[Eski] Windows 7

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz kendi çevresel dünyanızda yaşadığınız için bilmeyen kişileride yanlış yönlendiriyorsunuz.Dikkatinizi çekerim.İlter sabahtan beri sen batıyorsun bilmem farketmiyosun galiba benim battığım bir olay yokki.Doğruları söylüyorum.O işler sizin dediğiniz gibi olmaz.Benim ismim belli yurdum belli birşeyler söylüyosam kendi etnik kimliğime güvendiğim için söylüyorum. Kimi çıkaracaksınız karşıma cubase in program yapımcısını mı haha.Siz önce bir düşünün kendi kendinize ben nerdeyim nereye gidiyorum.Sizin de benimde öğrenecek çok şeylerimiz var bu alana yazmaya devam ettikçe bende edeceğim forever xp diye.Hem yanlış yönlendiren sizsiniz hemde ya şuna mesaj atıym psikolojisi oluşmuş sizde.Kendi kendinizi yiyorsunuz.Tüm dünyanın bağı felan diyorsun kendi bağına bak ondan sonra tüm dünyaya bak bence.Vista uyumlu olmasına da dikkat et yazılımlarının aman.

Turkarmoni' Alıntı:
...Doğruları söylüyorum.O işler sizin dediğiniz gibi olmaz.
Hangi işler?

"O işler" deyip geçeceğine, bizim özene bezene ortaya attığımız somut gerçeklere yanıt yaz, yazabiliyorsan.
"O işler" ne demek?

Turkarmoni' Alıntı:
...Benim ismim belli yurdum belli birşeyler söylüyosam kendi etnik kimliğime güvendiğim için söylüyorum...
Ne demek bu yahu?
Benim de ismim belli yurdum belli.
"Etnik kimlik"le kastettiğin nedir? < Yanıt beklediğim soru.

Turkarmoni' Alıntı:
... Kimi çıkaracaksınız karşıma cubase in program yapımcısını mı haha...
Senin karşına değil.
Seni ciddiye almıyorum ben, yamuk bilgi öğrenmesinden korkuluyor burada.
Batuhan'ın astığı linkte endüstri içinde bir profesyonelin görüşü var.
Seni morartmak için yapmıyoruz bunları, kendi üstüne alınma öyle her şeyi... o kadar önemli değilsin.

Belki bu arada sen de bir şeyler öğrenirsin tabii, o da iyi olur.
Ama kıpırdama yok sende. "Nuh" diyor "peygamber" demiyorsun. Bu neyin göstergesi?

Burada sana bilim adamı "bu böyledir" dese, sen yine "değildir" diyeceksin.
Bu neyin göstergesi?

Turkarmoni' Alıntı:
...Siz önce bir düşünün kendi kendinize ben nerdeyim nereye gidiyorum...
Evet, düşündüm şimdi... var mı bir teorin?

Turkarmoni' Alıntı:
...Sizin de benimde öğrenecek çok şeylerimiz var
Orası kesin.
Yalnız sen, bilgin olmayan bir konuda ahkâm kesmeyi bırakman gerektiğini öğrensen, buradaki yazışmalar da normal devam edecek, farkında değilsin.

Turkarmoni' Alıntı:
...bu alana yazmaya devam ettikçe bende edeceğim forever xp diye.
Tekrar edeyim:
"O işler" deyip geçeceğine, bizim özene bezene ortaya attığımız somut gerçeklere yanıt yaz, yazabiliyorsan.

Kullanıyor musun Windows 7?
Kullanıyor musun Windows Vista?
"İş yaptığın" makine hangisi?

Turkarmoni' Alıntı:
...ya şuna mesaj atıym psikolojisi oluşmuş sizde...
Ooo, psikanalize de başladık.
Psikoloji eğitimi de mi aldın yoksa?

Bilgin olsun:
Sen burada elle tutulur örnekler veremediğin ve sorulara yanıt veremeyip bilgisizce yaptığın iddiaları kanıtlayamadığın ve buna rağmen aynı şeyleri yazmaya devam ettiğin sürece, sana yanıt gelecek.

Taa ki bir forum yöneticisi "yeter" diyene kadar.

Turkarmoni' Alıntı:
...Kendi kendinizi yiyorsunuz...
Pardon? :)

Turkarmoni' Alıntı:
...Tüm dünyanın bağı felan diyorsun
"Bağı"? Kim etti "Tüm dünyanın bağı" lafını?

Turkarmoni' Alıntı:
...kendi bağına bak ondan sonra tüm dünyaya bak bence...
Bakmadığımı kim söyledi?
Sen bir otorite misin ki, senin söylediğini ezbere kabul edelim?
Otorite olsan, belki o saçma cümleni ciddiye alırdık bir süreliğine.

Turkarmoni' Alıntı:
...Vista uyumlu olmasına da dikkat et yazılımlarının aman.
Dikkat etmeme gerek yok. Bu işler yıllardır böyle yapılıyor.
Yazılım seçimlerimi zaten ya işletim sistemine, ya da işletim sistemimi yazılımlarıma göre seçiyorum... bir şey bilmeyen amatör değilim.

Hem cevap veremiyorsun hemde hangi işler diyorsun.Etnik kimliği daha adam gibi bilmeyen bir kişiyle karşı karşıyayım.Sen beni ciddiye almıyosun ben seni 5 sayfadır ciddiye almıyorumki.Yamuk bilgi sizlerin sayesinde oluştu teşekkür ederiz.Sana göre önemli olmayabilirim.Beni önemli kılan insanlar var şu hayatta.Sen benim için hiç önemli değilsin.Teorileriniz doğruysa Nuhda derim peygamberde derim.

Bugun dünyada bilim adamlarına o kadar çok para yatırıyolarki şu şöyle olsun bu böyle olsun çoğu pazarlama politikası.Benim bu konuda bilgim var diyorum anlamıyorsun.Bilgili olmayı sen mi öğreteceksin bana.

Ben vista kullandım.Windows 7 kullanmadım fakat arkadaşlarım kullandı olumsuz sonuçlar gel bir donanım habere bak bakalım sistemler uyumlu mu değilmi oku araştır.Sadece burada doktor ayağına yatma.

Psikoloji eğitimi sana özel olarak veriyorum anlamıyorsun.Ben birşey bilmiyorsun demiyorum.Yanlış ürün aldırıyorsun millete.

Turkarmoni, "etnik kimlik"in ne anlama geldiğini biliyorum.

Senin o saçmalıkla ne demeye çalıştığını anlamaya çalışıyorum.

Ben de Türk'üm yani. Konuyla ne alakası var?

Açıkla.

Ayrıca ağızını bozmaya ve yazışmaların seviyesini düşürmeye başladın. Dikkat et.

Neden açıklayımki hani ciddiye almıyodun.Şimdide ciddi ayağındamısın ?Yazışmaların seviyesi normal seviyede.Ben fikirlerimi ortaya koyuyorum bence sen dikkat et

Seninle aynı seviyeye düşecek değilim Turkarmoni.

Bırak bu "ayağındasın" lakırdısını.

Açıkla ne demek istediğini.

Kendi şahsınla ilgili fikirlerimi söylüyorum ben.Windows 7 aldıracaksın millete aldırma diyorum kardeşim.Aynı seviyeye düşmek zorunda değilsin ki .O zaman yazma.

Benim şahsımı bir tarafa bırak, o senin işin değil.

Sen o "etnik kimlik"le ne demeye çalıştığını açıkla.

Türkarmoni
Konuyu yaydıkça yayıyorsun. İlter'le bir "işin" olması için hiçbir sebep yok. Ayrıca forumda kimsenin kimse ile "işi" olmasına da izin vermeyiz.

Windows 7, Windows NT, Windows XP, Windows Vista ve Mac'lerle ilgili sana söylenenlere cevap olarak yazacak birşeyin yoksa artık yazma.

Sabi-R' Alıntı:
Türkarmoni
Konuyu yaydıkça yayıyorsun. İlter'le bir "işin" olması için hiçbir sebep yok. Ayrıca forumda kimsenin kimse ile "işi" olmasına da izin vermeyiz.

Windows 7, Windows NT, Windows Vista ve Mac'lerle ilgili sana söylenenlere cevap olarak yazacak birşeyin yoksa artık yazma.

Benim cevabım belli windows 7 için erken xp ye devam.Kısaca olay bu.

Onu en başında da söylemiştin Turkarmoni.

Yaptığın, kendi tecrübene karşılık konan başka birinin tecrübesini hiçe saymak, sorulara yanıt vermemek, ve seninle karşı görüşte olanların öne attığı somut şeylere "Bana ne, ben dinlemem" tarzında, sadece kendi dediğini tekrar edip durur şekilde yanıt vermen.

Şu son söylediğin lafı, şu beş başlıkta en az beş kere tekrar ettin.

Ama "oyunlar" ve "webcam" dışında somut bir karşılık veremedin.

Böyle yazışılmaz. Seni bu durumda ciddiye alan olmaz.

ilterocktive' Alıntı:
Onu en başında da söylemiştin Turkarmoni.

Yaptığın, kendi tecrübene karşılık konan başka birinin tecrübesini hiçe saymak, sorulara yanıt vermemek, ve seninle karşı görüşte olanların öne attığı somut şeylere "Bana ne, ben dinlemem" tarzında, sadece kendi dediğini tekrar edip durman.

Şu son söylediğin lafı, şu beş başlıkta en az beş kere tekrar ettin.

Ama "oyunlar" ve "webcam" dışında somut bir karşılık veremedin.

Böyle yazışılmaz. Seni bu durumda ciddiye alan olmaz.

Yazışmayalım o zaman ilter sorun yok çünkü ne sen beni cidddiye alıyosun ne ben seni.Buradaki vaktimize yazık değil mi ?Tekrar ediyorum çünkü doğru şeyler.

Bilmem, yazık mı?

Benim zamanla ilgili bir sorunum yok, gördüğün gibi.

Sen şimdi ne demek istemiştin o "etnik kimlik" muhabbetiyle?

ilterocktive' Alıntı:
Bilmem, yazık mı?

Benim zamanla ilgili bir sorunum yok, gördüğün gibi.

Sen şimdi ne demek istemiştin o "etnik kimlik" muhabbetiyle?

Sanane.Benimde zamanım yok senle uğraşmaktan zevk almaya başladım ama neyse yetiştirmem gereken projeler var.

Bu nasıl bir cevap Türkarmoni?
Madem "karşındakine ne" niye yazdın o zaman?
Bence biraz dinlen, bir-iki gün sonra sakin kafayla gel buraya yazdıklarını oku, İlter'den özür dile üslubun için ve konu bitsin.

Turkarmoni' Alıntı:
Kimsenin kimseye özür dileme şansı kalmadı bence bu saatten sonra...
Ne oldu ki, ben senin kişiliğine yönelik bir sataşmada mı bulundum?
"Bu saatten sonra"... sanki küfür ettim ben sana.
Özrün saati maati olmaz.

Benden özür dilemene de gerek yok gerçi.

Karşındakini ciddiye alıp yanıt vermen yeterliydi.

Ama yanıt "dedim işte, daha ne diyeyim"den ibaret olunca, bir işe yaramıyor tabii... sanki bizde anlama kıtlığı var, tek cümleyi anlayamıyoruz.

"Vista bana sorun çıkarttı, o yüzden Windows 7 için erken"

düşüncesi,

"Dünya benden ibaret" düşüncesinden farksızdır, Turkarmoni.

Bunu öğren.
Bundan sonra girdiğin tartışmalarda, öyle gerekçeler sürme öne. Kaybedersin.

Bu da sana vereceğim en son ağabey tavsiyesi.
Önünde uzun bir ömür var, büyüklerinden bir şeyler kapmaya çalışsan iyi olur.

ilterocktive' Alıntı:
Turkarmoni' Alıntı:
Kimsenin kimseye özür dileme şansı kalmadı bence bu saatten sonra...
Ne oldu ki, ben senin kişiliğine yönelik bir sataşmada mı bulundum?
"Bu saatten sonra"... sanki küfür ettim ben sana.
Özrün saati maati olmaz.

Benden özür dilemene de gerek yok gerçi.

Karşındakini ciddiye alıp yanıt vermen yeterliydi.

Ama yanıt "dedim işte, daha ne diyeyim"den ibaret olunca, bir işe yaramıyor tabii... sanki bizde anlama kıtlığı var, tek cümleyi anlayamıyoruz.

Kimsenin özür dilemesine gerek yok.Herkesin kendi doğrusudur.Ben de senin kişiliğine yönelik bir sataşmada bulunmadım.Tabiki hepimizin öğreneceği çok şey var ben buradaki forum başlığı konusunda biraz hassasım bu kadar.Yoksa dünya kimseden ibaret değil.Ben buradaki başlıkta seninle fikir ayrımına girdim.Başka topiclerde dikkat ettiysen aynı şeyleri savunabiliriz veya yine fikir ayrımlarımız olabilir buda normaldir.Onca şeye rağmen sizide bir ağabey olarak gördüm yinede bu cevabınızla.Yaptığınız veya yapacağınız mix işleride çok hoş olsa gerek.Bir gün Ankara'ya gelince araşalım bir çay içelim.Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri