[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster 2.5 Geldi! (valla billa :)

ONLYtheSTRONGsurvive' Alıntı:
bulent_biyikoglu' Alıntı:
ONLYtheSTRONGsurvive' Alıntı:
Birkaç gün evvel .109 versiyonunu indirmiştim. Bugün .111'e update etmek istedim ama indirdiğim zip dosyasından yine 109 çıktı, kavuşamadım Insigna'nın presetlerine :( Nerede hata yapıyorum?

Mac mi?

Hayır Bülent abi, Windows. Update sayfasındaki ilk zip dosyası.

Bi daha indir hocam, test ettik sorun yok.

Ya bu arada, David Guetta, Sandy Vee, Dr Luke, RedOne, hepsine ulaştık lisans gönderdik, indirdiler. Hatta David ve Sandy'den ilk yorumları aldık çok başarılı buldular! :aynen: Zamanla hensinden "endorsement" alıp web sitemize koyacağın inşallah.

Ancak... ulan ne biçim ülke burası ki kendi prodüktörlerimizden TIK YOK...

Ne diyeyim bilmiyorum yorumu size bırakıyorum... :hehheh:

Bülent imzanı değiştir üstad. Şöyle yaz; Burada herhangi biryere 'gık' yazın, biz de size ücretsiz softsynth verelim, evi üstünüze yapalım :lol:

Kim bilir, belki bu sefer olur..

insigna' Alıntı:
Bülent imzanı değiştir üstad. Şöyle yaz; Burada herhangi biryere 'gık' yazın, biz de size ücretsiz softsynth verelim, evi üstünüze yapalım :lol:

Kim bilir, belki bu sefer olur..

Hocam yerli prodüktörlere özellikler vermiycem bedava bundan sonra :evil: Bu ne yaa?

'özellikle' demek istedin sanırım. Herneyse, sen ileride dünya çapında ses getiren, satış sıkıntısı olmayan bir ürün ortaya koyduğunda ele 1 e satıyorsan bize 3 e sat hocam. İnan alırız ya da rabarba da olsa gürültü yaparız. Bu gaz yapar hafif. Benim oğlan öyle mesela. Yemek yemez, yanındakinin yediğini ve ona nispet yapıldığını görsün 2-3 katı yer. Velhasılı; komşunun tavuğu güzeldir.

insigna' Alıntı:
'özellikle' demek istedin sanırım. Herneyse, sen ileride dünya çapında ses getiren, satış sıkıntısı olmayan bir ürün ortaya koyduğunda ele 1 e satıyorsan bize 3 e sat hocam. İnan alırız ya da rabarba da olsa gürültü yaparız. Bu gaz yapar hafif. Benim oğlan öyle mesela. Yemek yemez, yanındakinin yediğini ve ona nispet yapıldığını görsün 2-3 katı yer. Velhasılı; komşunun tavuğu güzeldir.

YESS :hehheh:

Bu ülkede herşey dışarının 2 katı fiyata satılıyorsa yazılım niye satmasın :lol:

Devlet baba da bizden. 'Update' yapmaktan malı süremiyor piyasaya. 'Sürü'm numaramız kaç oldu acep!? :lol:

David diye bir arkadastan bir yorum geldi :

"hey bulent
I carefully listen to all the sounds and they are really amazing"

Kim ki bu David? :shock: :lol: Bizim Istanbul'daki studyolarda calisan bir asistan filan mi acaba?

Sandy diye bir başkası da şunu yazdı: ""synmaster sounds AWESOME! sounds really amazing. crazy how u improved it"

Kim bu Sandy, çaycı filan mı ? :hehheh:

"hey bulent

Kim ki bu David? :shock: :lol: Bizim Istanbul'daki studyolarda calisan bir asistan filan mi acaba?

David benim eleman kusuruna bakma hocam, idare et deli dolu bi çocuk yetenekli Allah var.

Diablo00' Alıntı:

"hey bulent

David benim eleman kusuruna bakma hocam, idare et deli dolu bi çocuk yetenekli Allah var.

Valla iyi iş çıkarmış hocam şu anda Snoop Dog ile yaptığı "Sweat" parçasını dinliyorum :hehheh:

Neyse arkadaşlar, şaka bir yana, şu endorsement'ları bir toplayalım prolardan artık reklamlarımıza açık açık gururla sergileyeceğiz onların yorumlarını... Kendimiz söyleyince kimse takmıyor gavurlardan endorsement gelince anlar artık bizim yerli "pro"lar kim olduğumuzu 8)

Allah belanızı versin O.Ç. diyorum... Aşağıda görmüş olduğunuz kullanıcı TeamAssign isimli grubun üyesi, bizden yazılım satın alıp sonra kırdılar:

cracker.png

Dert degil ya kardes, nasil olsa dagilacak birak dagilsin. Expansion'lari cikarirken guvenlik onlemlerini arttiracagiz artik, biraz boyle gitsin. Zaten dun soundcloud'daki sarkilar dinlenmede tavan yapmis :lol:

Arkadasa kufretmek isteyen olursa diye bilgilerini burada acik secik yaziyorum O.C.nun:

Isim: Helge Ohlenbostel
Eposta: [email protected]
Telefon: +49 4080607213
Adres: Julius-Brecht-Straue 5, Hamburg , 22609

Team Assign isimli cracker grubunun uyesi gibi bu, zaten baska bir arkadas da onun baska bir warez sitesinde kullanici oldugunu soyledi.

Sıklıkla ıncık cıkcık updateler çıkartın bence, crackçiler sinir olur updateleri yüklemesinide kolay yaparsanız satın alanlar tepki göstermez?

Geri