Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
:twisted: 8) :twisted:Selcuk_Ergen' Alıntı:Mahcem, kuşlar ötmeyi kesene kadar sorun yok zaten.![]()
Miner' Alıntı:Şu anda yükseklisans için Bilkent'e gelmiş olsam da aslen ben de ODTÜ'lüyüm.Bir de futbol topunu senelerdir ancak televizyonda görmüş bir insan olarak basket maçı da ayarlanabilir derim.
Roth-AzaD' Alıntı:Odtü'lü baya varmış bu arada. Bu sene girdim bende, orada görüşme imkanımız olursa sevinirim.
Bana uyar, sevinirim. Hele şu kayıt curcunasını bi hayırlısıyla atlatalım...Roth-AzaD demiş ki:
Odtü'lü baya varmış bu arada. Bu sene girdim bende, orada görüşme imkanımız olursa sevinirim.
Gerçi "Müziktek ODTÜ buluşması" düzenlemezsek bu biraaz zor olucak, zira kocaman okul..
Hayattan ne anlaşıldığına bağlı. Ders-sosyal hayat ayrımı konusundaysa, külliyen yalan. Ama arkadaşın kardeşi Gazi'de okuyordu, şenliklerde Düş Sokağı Sakinleri (yanılmıyorsam) gelmiş. Konseri basıp, adamları dövüp, gitarlarını kırıp gitmişler. Bu da bir nevi hayat dersi tabii.Gazililerin ezikliğinden midir yoksa gerçek payı olabilir mi bilemem ama bizim zamanımızda Gazi'de şöyle bir laf vardı,
"ODTÜlüden matematik dersi verilir Gaziliden hayat dersi.." diye