[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Lovecraft' Alıntı:
Şimdi bahsedeceğim mevzu için yeni bir başlık açsam mı diye düşündüm, aradım, sokacak bi başlık da bulamadım. Sanırım en uygun yer burası olacak. Youtube linki değil, myspace linki veriyorum:

http://www.myspace.com/fulyabuzkralicesi

Müzisyen insanlarsınız, bilirsiniz. Bu abla kimdir ? Sahneye çıkar mı ? Bu ses sahiden ondan mı çıkmaktadır ? :) Böyle bir şey nasıl mümkün olabilmektedir ? Akşam akşam resmen kafayı yedim arkadaş. Bu nasıl güzel bir sestir. Nasıl "hakim" bir sestir. Muhteşem. Türkiye'de arasam bu sesi bulamam heralde başka yerde. Öyle benzersiz bir ses. Müzik de çok ilginç. Duymayan kalmasın.

Şaka bi yana, myspace sayfasında detaylı bir biyografisi var. Okuyunca hayatımı sorgulamaya başladım :) O kadar diyorum.

Bu kız süper. Çoooook güzel. Muhteşem müzik.

CD'sine bakmam lazım yarın.

M.

Çok güzel yahu. :shock: "Arabesk" adlı şarkısındaki söyleyişi bana Orta Asyalı kadın şarkıcıları hatırlattı.
Ne yazık ki bizim milletimiz dahil Orta Doğu insanı alto sesli kadınları dinlemeyi seviyor. Bundan sonraki nesilde durum değişse bari. Dolayısıyla Fulya hanımı dinleyelim dinletelim.
Sağol link için lovecraft.

Fulya çok ilginçmiş yahu:) Helal.. :)

Vocaloid falan olmasın yahu :)

Hahahah :lol: Bir ara tunç'un sesini pitch shifter ile inceltmiştim, aynı buna benzemişti yahu!!! :D

3. edit: Şahane yahu...Dinledikçe daha güzelleşiyor.

Lovecraft' Alıntı:
Şimdi bahsedeceğim mevzu için yeni bir başlık açsam mı diye düşündüm, aradım, sokacak bi başlık da bulamadım. Sanırım en uygun yer burası olacak. Youtube linki değil, myspace linki veriyorum:

http://www.myspace.com/fulyabuzkralicesi

Müzisyen insanlarsınız, bilirsiniz. Bu abla kimdir ? Sahneye çıkar mı ? Bu ses sahiden ondan mı çıkmaktadır ? :) Böyle bir şey nasıl mümkün olabilmektedir ? Akşam akşam resmen kafayı yedim arkadaş. Bu nasıl güzel bir sestir. Nasıl "hakim" bir sestir. Muhteşem. Türkiye'de arasam bu sesi bulamam heralde başka yerde. Öyle benzersiz bir ses. Müzik de çok ilginç. Duymayan kalmasın.

Şaka bi yana, myspace sayfasında detaylı bir biyografisi var. Okuyunca hayatımı sorgulamaya başladım :) O kadar diyorum.

Gerçekten çok garip bir ses bende şaşırdım. Ama sesini ilk duyunca bu kız kesin 140-150 cm boylarında ufacık tefecik minyon birisi canlandı gözümde.

Aytekin G. Atas ın myspace'deki müziklerini dinledim.Gerçekten çok ama çok iyi müzik ve yorum...Kutlarım. :D

Pir Sultan Abdal'ın deyişi ''Nasıl Yar diyeyim'' bestesi olmamış ama.Beste kime ait bilmiyorum ama, solist güçlü yorumu ile ezgiyi ne kadar da renklendirmek istesede kasmış.Özelliklede cümle sonları (karara giderken) hiç ama hiç olmamış.Solistin yorumu süper;beste olmamış.Keşke o dingin müzik ve solistin duygu dolu yorumu, anonim hali ile seslendirilseymiş, o bilinen ve çok dinlenmiş anonim hali nerdeyse canına bir daha can katarmış.

http://www.myspace.com/bajar2

Bu arkadaşlarda,kardeş türküler grubunun solisti,Vedat Yıldırım'ın kurduğu alternatif rock grup bajar.Ekseri kürtçe ama türkçede müzik yapıyorlar.
Grup üyeleri: Vedat Yildirim, Burak Korucu, Ari Hergel, Cansun Kucukturk, Ferhat Gunes, Erdem Goymen

Grup üyelerinden olan Ferhat Güneş,profesyonel tonmaisterdir aynı zamanda.
Mutlaka müziktek camiasından bir çok arkadaş tanır.Beyler, eğer yok bu kürtçe ben dinlemem ne işim olur takıntınız yok ise (varsada bana ne!) dinlemenizi öneririm.astıkları müzikler demo kayıtları.10 numara müzik yapmışlar. :D

BugraKezan' Alıntı:
Kardeş Türküler ne güzel gruptur bneim gözümde. Müzik olarak. Çok severim, öyle böyle değil.

Bu arada, ben çaldım;

http://www.youtube.com/watch?v=2RCh3R359TE

Bir süredir ekli youtube'da ama utandım sıkıldım koyamadım buraya üstadların yanında çırak olarak :) Tamam hadi vurun hatalarımı yüzüme, vurun acımayın :?

Güzel abi güzel. Bizim yörenin havaları. :)

Amma ibanez reklamı yapmışın be abi... :)

Büyüyünce, İbanezi sponsor alacağım, olmadı fabrikasına amele olacağım :)

jackthebasser' Alıntı:
İbanez kraldır :lol: Buğra'da ayrı kral çalmış eline sağlık gayet temiz :) Severiz stratovarius'u candır kandır :roll: :wink:

Teşekkürler efenim :)

Geri