[Eski] Windows 7

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Hatta belki burdan uğraşamam varşovaya gelicek imkanım yok Ankaraya gelirsin görüşürz".

"Burada sanal klavye delikanlısıda çıkma başıma".

"Özelden msn ver görüşelim".

"Bu işleri özelden görüşelim".

"Sen uzatıyosun alıntı yaparak.Sen uzatıyosanda ben burdayım.Yerim belli yurdum belli".

Varşova ya gelemem tabi.Bunları msn den konuşalım dedim ben burası rahatsız olacağı belliydi çünkü.Kötü bir amaç yoktu orada.

"Benim ismim belli yurdum belli birşeyler söylüyosam kendi etnik kimliğime güvendiğim için söylüyorum".

"Siz önce bir düşünün kendi kendinize ben nerdeyim nereye gidiyorum".

"Hem yanlış yönlendiren sizsiniz hemde ya şuna mesaj atıym psikolojisi oluşmuş sizde".

"Kendi kendinizi yiyorsunuz".

"Benim işim seninle".

Sen bu cümlelere göre benim özür dilememi bekliyorsun bu durumda.O cevaplarla alıntı yapmanın bir anlamı yok bende seninkileri alıntı yapıym o zaman.

"Psikoloji eğitimi sana özel olarak veriyorum anlamıyorsun".

Hayır, özür beklemiyorum.
Ben senin karakterine yönelik bir dokundurmada bulunmadım.

Bilgileri paylaşmanın bir yolu varsa, dikkatlice aynı konulardan konuşmaktır.

Sense konuyu kişiselleştirdin.
"Varşova" marşova olayını soktun araya, benim hangi "psikolojide" olduğum konusunda, konuyla yakından-uzaktan ilgisi olmayan (yani "saçma sapan") bir tahminde bulundun, vesaire.

Ben senin hangi psikolojide olduğunla ilgili bir tahminde bulunmadım.

Nerede oturduğunu bilmem.

Hangi etnik kökene sahip olduğunu bilmem.

Çünkü bunların konuyla ilgisi yoktur.

Böyle teknik bir konuyu tartışırken, teknik bilgiye teknik bilgiyle karşılık vermek esastır. Vermiyorsan, ya da vermek istemiyorsan, o senin bileceğin iş.

Ama konuda kalmak ve tartışmak istersen, masaya bilgiyle geleceksin. "Ben ettim oldu" ya da "ben ettim olmadı" ile yürümez o iş.

Psikoloji demek bana yaptığın hırs olsa gerek.Nerede oturduğun kısmı merakımdan.Etnik köken ise dalgasına dedim.Hani ciddiye almıyodun ya sen beni o yüzden.Konuyla ilgisiz şeyler söylemem gayet doğal beni ciddiye almayan insanı ne yapabilirim ki.Tabiki bilgiye bilgiyle karışık vermek esastır.

Turkarmoni' Alıntı:
Bunlar kişisel alakalardır.6 sayfadır aynı konuları konuşuyoruz zaten.
Değildir.
Windows 7'yi ben yazmadım. Windows XP'yi de sen yazmadın.

Bak, var mı kişisel bir durum burada? Yok.

Turkarmoni' Alıntı:
Psikoloji demek bana yaptığın hırs olsa gerek...
Ben sana hırs yapmadım Turkarmoni, yapacak daha iyi işlerim var. Yapıyorum da zaten.

Turkarmoni' Alıntı:
Nerede oturduğun kısmı merakımdan.Etnik köken ise dalgasına dedim...
Buradan hiç de öyle görünmüyor işte o yazdıkların.

Turkarmoni' Alıntı:
Hani ciddiye almıyodun ya sen beni o yüzden...
Seni değil, verdiğin "tek cümlelik bilgi(?)yi" ciddiye almıyordum ben.

Düzeltmeye çalıştığım şey de sen değilsin.

Kişisel düşünceni, sanki çok önemli bir "bilgi"ymiş gibi vermen yanlış.
Onu düzeltmeye çalışıyorum 4 sayfadır.

Seni ciddiye almasam, ne demeye yazmaya devam edeyim?

Turkarmoni' Alıntı:
Konuyla ilgisiz şeyler söylemem gayet doğal beni ciddiye almayan insanı ne yapabilirim ki...
Bırak gitsin.
Başlığın birinde senin hoşuna gitmeyen biri var diye yazmanın alemi ne?

Beni burada kelimelerle alt etmek ya da alt etmeye çalışmak sana ne kazandıracak?
Daha da önemli soru... bunu seviyeyi düşürmeden yapmanın bir yolu var mıdır.
Zira yaptığın şey, öyle bir izlenim uyandırıyor. Sanki bana güzel bir yanıt verince, doğrular senin tarafına dönecek...

Turkarmoni' Alıntı:
Tabiki bilgiye bilgiyle karışık vermek esastır.
Beklentim bilgidir.

Bilgisayarınla ne yapamadığın değil; neyi neyle, ve neden yapamadığındır.
Ki sorun ortaya çıksın, biz de anlayalım, neden öyle düşünüyorsun.

Ama: "webcam'imi çalıştıramadı" demek, kabul edersin ki burada biraz hafif kaçar. Neden?
"Bende o webcam yok" derim, senin "sebep" diye gösterdiğin şey uçar gider de ondan.

Bence hırs yaptın işte açıklamaktan korkmaman lazım.Buradan da sizin yazdıklarınız öyle görülmüyor.Ciddiye alma beni sorun değil başından beri ciddiye almıyorum diyosun bu cümleyi şimdi mi açıklıyorsun.Tabiki benim için önemli bir bilgi.Kişisel değil ki arkadaşlarımda böyle düşünüyor.http://sxe-anticheat.org/?file_id=35 windows 7 altında çalıştırırmısın örnek 3.parti yazılımlarından biri bir bilgisayar herşeyi vermeli değil mi insana.

Turkarmoni' Alıntı:
Bence hırs yaptın işte açıklamaktan korkmaman lazım...
:)
Hırs yaptım evet... Turkarmoni'yi "yenince" burada maaş bağlıyorlar bana.

Bilgisayarlarıma hangi yazılımı kuracağıma ben karar veriyorum. O ne yazılımıysa, ihtiyacım olmadığı çok açık.

Yalnız şöyle bir sorun var, halâ süregelen...

Sende çalışmayan bir donanım ya da yazılım oldu diye, millet de aynı sorunu yaşayacak değil.

Sen bunu anladın mı? Çok ciddi bir soru bu. Yanıt vermezsen darılırım.
("Darılırım" diyeyim de, şefkatli olsun dedim. Düz cümleler bir işe yaramıyor herhalde)

ilterocktive' Alıntı:
Turkarmoni' Alıntı:
Bence hırs yaptın işte açıklamaktan korkmaman lazım...
:)
Hırs yaptım evet... Turkarmoni'yi "yenince" burada maaş bağlıyorlar bana.

Bilgisayarlarıma hangi yazılımı kuracağıma ben karar veriyorum. O ne yazılımıysa, ihtiyacım olmadığı çok açık.

Yalnız anlayamadın galiba...

Sende çalışmayan bir donanım ya da yazılım oldu diye, millet de aynı sorunu yaşayacak değil.

Sen bunu anladın mı? Çok ciddi bir soru bu. Yanıt vermezsen darılırım.
("Darılırım" diyeyim de, şefkatli olsun dedim. Düz cümleler bir işe yaramıyor herhalde)

İyi ya güzelmiş xp yi savununcada microsoft maaş bağlıyor bana.İşinize gelmeyince millette aynı sorunu yaşayacak değil dersiniz.Aman darılma ya lütfen.

Evet, cümleleri anlamadığın ve/veya sorulan sorulara yanıt vermeyeceğin anlaşıldı.

Anlat iki saat, adam sana "al, bunu kur, çalıştır" desin...

O yazılıma muhtemelen ihtiyacım yok benim Turkarmoni.

Diyelim ihtiyacım var...

Garantisi var mı, üstünde "Visya'da çalışır" yazıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri