[Eski] Tanışmak İçin-Kimiz Biz?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba,
İsmim Şahin Kırış. Elektrik Elektronik Mühendisiyim. İnşaat sektöründe çalışıyorum. Çoğu zaman hafta tatilim 15 günde 1 adet pazardan ibaret olmuştur. Mezuniyet ve askerlik sürecinden sonra iş bulmak ve ekonomik bağımsızlığımı kazanmak uğruna ideallerimi ikinci plana attım. İnşaat sektöründe 5 sene kadar bir tecrübe edindim. Şu an eksik kalan müzik hayatımı ilerletmeye çalışıyorum.

Beş altı yaşlarındayken evdeki mızıkayı ve ablamın blok flütünü keşfederek müzikal seslere aşina olmaya başladım. İlkokulda sınıf korosuna katılmıştım. Bir de Casio CT470 orgum vardı. Bu arada memleketim Çorum. 1993'de yetenekli fakat bilgi paylaşımını pek sevmeyen bir müzisyen ağabeyimizden iki ay org kursu aldım. Bir kaç sene tanıdık düğün müzisyenlerinin kapısını aşındırdım. 1997'de bir taraftan ÖSS'ye hazırlanırken bir taraftan da ısrarlı çabalarım sonucu Korg i3 aldırmıştım. :) Hiç unutmam "Oğlum ne yapacaksın öyle büyük orgu? Düğünlerde mi çalacaksın?" diye sormuştu annem. Ben de "Ne biliyorsunuz belki çalarım." demiştim. İyi ki öyle demişim :)

1998de ailece gittiğimiz bir piknikte Çorumun bir yerel sanatçısı ile tanıştım. O sene ekibe dahil oldum. Üniversitede okurken yaz tatillerinde düğün, yemek, festival vb. programlarda yer aldım. 2004de Çorumda bir laptop, bir midi-usb çevirici ve Roland EM 50 ile düğünlerde PA 80'e para vermeden sample ses çalmış ve kendi çapımda bununla hep gurur duymuşumdur. :lol: Bu arada 4. sınıfta Pamukkale Üniversitesi THM korosuna katıldım. O sene düzenlenen üniversitelerarası yarışmada çok sesli THM dalında birinciliğimiz oldu. Denizli belediye konservatuarında keman kursuna katıldım, Çorumda da bir kaç ay devam ettim fakat Rast makamında Yine Bir Gülnihal'de yarım bıraktım :roll: Bu sene bir akustik gitar aldım yine iş güç bahaneleriyle dokunmuyorum :(

Bir koltukta iki karpuz taşınmaz derler ama ben ikisinden de vaz geçemiyorum.

selamlar.
burayı bir süredir takip ediyorum ve teknik anlamda insana kattıklarını zaten burdaki herkes biliyor :)
1987 yılında adanada doğup ,doğar doğmaz adapazarına transit geçmişiz.müziğe 13 yaşında fülüt ve 14 yaşında da gitarla başlayıp bir daha da bırakamadım..
en başından beri amaç beste üzerinden gitmekti o da yavaş yavaş çıkmaya başladı.bi türlü sabit bir grup oturtamadığımdan dolayı birçok farklı grupta ve farklı enstrümanda cebelleştim,hatta bir kanal kayıtta tüm enstrümanları çaldım,en son benim vokal ankaraya gidince o da benim üstüme kaldı.
dinlemek isterseniz http://www.myspace.com/sanlionur burda bi kaç beste var.
o günden beri volume 3 ve gri adlı iki ana grubum oldu.gri ile fantastage yarı finali ve roxy finaline kaldık,volume 3 ile de bir çok konser verdik.

2007 yılında marmara üni. iktisatı kazanıp istanbula geçtim.parti organizasyonu,konserler falan filan derken tecrübemiz de oldu bir miktar.işin biraz daha yapım aşamasına kaymak istedim,hani şu sitede veya orada burada alabileceği minimum maliyetli ses kartı,referans monitörü arayan insanlar var ya (ki bi tanesi de benim) :p müziktek sayesinde biraz daha hızlı geçtim sanırım o dönemleri, çünkü buradaki insanların tecrübesi inanılmaz.
hala daha çok yolumun olduğunu biliyor ve herkese merhaba diyorum :lol:

herkese selamlar;
Ben ibrahim H. Karakuş ,9 şubat 1983 iskenderun doğumluyum.Dört kişilik ailemizin en küçüğü olarak dünyaya gelmişim.Annemin öğretmen babamın sağlık astsubayı olması nedeniyle evde sıkılmayalım diye 6 yaşımda evimizin iki kat altındaki müzik kursunda tanıştım ilk kez müzikle..fakat ne yazıkki 3 yıl boyunca kursta sadece tek el org öğrendim diyebilirim.Ancak 15 yaşıma geldiğimde gitar ile tanıştım gitarı ilk kez elime aldıktan 4 saat sonra ilk şarkımı çalıp söylüyordum(o zamanki gençliğin hit parçası "yaşar kurt-korku"...Gitarla tanıştıktan bir sene sonra kocaeli-gölcük anadolu lisesinin müzik grubuyla "milliyet gazetesi liselerarası müzik yarışması" 'nda gitarist olarak yer aldım.Ardından 1999 depremi ile 16 yaşımda yüzleştim..

Liseden sonra hernekadar konservatuar okumak istesem de kendimi "çapa diş hekimliği fakültesi"'nde buldum.Açıkçası hiç de pişman olmadım.Üniversite hayatım boyunca birçok mekanda sahne deneyimim oldu.Ardından mezuniyet ve kocaeli ye dönüş.Şuanda kendi muayenehanem de diş hekimliği mesleğimi icra ediyorum.Muayenehanemin içinde mütevazi bir stüdyo kurdum.2011 yılı 23 nisanında eşim av.Meltem güzeller ile evlendim eve de hayalimdeki stüdyomu kurdum.Dolayısıyla müziği para kazanma amaçlı hiç düşünmedim ve istemediğim bir şarkıyı sahnede hiç çalmadım diyebilirim.Şimdilik aklıma gelenler bunlar...Buarada demo kliniğinde evimde yaptığım ilk bestem yayında...
viewtopic.php?f=5&t=35107

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri