[Eski] Wave Rider: Otomatik otomasyon plugini

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bunlar patentini alıp üstüne seninki bizimkini taklit ediyor derlerse ve birde dava açarlarsa hiç şaşırmayacağım.

Vedat Wave Rider isminin USPTO'dan Trademark registration olayını yap hemen. İlk satış fatura tarihini de başvuru ile beraber belirt. Ondan sonra Wave Rider ismini kullanmalarını engelleyebilirsin.

M.

Vedat, aynı şey benim başıma gelseydi sinirden uyku girmezdi gözüme...

Vallahi senin adına ben sinir oluyorum burada... :evil:

Sevgili Mundox
Önce site yönetimi ile irtibata geç ilanı koyarken yanlış yazmış olabilirler

İyimser düşünmeye çalışıyorum.

Açıklamasını yapmamışım hay allah.
B&H ismi yanlış koyuyor sonra düzeltiyor. Fakat Google aramalarında yanlış olan link çıkıyor. Ben de cached pages linkinden buna ulaştım ve screenshot aldım.
Heriflere ultimatom niteliğinde mail attım ama cevap yok. Trademark ihlali resmen yaptıkları.

caci' Alıntı:
Sevgili Mundox
Önce site yönetimi ile irtibata geç ilanı koyarken yanlış yazmış olabilirler

İyimser düşünmeye çalışıyorum.
Bence de isimde yanlışlık yapan o site, fakat karışıklığa neden olan kesinlikle Waves.

Vedat'ın yazılımından sonra yaptıklarıyla Waves gözümden düştü. Daha öncesinde ölçülü bir saygı duyardım bu firmaya karşı.

by ilterocktive Bence de isimde yanlışlık yapan o site, fakat karışıklığa neden olan kesinlikle Waves.

Vedat'ın yazılımından sonra yaptıklarıyla Waves gözümden düştü. Daha öncesinde ölçülü bir saygı duyardım bu firmaya karşı

Abi al benden de okadar...Ben de acaip uyuz oldum adamlara.Emek hirsizi bunlar ya...

Sound On Sound'da yazı çıkacaktı ama Waves kendi versiyonunu çıkarınca "askıya alındı". :evil:

Mundox' Alıntı:
Sound On Sound'da yazı çıkacaktı ama Waves kendi versiyonunu çıkarınca "askıya alındı". :evil:

Reklam verenlere çalışıyorlar...Gerçi araştıran adam sizin ürünüde bulur sonuçta alternatifi çok az bulunan bir plug-in.

Benim gördüğüm en güzel reklam aslında yurtdışı forumlarda aktif olmak (tanışmadığım firma temsilcisi kalmadı herhalde :D ), o şekilde çok beklenmedik başarılar yakalayan veya müşteri önerileri ile kendini geliştiren ürünler oldu.

Zaten SOS'e yazan adam bana ulasti, ben ona degil. Yaziyi hazirlarken Waves olayi girdi araya. Sonra shootout yapacakti, oyle kaldi. Versiyon 2 yi cikarinca hustle yapacam biraz.

Vedat abi son durum nedir? Daha önce okumuştum bu başlığı. Uzun zamandır post yapılmamış. V2'ye kadar yapılacak birşey yok galiba?

Kolay gelsin, gui belli olunca paylaşırsanız güzel olur malum abartılı bir önemi var görünüşün ses dünyasında :mrgreen:

V2 çıkmadan 1. yaş kutlaması münasebetiyle Wave Rider'ın fiyatını geçici bir süre için 49USD yaptık.
Haberiniz ola. 8)

Geri