bulent_biyikoglu
Synthmaster
Neyse, gene de 6 bin dolara HD sahibi olunabilecek artik, 12 bin yerine. Gerci 2. el HD 6 bine alinmaz mi?
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Chucky' Alıntı:3500 dolar nedemek allah askına...Istediğin kadar kanal calısabilme auto ADC ve bunun gibi normal herhangi bir programda yapılabilen herseyi yapmak için mi vericez 6000 dolar. (Artı iyi bir bilgisayar?)
Sacmalıktan baska birsey değil...Logıc'te 500 euroya yapıyorsun herseyi...Ayrıca gecen gun gordum sasırdım Lütfen crack promosyonu sayılacak yazılar yazmayalım arkadaşlar. V..Saolsun Avid iyice sacmalıyor.
1000 dolar falan dese anlıyacagım 3500 artı I/O lar falan gereksiz bir fiyat...
Bununla TDM formatınıda yediler(mi?), takip ediyorum eskisi gibi pek takan yok RTAS'ı da herkes yeni teknolojileri AU ve VST çıkartıyor...
Chucky' Alıntı:Bununla TDM formatınıda yediler(mi?), takip ediyorum eskisi gibi pek takan yok RTAS'ı da herkes yeni teknolojileri AU ve VST çıkartıyor...
Kim takmıyor RTAS'ı onu anlayamadım ama...Yeni teknoloji derken?
Chucky' Alıntı:Valla yeni eski tum ciddi frimaların RTAS surumleri mevcut...RTAS olmayan pluginlerde mevcut, ama VST ve Au olmayıp sadece RTAS yada TDM olan frımalarda mevcut.![]()
O yuzden yeni cıkan urunlerde RTAS yok demek dogru bir yaklasım degil.
Chucky' Alıntı:Ayrıca gecen gun gordum sasırdım Lütfen crack promosyonu sayılacak yazılar yazmayalım arkadaşlar. V...Saolsun Avid iyice sacmalıyor.
jumping_cat_music' Alıntı:PT setup'i icinde kalmak gerekmiyorse dogrudan Logic ($500) + Ensemble ($2000) tabi ki
Aziz.
Berkay' Alıntı:Bu Native sistem de bolca satılır bence.
Pro Tools|HD Native Core card ( 3,495 usd )
Avid HD Omni I/O ( 2,995 usd )
Pro Tools HD 8 Bedava
Toplam: (6490 usd ).
caci' Alıntı:Pro Tools|HD Native Core card ( 3,495 usd )
Avid HD Omni I/O ( 2,995 usd )
Pro Tools HD 8 Bedava
Toplam: (6490 usd ).
orproduction' Alıntı:+KDV'leri de unutmayalım.