[Eski] Windows 7

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlamayı ben istemiyorum, sen çağırıyorsun. O yüzden saygıyı elden bırakma diyorum ama almıyorsun mesajı bir türlü. Kınalı'ya in sen bir iki bira at istersen...

M.

Turkarmoni' Alıntı:
Sen şaka zannet o zaman.Kendime güvenmesem bilmediğim bir konu altına neden yazayım...
Bilmiyorum, neden yazasın.
Belki de bilmiyorsundur da, bildiğini sanıyorsundur.
TüRkÇe KoNNu$uLaN diğer forumlarda çok hayranın vardır, burada da o havayı tutturacağını zannediyorsundur.
3-5 bilgisayarın vardır, herkeste yoktur bu oyuncaklar, bu da seni "bir şey oldum" kıvamına getirmiştir.
Bilemem yani.

Ama "XP Mimarisi" diye bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı.
Bilmediğin konu # 1.

Turkarmoni' Alıntı:
...Xp her türlü donanıma uyumlu işte daha ne açıklaması olsun bu işin...
Değil.
"Xp her türlü donanıma uyumlu" değil yani.
Yanlış bilgi.
"Yanlış bilgi", bu forum için kaçınılması gereken ilk şeydir herhalde. Bilmeyeni de yanlış yönlendirmiş olursun çünkü.
O yüzden bilmediğin bir şeyler olabileceğini hesaba katmadan, burada bir şeyler yazma.
Yoksa ben burada oturur, sana mesajlar yazmaya başlarım, ciddiye alarak. Sonra moralin bozulur, klavyeni kırmak istersin, kıyamam. Üzülürüm hakikaten yani.

Turkarmoni' Alıntı:
...Geçen webcam driverını bile tanımadı...
Güzelim, Vista'yı satın aldığında sen paketin üzerinde "Türkarmoni'nin webcam'iyle çalışır vallahi" diye yapıştırılmış bir etiket gördün mü?
Görmedin.
Ama mutlaka üzerinde "Vista compatible" ya da "Vista uyumlu" etiketi olan ürün görmüşsündür, burada babalaşacak kadar şişirdiyse bir şeyler ya da kişiler seni.
Hah, o etiketi görünce ne anlıyorsun sen?

İşletim sistemleri "herşeyle çalışır" garantisiyle gelmez. Donanım üreticileri takip etmek zorundadır Microsoft'un ürettiği işletim sistemlerini. Takip etmiyor ve kendi donanımını Vista altında çalıştırabilecek sürücüyü yayınlayamıyorsa, bu donanımı satın alacak müşteri, ilk önce bu donanımın kendi tercih ettiği işletim sistemiyle çalışıp çalışmadığını sorgulamak zorundadır.

Aldığın donanım eskiyse, yeni sistemlerle çalışacak sürücü desteği yoksa, kötüyse, donanımı üreten şirket battıysa, Microsof/Windows ne yapsın sana?
Böyle mantık mı olur, a be çocuk?

Turkarmoni' Alıntı:
...vista windows 7 için ise erken şimdilik...
Bilmeden konuşuyorsun yine işte.

Sen "erken" diyorsun ama, bizzat stüdyosunu Windows7 ile donatmış profesyonel adamlar tanıyorum ben.
Nuendo forumuna git, WindowsXP kullanan PC platformu kullanıcısı sayısı ile Windows7 kullanan sayısı birbirine eşit, Vista kullanan sayısı ise, bu ikisinin toplamının iki katı kadar.
Bu son cümlemi çözemediysen haber et, daha kolay okunur halini yazayım sana bilahare.

Turkarmoni' Alıntı:
Windows 7 ye uyumlu oyunların bile listesi yeni açıklandı.
Oy kıyamam ben sana... "oyun oynayacağız" demeeek? Aaayyy kıyamaaam beeennn...

Turkarmoni... lütfen özellikle bu forumda yazarken, bildiğinden KESİNLİKLE emin olduğun konularda "ahkâm" kes. Bilmediğin çok şey olabileceğini de unutmadan tabii.

Sen yine bildiğini okumakta serbestsin, ama bil ki yanlış bilgi verdiğini görürsem yazacağım. Yanlış bilgi verildiğini görür de tepki vermezsem, kendi karakterime ters bir duruma düşerim.

Bilmeden yazma lütfen.

Hani "Sus, seni biliyor zannetsinler" diye bir söz vardır. O sözü boşuna söylememişler.

ilterocktive' Alıntı:

:lol: Abi öldürdün beni... :)

Birşeyler oluyor da sanki sadece İlterocktive tepki veriyor, bir tek o rahatsız oluyor gibi bir durum var. O yüzden ben de yazayım.

türkarmoni, yazım tavrından ben de rahatsız oluyorum. Adam doğru söylüyor, öyle bir tavırla yazıyorsun ki bilmeyen çok adam şunu der:

"Abi forumlarda herkes windoors fiesta için erken falan diyor, biz şöyle yapalım adamlar biliyor"

Bir de küçümser bir modun var böyle bazen "4 akorluk bildiğin şarkı" falan diyebiliyorsun. Tepki görmemen mümkün değil bu davranışlar karşısında. Ve o başlıktaki tepkiler karşısında hiçbir kelime edemediğini de hatırlatırım.

ilterocktive' Alıntı:

Kastettiği şey sanırım Windows NT 5.1 kernel'ı. Bunu da "Windows XP mimarisi" olarak adlandırmak pek yanlış değil, çünkü burada yazdığına bakılırsa bu kernel yalnızca XP'den yıllar sonra çıkmış olan "Windows Fundamentals for Legacy PCs"de kullanılmış.

ilterocktive' Alıntı:

Zevkler ve renkler...

Bugün bilgisayar teknolojisinde sahip olduğumuz birçok şeyi oyunlara borçlu olduğumuzu görmezden gelmek hata olur. Eğer oyun endüstrisi olmasaydı, bugün sahip olduğumuz grafik kartlarına sıradan kullanıcı seviyesinde sahip olamayacaktık, sinyal işleme konusunda da geleceğini kişisel olarak parlak gördüğüm GPGPU gibi teknolojiler asla var olmayacaktı.* İleride bir gün sanal gerçeklik "gerçek" olabilecek kadar iyileştirilirse, emin olun, bunun arkasında beğenmediğiniz oyun endüstrisinin payı büyük olacaktır.

Son olarak, üslup bir karakter niteliğidir, eleştirmek bana düşmez; fakat "Buraya iki kamyon adam toplarım" cümlesinin modern hali olan "Ben üç cümle yazarım ağlarsınız" yazmak veya sıklıkla düşülen hatalardan biri olan "Biliyorum çünkü biliyorum" temalı iletiler yollamak yerine bildiklerimizi paylaşmak, nerede yanlışlık varsa belirtmek ve düzeltmek daha yapıcı olur kanaatindeyim.

Sakinleşelim ve bildiklerimizi (ve bilmediklerimizi) anlatalım. :)

*: Referans isterseniz arayabilirim.

ec' Alıntı:
...Kastettiği şey sanırım Windows NT 5.1 kernel'ı...
Windows XP, "NT Mimarisi" üzerine kurulu.
Sadece o değil, Vista da "NT Mimarisi" üzerine kurulu.

"NT Mimarisi" var, "XP Mimarisi" yok.
O verdiğin linkte de Windows XP satırına bak, "NT 5.1.2600" görürsün.
Tıpkı her boot'ta benim de gördüğüm şey gibi.

Şu ana kadarki diğer çağdaş/yeni Windows işletim sistemi de "NT Family/Ailesi" olarak adlandırılıyor.

Windows XP'nin tüm kodu açılıp görüldüğünde, kimin ne yorumda bulunduğunun ise temel kavramlar ve isimlerle doğrudan bir ilgisi yok.

Ben de anladım ne demeye çalışıp da nerede takıldığını.

Arayüze bakıp "bu o değil" denmesi doğaldır, ama Vista/7 ile XP'yi karşılaştırdığınızda aradaki benzerlikleri görmemek için de sıradan kullanıcı olmak gerekir.

ec' Alıntı:
...Bugün bilgisayar teknolojisinde sahip olduğumuz birçok şeyi oyunlara borçlu olduğumuzu görmezden gelmek hata olur...
Bir şeyi, ya da şeyleri görmezden gelmedim. Ben açık açık o cümleyle dalga geçtim.
(Sen nasıl oldu da "Aaayyy kıyamaaam beeennn..." gibi bir cümleden böyle "derin" bir çıkarımda bulundun, ilginç geldi bana bu şimdi).

Şu anda işini bu işletim sistemleriyle yapan kişilere "henüz oyunlarla uyumlu değil" gibi bir şey denmesi, sen de kabul edersin ki komik bir durum.
Örneğin ben tamamen Windows7'ye geçtiğimde, onunla oynayabileceğim oyunların sayısı ya da güzel/parlak görüntüsü nedeniyle değil, benim işime katkısı olduğu için geçmiş olacağım.

Bu benim oyun dünyasını küçümsediğim, ya da senin uzun uzadıya anlattığın gibi oyun dünyasının teknolojiyi ne kadar iteledeğini görmezden geldiğim anlamına gelmez.

Ayrıca birisinin bir cümlesiyle ilk defa dalga geçmiyorum ben bu forumda. Benim söylediğim bir şeyle de dalga geçilebilir, kızmam ben.

ec' Alıntı:
...Son olarak, üslup bir karakter niteliğidir, eleştirmek bana düşmez; fakat "Buraya iki kamyon adam toplarım" cümlesinin modern hali olan "Ben üç cümle yazarım ağlarsınız" yazmak veya sıklıkla düşülen hatalardan biri olan "Biliyorum çünkü biliyorum" temalı iletiler yollamak yerine bildiklerimizi paylaşmak, nerede yanlışlık varsa belirtmek ve düzeltmek daha yapıcı olur kanaatindeyim...
Eleştirmek herkese düşebilir. Eleştirmek iyidir, eleştirilene yeni fikirler verir, besler.

Yalnız tırnak içine aldığın cümlelerde biraz dikkatli olursan iyi olur, zira tırnak içine alınan cümleler, gerçekten de söylenmiş sözler gibi algılanır.
Benim söylemediğim bir şeyi söylenmiş gibi bir izlenim yaratmış olursun yoksa.

Bunu mu yapmak istemiştin?
Herhalde değil.

ec' Alıntı:
...Sakinleşelim ve bildiklerimizi (ve bilmediklerimizi) anlatalım. :)
Sakin olmayanı göster, sakinleştirelim. :p :)

Yalnız sırf ben şefkat dolu yazmıyorum diye, beni sokakta kavga-döğüş arayan tiplere benzetiyorsan, okuduğundan anladıkların konusunda biraz daha dikkatli olmanı öneririm.

Ben sakinim yani.

ec' Alıntı:
...*: Referans isterseniz arayabilirim.
Ben gerek duymuyorum, teşekkür ederim.

"Mimari" konusu kavramları nasıl nitelendirdiğinize bağlı. "Gotik mimarisi" ve "modern mimari" dediğiniz zaman ikisi de betondan yapılmış olabilir, yapımda işçiler çalışmış olabilir, birbirinden etkilenmiş olabilirler ama biz buna "Beton mimarisi" demiyoruz.

Neyse, acayip saçma bir tartışma oldu bu. :D

Yanlış anlaşılmalar olmuş o halde. Açıklamalar için teşekkürler.

(Başlığı da gasp ettik.)

ilterocktive' Alıntı:
Turkarmoni' Alıntı:
Sen şaka zannet o zaman.Kendime güvenmesem bilmediğim bir konu altına neden yazayım...
Bilmiyorum, neden yazasın.
Belki de bilmiyorsundur da, bildiğini sanıyorsundur.
TüRkÇe KoNNu$uLaN diğer forumlarda çok hayranın vardır, burada da o havayı tutturacağını zannediyorsundur.
3-5 bilgisayarın vardır, herkeste yoktur bu oyuncaklar, bu da seni "bir şey oldum" kıvamına getirmiştir.
Bilemem yani.

Bilmediğin konu # 1.

Turkarmoni' Alıntı:
...Xp her türlü donanıma uyumlu işte daha ne açıklaması olsun bu işin...
Değil.
"Xp her türlü donanıma uyumlu" değil yani.
Yanlış bilgi.
"Yanlış bilgi", bu forum için kaçınılması gereken ilk şeydir herhalde. Bilmeyeni de yanlış yönlendirmiş olursun çünkü.
O yüzden bilmediğin bir şeyler olabileceğini hesaba katmadan, burada bir şeyler yazma.
Yoksa ben burada oturur, sana mesajlar yazmaya başlarım, ciddiye alarak. Sonra moralin bozulur, klavyeni kırmak istersin, kıyamam. Üzülürüm hakikaten yani.

Turkarmoni' Alıntı:
...Geçen webcam driverını bile tanımadı...
Güzelim, Vista'yı satın aldığında sen paketin üzerinde "Türkarmoni'nin webcam'iyle çalışır vallahi" diye yapıştırılmış bir etiket gördün mü?
Görmedin.
Ama mutlaka üzerinde "Vista compatible" ya da "Vista uyumlu" etiketi olan ürün görmüşsündür, burada babalaşacak kadar şişirdiyse bir şeyler ya da kişiler seni.
Hah, o etiketi görünce ne anlıyorsun sen?

İşletim sistemleri "herşeyle çalışır" garantisiyle gelmez. Donanım üreticileri takip etmek zorundadır Microsoft'un ürettiği işletim sistemlerini. Takip etmiyor ve kendi donanımını Vista altında çalıştırabilecek sürücüyü yayınlayamıyorsa, bu donanımı satın alacak müşteri, ilk önce bu donanımın kendi tercih ettiği işletim sistemiyle çalışıp çalışmadığını sorgulamak zorundadır.

Aldığın donanım eskiyse, yeni sistemlerle çalışacak sürücü desteği yoksa, kötüyse, donanımı üreten şirket battıysa, Microsof/Windows ne yapsın sana?
Böyle mantık mı olur, a be çocuk?

Turkarmoni' Alıntı:
...vista windows 7 için ise erken şimdilik...
Bilmeden konuşuyorsun yine işte.

Sen "erken" diyorsun ama, bizzat stüdyosunu Windows7 ile donatmış profesyonel adamlar tanıyorum ben.
Nuendo forumuna git, WindowsXP kullanan PC platformu kullanıcısı sayısı ile Windows7 kullanan sayısı birbirine eşit, Vista kullanan sayısı ise, bu ikisinin toplamının iki katı kadar.
Bu son cümlemi çözemediysen haber et, daha kolay okunur halini yazayım sana bilahare.

Turkarmoni' Alıntı:
Windows 7 ye uyumlu oyunların bile listesi yeni açıklandı.

Turkarmoni... lütfen özellikle bu forumda yazarken, bildiğinden KESİNLİKLE emin olduğun konularda "ahkâm" kes. Bilmediğin çok şey olabileceğini de unutmadan tabii.

Sen yine bildiğini okumakta serbestsin, ama bil ki yanlış bilgi verdiğini görürsem yazacağım. Yanlış bilgi verildiğini görür de tepki vermezsem, kendi karakterime ters bir duruma düşerim.

Bilmeden yazma lütfen.

Hani "Sus, seni biliyor zannetsinler" diye bir söz vardır. O sözü boşuna söylememişler.

Adam microsoftta çalışıyor.Bende sen yazdıkça devam edeceğim.Yanlış bilgi olmaz bende.Bir insan bilgisyarından herşeyi beklemeli.Oyun olsun program olsun.Ben senin bırak bir cümleni harfini bile çözemiyorum.Ben neden üzüleyimki başlık böyle devam eder.Ben sana ahkam keserim.Seçim senin.Hatta belki burdan uğraşamam varşovaya gelicek imkanım yok Ankaraya gelirsin görüşürz.Yok sen bana kıy ya.Ben kıyılmayı çok severim.Hatta zevk alırım.Burada sanal klavye delikanlısıda çıkma başıma.Özelden msn ver görüşelim.Kimseye burada ahkam kesmeye hakkımız yok.Bu işleri özelden görüşelim.Bende üzülücem ama yapacak bir şey yok.Sen uzatıyosun alıntı yaparak.Sen uzatıyosanda ben burdayım.Yerim belli yurdum belli.

Bu forumda bence ikiye ayrılacak.Türkarmoniciler vs İlteroctiveciler.:)Bana kalırsa türkarmoni'nin söyledikleri doğru.Windows 7 ile baya bir sorun yaşadım ben.Yani türkarmoni'nin söyledikleri doğru olabilir.Çok önyargılı olarak davranmayın bence insanlara.

Turkarmoni' Alıntı:
Adam microsoftta çalışıyor.Bende sen yazdıkça devam edeceğim.Yanlış bilgi olmaz bende.Bir insan bilgisyarından herşeyi beklemeli.Oyun olsun program olsun.Ben senin bırak bir cümleni harfini bile çözemiyorum.Ben neden üzüleyimki başlık böyle devam eder.Ben sana ahkam keserim.Seçim senin.Hatta belki burdan uğraşamam varşovaya gelicek imkanım yok Ankaraya gelirsin görüşürz.Yok sen bana kıy ya.Ben kıyılmayı çok severim.Hatta zevk alırım.Burada sanal klavye delikanlısıda çıkma başıma.Özelden msn ver görüşelim.Kimseye burada ahkam kesmeye hakkımız yok.Bu işleri özelden görüşelim.Bende üzülücem ama yapacak bir şey yok.Sen uzatıyosun alıntı yaparak.Sen uzatıyosanda ben burdayım.Yerim belli yurdum belli.
Oo, bak neler dökülüyor öyle senden... "Yerim belli yurdum belli" diyorsun... bu "gel, kozlarımızı dışarıda paylaşalım" gibi bir şey oluyor değil mi... ben anlarım... :)

Burada o "deliganlı" havaları bir işe yaramaz.
Yazıyla söyle, söyleyeceklerini. Söyleyemiyorsan da yapacak başka uğraşlar bul kendine... müzik yapmak gibi örneğin.
"Herkes yazı yazacak" diye bir kural yok. Okumayı çözemiyorsan, yazman kabahat olur zaten.
Okulda da bu işlerin sırası öyledir... ilk önce okumayı söker çocuk, sonra yazmaya başlar. Sen de öyle yapmalısın.

onlinegezegen' Alıntı:
Bu forumda bence ikiye ayrılacak.Türkarmoniciler vs İlteroctiveciler.:)Bana kalırsa türkarmoni'nin söyledikleri doğru.Windows 7 ile baya bir sorun yaşadım ben.Yani türkarmoni'nin söyledikleri doğru olabilir.Çok önyargılı olarak davranmayın bence insanlara.
Windows7, bilgisayarınla beraber mi geldi, onlinegezegen?

ilterocktive' Alıntı:
Turkarmoni' Alıntı:
Oo, bak neler dökülüyor öyle senden... "Yerim belli yurdum belli" diyorsun... bu "gel, kozlarımızı dışarıda paylaşalım" gibi bir şey oluyor değil mi... ben anlarım... :)

Burada o "deliganlı" havaları bir işe yaramaz.
Yazıyla söyle, söyleyeceklerini. Söyleyemiyorsan da yapacak başka uğraşlar bul kendine... müzik yapmak gibi örneğin.
"Herkes yazı yazacak" diye bir kural yok. Okumayı çözemiyorsan, yazman kabahat olur zaten.
Okulda da bu işlerin sırası öyledir... ilk önce okumayı söker çocuk, sonra yazmaya başlar. Sen de öyle yapmalısın.

Yok söylemiyorum uğraşım sensin ya başkası umrumda değil.Ben yazımıda yazarım.Xp alın aldırın ,milletide yok şu şöyle yok bu böyle diye oturmamış işletim sistemleriyle kandırmayın.İki arkadaşta belirtmiş zaten sorunlarını.Kandırmayın milleti bu bilgilerle.

"KANDIRMAYIN DİYORUM!!!"
haha

Cüneyt ağabey, biz ettik sen etme, gurbanın olayım :) ahahah

Sen şu web sitendeki ( http://www.emregurak.com/ ) "Makale alanı"nı bir güncellesene, merak ettim.

Yani okumakla ilgili problemi olan birinin web sitesine koyacağı "makale" nasıl bir şey ola ki?

Web siteni güncellediğinde bize de haber ver, öğrenilecek şeyler olabilir, kaçırmayalım... hehe

Özellikle "Windows ve Macintosh" kısmı ilgimi çekti... "Araba ve Sütlaç" der gibi olmuş. hehe

Ben bildiğim konularda yazarım.Benim bilmediğim bir konu üzerinde ise kafam önüme eğerim.Bazı olayları abartıyosun.Bu işler saygı ve sevgiyle olur.Konuları başka yere çekmeye gerek görmüyorum.Benim karşıma xp vista windows 7 konusu olarak gel.Bir sorunlara bak uyuşmazlıklara bak sonra olgun biri ol öyle konuş.Benim burada kral gibi bir havam yok evet çoğu kişiyle fikirlerim uyuşmaz 4 akorlu şarkı yapmayın mesela kardeşim...
Sen benim siteme laf söylemişin sende şu mix videonu bitir bakalım ondan sonra konuşalım siteni güncellede.Araba ve Sütlaç harika birşey birisinde harika bir tat verir.Birisinde koltuk üstünde gidersin ikiside rahatlatıcıdır bak ortak yönleri var demekki.

Xp alın diyorum microsoft elini eteğini çekene kadar.Windows 7 lerle milletin kafasını karıştırmayın.

Turkarmoni' Alıntı:
Ben bildiğim konularda yazarım.Benim bilmediğim bir konu üzerinde ise kafam önüme eğerim...
Ölmeden görürüm o günleri inşallah :)

Turkarmoni' Alıntı:
Bazı olayları abartıyosun.Bu işler saygı ve sevgiyle olur...
Hangilerini?

Turkarmoni' Alıntı:
Konuları başka yere çekmeye gerek görmüyorum.Benim karşıma xp vista windows 7 konusu olarak gel...
Geleli birkaç mesaj ve sayfa oluyor, genç...
"XP Mimarisi" demişsin, "yok öyle bir şey" dedik.
"Webcam" demişsin, "olmaz öyle nane" dedik.
Daha ne olsun.

Ha bir de:
"Sen Vista kullanamayıp yüzüne-gözüne bulaştırdın diye, ben durup tüm çalışma sistemimi MacOS'a transfer edecek değilim" diyeyim, o da eşantiyon olsun.

Turkarmoni' Alıntı:
Bir sorunlara bak uyuşmazlıklara bak sonra olgun biri ol öyle konuş...
Olgunluğun bir tarifini yapsana, öğrenelim? Hangi ciddi yazımda olgunluk yok, örneğin?
Seni ciddiye alıp yazdığım mesajlar belli, dalga geçtiğim cümleler belli.

Turkarmoni' Alıntı:
...Sen benim siteme laf söylemişin sende şu mix videonu bitir bakalım ondan sonra konuşalım siteni güncellede.
Sitene ne lâf söylemişim?
Ve benim sitem seni neden ilgilendirsin?
Burada yarış yapmıyoruz, genç. Türkçe anlamıyorsan başka dilden yazalım... İngilizce falan.

Turkarmoni' Alıntı:
...Araba ve Sütlaç harika birşey birisinde harika bir tat verir.Birisinde koltuk üstünde gidersin ikiside rahatlatıcıdır bak ortak yönleri var demekki...
Konuya dönüş yapmana sevindim. Araba ile Sütlaç'ın birbiriyle nasıl karşılaştırılacağını merak ediyordum, ondan getirdim zaten konuyu oraya.
"Bir yazılımla donanımı karşılaştırırsa biri, acaba sütlaçla araba arasında ne gibi bir bağ kurar?" şeklinde. Egzersiz oldu bana... tümden gidim. hehe.
Seni çözmeye çalışıyorum bak, kıymetini bil. :p haha.

Sitene lâf yok, sözüm doğrudan sana.
Mızıkçılık yapma :)

Turkarmoni' Alıntı:
Xp alın diyorum microsoft elini eteğini çekene kadar.Windows 7 lerle milletin kafasını karıştırmayın.
Onun adı "Xp" değil, "XP".

Senin o konuda ne kadar bilgin olduğu bu başlıkta ortaya çıktı, onun için eminim insanlar senin sözüne ne kadar inanıp, kararlarını neye göre vereceklerini anlamıştır.

Başından beri aynı teraneyi okuyorsun zaten.
Aynı şeyi 35 kere tekrar etmenin, inandırılıcığına bir katkısı olmayacaktır.

Adam gibi yazılanları okuyup yanıt vermeyi öğren, ondan sonra seni tekrar 21 yaşında biriymişsin gibi ciddiye alıp konuşayım seninle, tane tane.

Aynı zımbırtıları tekrarlamayı bırak. Yeni şeyler yaz. Yazamıyorsan da yazma.

Ciddiye alınacak şeyler değil, bu başlıkta yazdıkların. Dalga geçiyorsam, bir sebebi var yani.

Sen ne kullanırsan kullan. Sevmemiş olabilirsin. Ama bilmeden, ya da yanlış şeyler bilerek insanları yanlış yönlendirmene izin verilmez. Daha doğrusu, bu işin doğrusu bu olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri