[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster 2.5 : Geldi gelecek

Bülent, hangi ismi verelim örnek için?

Ben RTAS versiyonu bekliyorum ama gidip bi el atarım senin için. :)

Mundox' Alıntı:
Bülent, hangi ismi verelim örnek için?

Ben RTAS versiyonu bekliyorum ama gidip bi el atarım senin için. :)

Abi farketmez, SynthMaster deme de ne dersen makbule geçer :hehheh:

Maksat orda muhabbetin cumartesiye kadar yüksek katılımla devam etmesi! Şu anda 4000 gösterim olmuş neredeyse 3 günde. Biz bir başlık açsak günde 100 gösterimi geçmez :lol: BigTone farkı işte :aynen:

Demo gerçekten güzel olmuş. Üye olup yorumu yazdım. Çok önemli bir çalışma. İyi işler mutlaka karşılığını bulur. Başarılar dilerim. :)

Guitarstar

The sounds are really nice.

My guess is...

Alchemy?

Eposta adreslerinizi göndermeyi unutmayın arkadaşlar!

Bu olay bittikten sonra da ara ara KVR'de bize destek çıkmanızı çok isteriz. Yeri geliyor, şu mu iyi şu mu diye başlıklar açılıyor, bizim kalkıp yazmamız uygun düşmüyor. Orda işte yardımlarınızı esirgemeyin, bir mesajınıza bakar olay!

Bu arada ben de tahminimi yaptım, kesin Sylenth 2'dir :hehheh: Bakalım benim mesajımdan sonra uyanan çıkacak mı? Zaten yarın akşam bitiyor daha doğru cevap çıkmadı :aynen:

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... 3&start=75

EDIT: Bir uyanan çıktı onu da hemen hallettik :lol:

Yuh artık diyorum, daha bilemediler yahu. O kadar çok ipucu verdik ki bariz şekillerde :hehheh:

(3 bilen lisanslı kullanıcı, 4. ise 2. tahminde bildi kazanamadı)

Arkadaşlar destek veren herkese çok teşekkürler, tahmin oyunumuz sona erdi:

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=329663

6 günde toplam 7000 kişi girip bakmış, bu başlığın toplamı o kadar değildir daha :lol:

Şimdi yarın gece bir aksilik olmaz ise 2.5 "final" kurulumlarını yüklüyoruz sunucuya. Ondan sonra da eposta adreslerini gönderen arkadaşlara lisans bilgilerini göndereceğiz.

Hadi bakalım bişeyler olacak gibi... Umarız KVR Audio'daki vatandaşları yeterince şok edebildik! Artık biz geliyoruz korkun lan bizden :mrgreen:

Mertay' Alıntı:
Bence çok keyifliydi :lol: destek devam edecek! :aynen:

Sağolun arkadaşlar. Daha önce söylediğimi tekrarlayayım burada: Bizim için burada bir arkadaşımızın vaktini ayırıp yabancı forumlarda bize destek çıkması, bizi tavsiye etmesi, bizim o arkadaşa yazılım satmamızdan çok çok daha önemli. O yüzden bize destek çıkın, biz de bedava yazılımınızı hemen gönderelim. Kazan-kazan durumu yani :D

Hocam hazır tam çıkmamışken şu ismi Synthmonster olarak değişsek mi yahu:) Güldüm diye şaka zannedilmesin :x

insigna' Alıntı:
Hocam hazır tam çıkmamışken şu ismi Synthmonster olarak değişsek mi yahu:) Güldüm diye şaka zannedilmesin :x

:hehheh: Zaten millet o ismi taktı çoktan! ama 3.0'a gelmeden o ismi hakedeceğini düşünmüyorum, valla! resynthesis granular eksik kaldı yav. bir de ms20 filtresi, dsi mopho filtresi, filter fm mevzuları. onlar da tamam olunca monster deriz :D

Nasıl başlarsa öyle gider. Hazır filtre demişken, tb-303 filtresini (over+dist unit) yabana atmayalım bence. O alet benim azıcık kahramanım olur da :eek:

Doğru ya bi de 303 filtresi var asıl meşhur. Bu modelleme işleri zordur ama artık ciddi ARGE yapıp el atma vakti!

:aynen:

303 filtresi diğerlerinden ayrılan eşsiz bir filtre. Bence es geçme. 'filtreis' bir anlamda:)

Aslında girişim ve ürün çok iyi, ama programlama çok zor iş... Hele tek bir kişi yaparsa...

Kolay gelsin, ne diyim :)

Arkadaşlar şimdi eposta adresini topladığım arkadaşların lisanslarını gönderiyorum. En son sürümü yükledik sunucuya. Tek bir eksik kaldı: Ümit'in fabrika sesleri. Onlar da gelince bir kere daha güncelleyeceğiz.

185 MB'lık bir kurulum dosyamız oldu :) Frank Neumann'ın epey sample'ları var içinde.

Kurulum sırasında 2 şeye dikkat:

1. Temiz (sıfırdan) kurulum yapın! Eski SynthMaster klasörünü tamamen silin önce.
2. SynthMaster'ı ilk kez çalıştırırken eğer Windows 7/Vista'da "Program Files" altına kurulum yapmış iseniz DAW uygulamanızı "yönetici olarak çalıştır"ın.

Geri