[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster VSTi/AU Mac OSX 10.5/10.6, Beta tester lazim :)

BoraUslusoy' Alıntı:
Bülent reklamın tabii ki faydası olur. Bence tasarım daha iyi olabilirdi.

Selam Bora,

Simdi gordum bu mesajini. Nasil olsa daha iyi olurdu, fikirlere acigim arkadaslar, yorumdan cekinmeyin!
Acilis cumlesi "Artik kiriklari cope atmanin vakti geldi!" mi itici geldi yoksa? Onu ozellikle koydum zira millet gercekten legal kullaniyor olsa 70 milyonluk ulkede toplam 5 tane satmazdim diye dusunuyorum!

Re: SynthMaster VST/VSTi Alpha 16 Yayınlandı! Nerdeyse betayız!

Sloganla bence sorun yok. Görsel tasarım, grafiklerden bahsediyorum. Şu an elimde değil ama gri gibi cansız bir zemin üzerine idi galiba. SynthMaster'ın görsel olarak gayet Sci-Fi bir imajı var. Bunun yansıtacak gösterişli tasarım, renkler grafikler diyorum.

Buyurun size 2 boyutlu envelope'lar:

xyenvelope.png

Ozellikle vektor sentezlemede cok ise yarayacaklar!

Vaay...Cok can yakar abi bu :p
İyi ki almışım sm indirim manyağı iken =D muziktek üyesi + öğrenci + ilk cıktıgında indirim vardı :twisted:
yine olsa yine alırım :mrgreen:

Re: SynthMaster VST/VSTi Alpha 18 Yayınlandı! Betaya 1 kaldi

18. build'i de cikardik bu sabah.

Arkadaslar benden lisans almis olanlarinizdan ricam: Lutfen SynthMaster'i indirip kurcalayin. Hatalar konusunda geribildirimler bizim icin cok cok onemli su asamada!

Tesekkurler!

Bulent

Re: SynthMaster 2.5 VST/VSTi/AU Alpha 20! Haydi test basina!

Bulent,

Ableton ile bir problem var henuz cozemedim ne oldugunu. Iki farkli makinede kurulu Ableton. Birisi Leopard, digeri Snow Leopard. Snow Leopard olan makinede Synthmaster acik iken random olarak crash oluyor.(Ableton) Synthmaster acik degilse saatlerce sorun cikartmiyor. Console'da herhangi bir cikti goremedim. VSTi lar ile ilgili olarak cikartabilecegimiz bir log dosyasi var mi? Onu ulastirabilirsek daha yararli olacak. Bir de CPU overload durumu var Snow Leopard - Ableton 8.1.4 ile yasadigim. Mesela bazi presetlerde(su an disaridayim, eve gidince deneyip yazarim) chord kullandigimiz zaman(ozellikle delay olanlardi sanirim) delay ile dogru orantili iolarak CPU kullanimi tavana vuruyordu. Basili tuttugun akoru birakinca kendine geliyordu. AU versiyonu eve gidince hemen indiriyorum. Ben Native Instruments Kore ile kullaniyordum Logic icerisinde.

Grego, cok tesekkurler!

Ableton/vs gibi programlar crash ettikleri zaman aslinda stack trace'i gosteriyorlar. Bana onu mail atabilirseniz yeterli olur problemi cozebilmem icin. Ben kendim de Ableton ile aksam test yapacagim bugun

grego' Alıntı:
Bir de CPU overload durumu var Snow Leopard - Ableton 8.1.4 ile yasadigim

Peki birşey sorucam ,SynthMaster'ın arayüzü kapalıyken de bu overload sorunu oluyor mu? Bende de aynı durum var ancak ben kendi mac'imin donanımından kaynaklanıyordur diye düşünmüştüm. (Core Duo 2 ghz 2gb ram)

SynthMaster'ın arayüzü açıkken oldukça fazla bir overload ile karşı karşıya kalıyorum. Ama kapattığım vakit daha rahat çalışıyorum. Bu arada ben 8.1.5 lite kullanıyorum.

Miraç Atıcı' Alıntı:
Peki birşey sorucam ,SynthMaster'ın arayüzü kapalıyken de bu overload sorunu oluyor mu? Bende de aynı durum var ancak ben kendi mac'imin donanımından kaynaklanıyordur diye düşünmüştüm. (Core Duo 2 ghz 2gb ram)

SynthMaster'ın arayüzü açıkken oldukça fazla bir overload ile karşı karşıya kalıyorum. Ama kapattığım vakit daha rahat çalışıyorum. Bu arada ben 8.1.5 lite kullanıyorum.

Bir bakayım buna Ableton Live demosu ile.

Dun gece crash ettiren bir bug'u duzeltip Alpha 21'i yayinladim. SynthMaster ilk acilista crash ediyordu bazi durumlarda, ozellikle OSX'de.

Bülent Wavelab 6 şöyle dedi:
A serious error has occured inside the plugin "C:\Program Files\Steinberg\VstPlugIns\synthmaster25alphawindows\SynthMaster2.dll".
WaveLab could control it, but is is advisable to save your work and restart WaveLab

yeniden başlattığımda aynı hatayı vermedi.

BoraUslusoy' Alıntı:
Bülent Wavelab 6 şöyle dedi:
A serious error has occured inside the plugin "C:\Program Files\Steinberg\VstPlugIns\synthmaster25alphawindows\SynthMaster2.dll".
WaveLab could control it, but is is advisable to save your work and restart WaveLab

yeniden başlattığımda aynı hatayı vermedi.

Selam Bora,

Hatayı hangi aşamada aldın? Plugini ilk yaratırken mi? Parametrelerle oynarken mi?

Bora, bu hata aslinda WaveLab'dan kaynaklaniyor gibi, ama neyse ben duzelttim. Bir sonraki surumde duzelmis olur.

İlk açılışlar Ableton Live , Reaper ve Logic 9 hatasız. Elinize saglık Bülent bey :)

Tam böyle derken Ableton Live Lite 8.1.15 da programı açtıktan sonra Synthmaster'ı açarken bir crash yaşadım. Orda report kısmında ne yazıyorsa tamamını kopyalayıp bir belge haline getirdim.

Geri