Turkarmoni' Alıntı:
http://sxe-anticheat.org/?file_id=35
3. parti yazılım dediğin, artık valve software'in Half-life2 ve Source motoru piyasaya çıktıktan sonra geliştirmeyeceğini duyurduğu bir oyuna ait, ve de valve software tarafından çıkarılmamış, tamamen bağımsız yazılımcılar tarafından geliştirilmiş bir anti-cheat yazılımı. Doğal olarak windows 7'de çalışmaz. Sen commodore64'te çalışan bir kasetin bilgisayarda çalışmasını bekler misin acaba?
Ek olarak windows XP şimdi için stabil olabilir; ama yakında microsoft XP'ye desteğini kesecek. Windows XP ve Windows 7, Windows Vista'dan daha hızlı olabilir; ama birşeyi söylerken gerekçelerini belirtirsin. Gerekçelerini belirtmeden "Bunu ben biliyorum, gerekçesini sormayın." havasında yazarsan doğal olarak biz de karşılığında iki çift laf söyleriz.
Şu da var Windows XP döneminde kullandığımız ve artık kullanmaya ihtiyaç duymadığımız birçok yazılım ve donanım var. Eski yazılım ve donanımlara destek vermek zorunda değil yeni işletim sistemleri. Çünkü ortaya daha iyi sistemler çıkaran yeni standartlar çıkıyor. Mesela USB 3.0'ı da Windows XP desteklemeyecek. Eski donanımları, eski teknolojiyi Windows 7 desteklemiyor diye Windows 7'ye geçmemek saçma olur. Sana Counter-Strike 1.5'ten Counter-Strike Source' a terfi etmeni tavsiye ederim.