Bu ay icinde bir minidv dijital kamera alacagim, simdilik dusundugum adaylar fiyatindan dolayi:
Canon ZR500 veya 600
Sony HC 26-32
gibi kameralar uygun geldi.
Bunlar 300 dolarin altinda veya 300 civari aletler.
Bunun pek ustune cikmak istemememle beraber, buradan birisi abi birkac yuz dolar daha verip sunu al cunku bilmem kac kat daha iyi filan derse, baska alternatifler de dusunulur
Daha once hic video kameram olmadigi icin oldukca cahilim bu konuda, ama bayagi bir sure fotoraf ile ugrasmistim az cok teknik terimleri biliyorum.
Kamerayi sahsi (aile ici) kullanim icin aliyorum desem de, gonlumde yatan aslan ileride bunla bir iki video klip filan da yapabilmek
O yuzden belki yukarida siraladigim kameralardan daha iyi birsey de almak imkanim olabilir ama oyle 1000 dolar filan verebilecek durumda degilim 
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Canon ZR500 veya 600
Sony HC 26-32
gibi kameralar uygun geldi.
Bunlar 300 dolarin altinda veya 300 civari aletler.
Bunun pek ustune cikmak istemememle beraber, buradan birisi abi birkac yuz dolar daha verip sunu al cunku bilmem kac kat daha iyi filan derse, baska alternatifler de dusunulur
Daha once hic video kameram olmadigi icin oldukca cahilim bu konuda, ama bayagi bir sure fotoraf ile ugrasmistim az cok teknik terimleri biliyorum.
Kamerayi sahsi (aile ici) kullanim icin aliyorum desem de, gonlumde yatan aslan ileride bunla bir iki video klip filan da yapabilmek
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.