[Eski] Wave Rider: Otomatik otomasyon plugini

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Ehehehe :)

Fırsat bu fırsat, sen de hemen AU ve VST versiyonlarını compile ettir Vedat. Kaçırma fırsatı. Onların reklam bütçesinden sen faydalan ;)

M.

Chucky böyle bir patent almak nereden baksan 15-20000 dolara patlıyor, garantisi de yok.
Bunlarla kanuni yollardan savaşmak çok zor, zira firma İsrail'de.
Yapılacak tek şey Waves Vocal Rider adı geçen her yerde bunu duyurmak. :roll:

İşin komik yanı iki hafta önce Sound on Sound'da yazan bi adam irtibata geçmişti benimle, Wave Rider'ı takip ediyorum review yapmak istiyorum diye.
Şimdi bu Waves olayı çıkınca shoot-out yapalım diyor. :lol:

Vedat bu harika bir haber...Sound On Sound da duyurulmasi cok fazla insana ulasabilecek birsey.Eger senin pluginin ustunlugu orada da anlasilirsa muthis olur :D

Gearslutz'da biri Waves'in Wave Rider'ın "doğru hali" olduğu babında bir şey söylemiş. Ben ona hiç katılmıyorum. Wave Rider yapması gereken işi çok doğru şekilde yapıyor. Waves'in dizaynı burada bize yazılı bir otomasyon kanalı vermiyor anladığım kadarıyla.

Bence herturlu yerde wave rider in reklamini yapmaliyiz...Bu noktada bizim olan bir urunu sonuna kadar savunmaliyiz.

Bu arada Vedat.
Goruntulu anlatimlarda koymayi dusunuyormusun siteye,ufak tiyolar kullanimda rahatlik yaratacak videolar falan:)

Evet koyacaktım hatta DUC'tan KingFisher denen adam yapacaktı video, hala bekliyoruz anasını satayım.

Şu snow leopard'ı yükleyince kendim yapacam bir kaç tane.

Berkay sanırım Waves'in aleti de otomasyon yazıyor, Sweetwater'ın ekinde yazıyo bir şeyler. Ama ilginçtir başka bir yerde lafı yok.

Sitenin home page'e de "Hakiki Wave Rider, Taklitlerinden kaçınınız" gibi bir şeyler koymak lazım. :lol:

Shoot out Wave Rider için daha faydalı olur, şu ana kadar hiç var olmayan bir ürün bir anda sanal olarak endüstri standardı haline gelmiş olacak ve ortada 2 tane birebir rakip ürün olacak; bir şekilde hiç yoktan pasta oluşacak ve iki firma arasında paylaşılacak gibi düşünmek lazım. Paylaşım 10/90 bile olsa pazar kat kat büyümüş olacağı için herkes karlı çıkar bu işten. Tabi kaymağını her zaman Waves yer o ayrı ve de sanırım kaçınılmaz.

Geri