[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster 2.5 VST/VSTi/AU Alpha 20! Haydi test basina!

Miraç Atıcı' Alıntı:
Tam böyle derken Ableton Live Lite 8.1.15 da programı açtıktan sonra Synthmaster'ı açarken bir crash yaşadım. Orda report kısmında ne yazıyorsa tamamını kopyalayıp bir belge haline getirdim.

Hocam iste OSX'in guzelligi :) Bugreport'u tam veriyor, Windows'da bu ne yazik ki mumkun degil :(

Bu hata AU versiyonda ParameterMetadata.xml dosyasinin yuklenememesinden kaynaklaniyor olabilir, ilginc bir hata.Bakacagim.

Re: SynthMaster 2.5 VST/VSTi/AU DEMO Huzurlarınızda!

Arkadaşlar,

Yoğun bir çalışma temposunun ardından sona yaklaşıyoruz. Son dediysem, kodlama bitiyor tabii. Bundan sonra artık işimiz tanıtım, pazarlama, optimizasyon ve içerik hazırlama olacak. Artık SynthMaster zırt pırt özellik ekleme devri bitti. KISS prensinine geri dönüyoruz, zira Sylenth gibi başarı örnekleri ortada iken KISS'i elden bırakmamak şart (Keep It Simple Stupid :D)

Artık

http://www.synthmaster.com/downloads.aspx

adresinden SynthMaster 2.5 demosunu indirebilirsiniz. Hem Windows hem Mac OSX (VST/AU) formatlarında çalışıyor. Demo 60 saniyede bir sesi keser.

Bu arada resmi beta duyurumuzu gelecek hafta yapacağız, zira hala eksiklerimiz var. Kasım ayı ortasında SynthMaster 2.5'u çıkarmak hedefimiz, ve Ekim sonuna kadar da %30 düşürdük fiyatımızı: Standart lisans 70, akademik lisans 35 TL.

Duyurumuzu yapınca, eğer yabancı forumlarda yazıyorsanız sizlerden ricamız oralarda bizim duyurumuzu yapmamız. Biz yapınca reklam etkisi yapıp geri tepiyor o yüzden cidden yardımlarınıza ihtiyacımız var! KVRAudio, gearslutz, duc, vb forumlarda ne olur sesimizi duyurun. İnanın yazılımı bizden satın almanızdan daha fazla etkisi olur bunun :D

Şimdiden teşekkürler!

Bülent

Hemen indiriyorum abi :) emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin insallah...
Hadi hayirli olsun...

Re: SynthMaster 2.5 VST/VSTi/AU/AUi Alpha Build 25 Çıktı

Beta'ya 1 adım kaldı. Yeni sürümümüzü indirin arkadaşlar, Logic, GarageBand, Reaper, Fruity Loops ile test ettik epey stable hale geldi :)

Logic'de hata alanınız var mı arkadaşlar? Bazıları açılırken hata verdiğini bildirdiler.

Test ederseniz çok makbule geçer valla!

Bu arada arayüzlerdeki eksikler de tamamlanıyor 1-2 güne, en geç pazartesi basın duyurularını geçiyoruz 2.5 Beta için.

Bir de, ilk bir aylık %30 beta indiriminden sonra "değişken" fiyat uygulamasına geçmeyi düşünüyoruz, şöyle ki:

SynthMaster'ı indirip newsletter'ımıza üye olan herkese indirim kuponu göndereceğiz. Her eposta adresi 1 kupon alabilecek, ve kupon indirim oranları %5-50 arası değişecek (rastgele bir biçimde). Böylece SynthMaster'ı en azından deneyip haberlerimizi takip eden herkese 1 yıl geçerli bir indirim kuponu vermiş olacağız :)

Diablo00' Alıntı:
Hemen indiriyorum abi :) emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin insallah...
Hadi hayirli olsun...

Zor dostum zor, özellikle de Türkiye için imkansız şu anda! :?

Daha geçen gün facebook'da bir arkadaşın arkadaşı elindeki müzik yazılımlarını uzunca listelemiş, ben lafa karışınca arkadaş beni listesinden çıkardı hemen :shock: Neyse, diyeceğim o ki SynthMaster'ın kırığı olmasa da ben öncelikle diğer yazılımların kırıklarıyla rekabet etmek durumundayım zira memleketim insanı onları kullanıp durur. Biz de gidip Sound dergisinde orda burda reklam verelim, paralar çöpe anlayacağınız... :x

Allah yardımcın olsun yine de maalesef şuursuz bir milletiz bu konuda :evil:

Ama yaptığın iş çok büyük emek istiyor abi farkındayım.

Ben bi kere ödev için flash yapmaya kalktım da vallaha gözüm karardı :) çok zor iş programlama...

Diablo00' Alıntı:
Ben bi kere ödev için flash yapmaya kalktım da vallaha gözüm karardı :) çok zor iş programlama...

Sadece programlama degil bir de isin Ar-Ge kisimlari da var. Senede ortalama 1000 satten (20 hafta X 50 hafta/yil) hesapla kac saat oldu 2004 basindan beri, ben hesaplamaya korkar oldum :lol:

Hesapladım :twisted: 36 hafta aralıksız çalışmışsın abi...
Kesin gözlük kullanıyorsunuz kaç numara :D

Neyse, işte biz 6 yılda 3 yıllık yol almışız elin oğlu fulltime çalışıyor 6 yıllık yol alıyor... Ne diyeyim buna mı şükür desek :)

Pazartesi artik ne yapip edip "beta" oluyoruz.

Bu arada super bir gelisme oldu, SynthMaster'i cuma sabahi 9-9:30 arasi Virgin Radio'daki "Geveze Show"da tanitacagiz. Geveze de Bay J de elektronik muzikle ilgileniyormus super yav :D Hatta Bay J UCLA'de 2 sene "elektronik muzik" okumus!

Bay j' yi her gun dinliyorum mükemmel bir adam gerçekten çok zeki ve işinde başarılı ama elektronik müzikle ilgilendiğini bilmiyordum.
Abi muziktek in selamını soylersin heralde :p :p

Arkadaşlar, SynthMaster 2.5 artık BETA :D Presetleri düzenlemeyi bitirdik, arayüzleri de %99 hallettik ufak tefek işler kaldı. O yüzden artık BETA ilan ediyoruz :)

Re: SynthMaster 2.5 VST/VSTi/AU/AUi artık BETA :)

Dün basın duyurularımızı geçtik, yavaş yavaş sesimiz duyulmaya başladı 8)

İnşallah değerli Türk prodüktörlerimiz de SynthMaster kullanıp bizi endorse ederler :? , biz New York'daki bir top prodüktörden ilk endorsement'ımızı aldık bile:

Top NYC Producer' Alıntı:
Hi, My name is XXX YYY, i am a french producer. I live in New York City, i produced new Rihanna's single "Only Girl" who went directly worldwide Number 1 in 24 hours!!
I also produced Neyo "beautiful monster" (N1 UK), Pitbull feat TPain "hey baby" (actually Top 20 in USA), Akon "angel", Kelly Rowland "Commander"
Next song is Katy Perry's (out yesterday, charted top 4)new single called "Firework". Katy's Teaser: http://www.youtube.com/watchv=qBmClxHUa ... r_embedded
Also, Taio cruz Feat Kylie Minogue "Higher" will be out soon too.

I am endorsed by Steinberg, and i work on Nuendo 5.
I listened to the Synthmaster's demo, and i felt in love, is that possible to get an NFR version? i can give you a testimonial, bio ect.. for your website.
i need to use it on both, macbook and macbook pro.

thanks in advance,
Regards,

XXX

Tebrikler!

Çok fazla vakit ayıramamış olmakla beraber, snow leopard + Live 8 kombinasyonunda bir problem yaşamadım henüz.

Sıkı bir synth olmuş, ellerinize sağlık.

E.

bulent_biyikoglu' Alıntı:
Dün basın duyurularımızı geçtik, yavaş yavaş sesimiz duyulmaya başladı 8)

İnşallah değerli Türk prodüktörlerimiz de SynthMaster kullanıp bizi endorse ederler :? , biz New York'daki bir top prodüktörden ilk endorsement'ımızı aldık bile:

Top NYC Producer' Alıntı:
Hi, My name is XXX YYY, i am a french producer. I live in New York City, i produced new Rihanna's single "Only Girl" who went directly worldwide Number 1 in 24 hours!!
I also produced Neyo "beautiful monster" (N1 UK), Pitbull feat TPain "hey baby" (actually Top 20 in USA), Akon "angel", Kelly Rowland "Commander"
Next song is Katy Perry's (out yesterday, charted top 4)new single called "Firework". Katy's Teaser: http://www.youtube.com/watchv=qBmClxHUa ... r_embedded
Also, Taio cruz Feat Kylie Minogue "Higher" will be out soon too.

I am endorsed by Steinberg, and i work on Nuendo 5.
I listened to the Synthmaster's demo, and i felt in love, is that possible to get an NFR version? i can give you a testimonial, bio ect.. for your website.
i need to use it on both, macbook and macbook pro.

thanks in advance,
Regards,

XXX

çok güzel. :D

Geri