Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Mundox' Alıntı:Caci, sorunsuz install ettiysen sana full versiyonu hemen gondereyim.
Mundox' Alıntı:Caci, sorunsuz install ettiysen sana full versiyonu hemen gondereyim.
Sağol Berk.berk' Alıntı:Ilerisi icin bir oneri;
Son zamanlardaki gelismeleri dusunursek, kuculen ses budgetlari, film editorlerine birakilan ses isleri gibi baska platformlara tasimak plug-in nin gelismesi icin cok iyi olabilir. Eski buyuk budgetler yada ekipler artik tamamen kalkiyor. Daha minimal ve micro bir sekilde produksiyonlar uretiliyor. Kaliteden daha cok, hizli tuketilen bir icerik bicimini aldi produksiyonlar. Bazilari cok kizdirmasina ragmen, bence bu plug-in film editorlerine de pazarlamaniz cok mantikli olabilir.
Tam onlarin istedikleri sekilde bir mix sekli bu. Real-time olarak degilde, render seklinde belki.
Bence gozden kacirilmamasi gereken bir pazar. Ortak bir platform bulunarak (belki AU ile baslanip) ilerde gelistirebilir.
Berk
volkanozyilmaz' Alıntı:Peki cozum ne olabilir di? Tek aklima gelen patent basvurusu yapilsaydi konu buralara gelmezdi. Vedat bahsetmis maliyetlerinden (Burada da siyaset isin icine giriyor ama susuyorum).
...
Benim simdiye kadar cikarabildigim kissadan hisse sudur, eger taklit edilmesi ve kopyalanmasi kolay fikirlerimiz varsa (ki bunlar genelde cok degerli fikirler olur) bunlari bir sekilde ya patent yolu ile korumaya almali veya yanimiza buyuk, bizi koruyacak bir firma almaliyiz. Yanlis anlasilma olmasin, dile kolay biliyorum...
atilla999' Alıntı:İlk compressor fikrini hayata geçirmiş adamın daha sonra fikir kabul gördükten sonra tüm compressor üreticilerine küfür etmesi kadar absürd bir şey bu. :roll:
Bunu söyleyebilmen için her iki ürünü de denediğini varsayıyorum.Açıkçası Waves'in Vocal Rider plug-in'iyle hukuksal ya da ahlaksal bir zorluğun altına girdiğini düşünmüyorum
volkanozyilmaz' Alıntı:Benim simdiye kadar cikarabildigim kissadan hisse sudur, eger taklit edilmesi ve kopyalanmasi kolay fikirlerimiz varsa (ki bunlar genelde cok degerli fikirler olur) bunlari bir sekilde ya patent yolu ile korumaya almali veya yanimiza buyuk, bizi koruyacak bir firma almaliyiz. Yanlis anlasilma olmasin, dile kolay biliyorum...
Mundox' Alıntı:atilla999' Alıntı:İlk compressor fikrini hayata geçirmiş adamın daha sonra fikir kabul gördükten sonra tüm compressor üreticilerine küfür etmesi kadar absürd bir şey bu. :roll:
Bakıp ta anlam veremediğin bir şeye absurd demek kolay.
Başına gelirse belki anlarsın absürd mü gerçek mi. :wink:
Bunu söyleyebilmen için her iki ürünü de denediğini varsayıyorum.Açıkçası Waves'in Vocal Rider plug-in'iyle hukuksal ya da ahlaksal bir zorluğun altına girdiğini düşünmüyorum
atilla999' Alıntı:Avrupa birliği yazılımda patent uygulaması ile ilgili bir red kararı falan çıkarmıştı. Türkiye'de durum nedir?
Açıkçası Waves'in Vocal Rider plug-in'iyle hukuksal ya da ahlaksal bir zorluğun altına girdiğini düşünmüyorum. İyi fikirler başkaları tarafından da kullanılıp geliştirilebilir, yeterki işin teknik boyutu aşırılmasın, algoritması veya kodu çalınıp kullanılmasın.
İlk compressor fikrini hayata geçirmiş adamın daha sonra fikir kabul gördükten sonra tüm compressor üreticilerine küfür etmesi kadar absürd bir şey bu. :roll:
Mundox' Alıntı:Diyelim fikir çalma olayı büyük bir olay değil. Peki isim olayına ne diyorsun?
Wave Rider support inboxuna Waves Vocal Rider için teknik yardım isteyenlerin attığı mesajlardan, forumlarda iki ürünü birbirine karıştıranlara, Google aramalarındaki karışık sonuçlara, pazarlamada kullandıkları neredeyse her cümlenin direk benim eski web sitesinden arak olmasına kadar her alanda bir çalıp çırpma var.
B&H bile yanlışlıkla Vocal Rider sattığı sayfaya Wave Rider başlığı atmıştı.
Bunlar senin için büyük olay olmayabilir ama benim için büyük.