beaterj sizde bir araştırın benim dediğim yanlış olmasın sonra ama ben öyle anladım çünkü insanlar bir çeşit kendi içlerinde update yayınlamışlar (apple değil yani) bu update ile 2 finger swipe denilen işi, mesela tablar arası gezinmek yerine expose veya dashboard artık ne isterseniz ona çevirebiliyorsunuz.
Bunu okuyunca fotoğrafına daha dikkatli baktım sanırım apple yine tasarım için bu özelliği öldürmüş, buton koymamışlar yani.
Ayrıca okuduğum bazı reviewlarda insan bu aletin büyük elli insanlar için rahat olmadığını yazmışlar (fazla ince olduğu için) ve aynı zamanda tracking hızının pek iyi olmadığı yazılmış. Hoş mighty mouse'ta bu açıdan kötü.
Ben sanırım mighty mouse alacağım, artık her kullanıştan sonra temizler miyim, her scroll topu bozulduğunda teknik servise mi götürürüm bilemiyorum. Elim o kadar alışmış ki, kaliteli ve ucuz güzel mouselar ile rahat edemiyorum malesef. :?
Ayrıca mesela bu a4 (müydü?) denilen firmanın bir çok faresinde sizin aradığınız işi görecek butonlar mevcut. Mesela bende x7 diye bir modeli var, yanındaki tuşlar ile expose yapılabiliyor. Eğer takıntınız yoksa alabilirsiniz, 50 lira gibi bir meblaya almıştım ben.