aldım. J.M.Jarre müziğini ilk dinlediğimde yarattığı etkiyi hala hatırladığım için devam etmeliyim dedim. (Bu arada tüneldeki iki büyük distribütördeki satıcı arkadaşlar Jarre'ı bilmiyoruz deyince kendimi yaşlı hissettim. Kuruçeşme konserinde de beleş davetiye ile gelenler "Fransız mıydı?" diye birbirine soruyordu) Onun dışında beyaz yakalı bir modern zaman kölesiyim geçimimi oradan sağlıyorum. Teoriye sıfırdan başlamak için synthesizing ile ilgili dünyanın tutorial'ını indirdim okuyorum. Hatta bir de Ayhan Zeren'in "Müzik Fiziği" kitabını aldım, ses konusunda derine girmek isteyenlere tavsiye ederim.
abi sen neyaptın öyleoberheimcem' Alıntı:bende yaıyım set up ı oldu olacak kardeslerim
sahneye alet cıkarmam .. studyomdakı aletler soyle:
ROLAND: JUPITER 8
JUPITER 4
MKS-80 SUPER JUPITER ( x3)
MKS-70 SUPER JX (x2)
MKS-30
MKS-20
MKS-7
JUNO 106 (x4)
JUNO-60
JUNO-6
JUNO-2 (x2)
JUNO-1 (X1)
SH-101
SH-5
SH-1000
JX-8P
JX-3P
SVC-35O
TR-909 (x3)
TR-808
TR-707 (X2)
TR-727
TR-606
TR-505
TR-55
TR-77
TR-33
CR-78 (x4)
CR-8000
CR-5000
DDR-30
JD-800(x2)
JD-990(x4)
XV-5080
S-760 (x7)
SADECE SYNTHLER SORULDU ICIN EFECT CIHAZLARINI YAZMADIM.. DIGER MARKALAR ASAGIDA DEVAM EDECEK:lol: