[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Saka gibi ya nasil boyle bir sey olabilir :shock:

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this web site has been suspended in accordance with decision no: 2008/55 of T.R. Ankara 12th Criminal Court of Peace.

Yine başa döndük :?

Toplumun üyesi olan bizler kötü etkilenmeyelim,sapıtmayalım,sonra mazallah sapık,seri katil,hırsız,mafya üyesi,terörist,anarşist,bölücü vs. olmayalım diye hükümetimiz bizi düşünüp telekominikasyon kurumuna tam yetki veren internet suçları yasasını çıkarmıştı hatırlarsınız,bu yasaya göre artık telekominikasyon kurumu yukarda belirttiğim içeriği taşıyan her siteye erişimi
mahkeme kararı ile durdurma yetkisine sahip.

Facebook'da superwall'larda dolaşan gerçekten tasvip etmediğim Atatürk'ü aşağılayan bir video yüzünden tekrar kapatıldı zannedersem Youtube.

Bu ülkede herkes üstüne düşen görevi yapmak dışında herşeyi yapıyor ya,gerçekten gülüyorum.Kimse çıkıp da lütfen yasayı uyguluyorlar demesin,yasaları çıkaranların şu an üniversiteler üstünde de ne oyunlar oynamak istediği malum...Neyse sansürleniyoruz ya artık gerisi boş...

Ulan olaya bak ya, memleket iyice cıvıdı
biraz çin biraz iran olduk
elbette arka kapılar var ama gerçekten engellemek isterlerse engellerler
hepsi adamların altyapısından çıkıyor çünkü. Şimdilik DNS'te sadece engellemişler, yarın IP adreslerini bloklarlar, sonra proxyleri bloklarlar uğraş dur.
Turban gelsin internet gitsin.

Insanoğlu ne kadar inanmaya hazır her bi halta. Düşünme, inan, kabul et gitsin; kendin gibi olmayandan nefret et, tolerans falan hak getire.
Millet aya biz yaya.
gıcık oldum akşam akşam.

hemen hemen her zaman çalışan bir dns 4.2.2.3 (Level 3 communications'ın - dunyadaki en büyük internet backbone saglayıcılarından birisi, bunlar koparsa internet kapanmış demektir :) )

denizasiri' Alıntı:
Ulan olaya bak ya, memleket iyice cıvıdı
biraz çin biraz iran olduk
elbette arka kapılar var ama gerçekten engellemek isterlerse engellerler
hepsi adamların altyapısından çıkıyor çünkü. Şimdilik DNS'te sadece engellemişler, yarın IP adreslerini bloklarlar, sonra proxyleri bloklarlar uğraş dur.
Turban gelsin internet gitsin.

Insanoğlu ne kadar inanmaya hazır her bi halta. Düşünme, inan, kabul et gitsin; kendin gibi olmayandan nefret et, tolerans falan hak getire.
Millet aya biz yaya.
gıcık oldum akşam akşam.

Okulun haber grubunu takip ediyorum, yine Atatürk videoları sebebiyle alınmış bir karar deniyor. Bu böyle devam ederse Türkiye'deki her mahkeme 1 kere kapatacak bu siteyi Yunanlı veletler yüzünden.

MuratAslanOglu isimli kullanıcı videoların çoğunu yayınlıyor,yaklaşık 10 gündür youtube'de de herkes videoları şikayet etti bu biraz da sitenin sorumsuzluğu aslında.
Yayınlayan kişileri bilmiyorum fakat az buçuk türkçe ile yapılacak videolar değil,hainliklerini ermeni soykırımının altına sığınarak gösteriyor zavallılar,yazık çok yazık!

Herhalde bu başlık altında sormam abest olmaz. Ben youtubete videoları küçük boyut (orjinal) izlerken herhangi bir sorun yok ancak tam ekran yapınca görüntü donuyor sadece ses geliyor. Flash son sürüm de yüklü neden olabilir sizce.

teşekkürler

Geri