[Eski] Windows 7

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilterocktive' Alıntı:
O yazılıma muhtemelen ihtiyacım yok benim Turkarmoni.

Diyelim ihtiyacım var...

Garantisi var mı, üstünde "Visya'da çalışır" yazıyor mu?

Abi şimdi virtual box denen olay vardır.Bunlara sanal bilgisayar deriz tabi bu işleri sen benden daha iyi bilirsin onlarda bu programları kurarız ne sana zarar gelir ne bana zarar gelir.

"Vista uyumlu bu program" de, yarın uyanınca yaptığım ilk iş bu yazılımı kurmak olsun.

Yarın alırım yanıtını.

ilterocktive' Alıntı:
"Vista uyumlu bu program" de, yarın uyanınca yaptığım ilk iş bu yazılımı kurmak olsun.

Yarın alırım yanıtını.

İşte benim demek istediğim ince nokta bu.Vista yazısı değil önemli olan 3.parti o kadar çok program varki windows 7 ne bunların üstesinden gelir şimdilik nede laylaylom olur.

Turkarmoni' Alıntı:
http://sxe-anticheat.org/?file_id=35

3. parti yazılım dediğin, artık valve software'in Half-life2 ve Source motoru piyasaya çıktıktan sonra geliştirmeyeceğini duyurduğu bir oyuna ait, ve de valve software tarafından çıkarılmamış, tamamen bağımsız yazılımcılar tarafından geliştirilmiş bir anti-cheat yazılımı. Doğal olarak windows 7'de çalışmaz. Sen commodore64'te çalışan bir kasetin bilgisayarda çalışmasını bekler misin acaba?

Ek olarak windows XP şimdi için stabil olabilir; ama yakında microsoft XP'ye desteğini kesecek. Windows XP ve Windows 7, Windows Vista'dan daha hızlı olabilir; ama birşeyi söylerken gerekçelerini belirtirsin. Gerekçelerini belirtmeden "Bunu ben biliyorum, gerekçesini sormayın." havasında yazarsan doğal olarak biz de karşılığında iki çift laf söyleriz.

Şu da var Windows XP döneminde kullandığımız ve artık kullanmaya ihtiyaç duymadığımız birçok yazılım ve donanım var. Eski yazılım ve donanımlara destek vermek zorunda değil yeni işletim sistemleri. Çünkü ortaya daha iyi sistemler çıkaran yeni standartlar çıkıyor. Mesela USB 3.0'ı da Windows XP desteklemeyecek. Eski donanımları, eski teknolojiyi Windows 7 desteklemiyor diye Windows 7'ye geçmemek saçma olur. Sana Counter-Strike 1.5'ten Counter-Strike Source' a terfi etmeni tavsiye ederim.

Mus-e-ician' Alıntı:
Turkarmoni' Alıntı:
http://sxe-anticheat.org/?file_id=35

3. parti yazılım dediğin, artık valve software'in Half-life2 ve Source motoru piyasaya çıktıktan sonra geliştirmeyeceğini duyurduğu bir oyuna ait, ve de valve software tarafından çıkarılmamış, tamamen bağımsız yazılımcılar tarafından geliştirilmiş bir anti-cheat yazılımı. Doğal olarak windows 7'de çalışmaz. Sen commodore64'te çalışan bir kasetin bilgisayarda çalışmasını bekler misin acaba?

Ek olarak windows XP şimdi için stabil olabilir; ama yakında microsoft XP'ye desteğini kesecek. Windows XP ve Windows 7, Windows Vista'dan daha hızlı olabilir; ama birşeyi söylerken gerekçelerini belirtirsin. Gerekçelerini belirtmeden "Bunu ben biliyorum, gerekçesini sormayın." havasında yazarsan doğal olarak biz de karşılığında iki çift laf söyleriz.

Şu da var Windows XP döneminde kullandığımız ve artık kullanmaya ihtiyaç duymadığımız birçok yazılım ve donanım var. Eski yazılım ve donanımlara destek vermek zorunda değil yeni işletim sistemleri. Çünkü ortaya daha iyi sistemler çıkaran yeni standartlar çıkıyor. Mesela USB 3.0'ı da Windows XP desteklemeyecek. Eski donanımları, eski teknolojiyi Windows 7 desteklemiyor diye Windows 7'ye geçmemek saçma olur. Sana Counter-Strike 1.5'ten Counter-Strike Source' a terfi etmeni tavsiye ederim.

Ben 1.6 seviyorsam neden source a geçeyimki.c64 ün ne alakası var şimdi...İhtiyaçlar için ben herşeye ihtiyaç duyuyorum.Çünkü multi çalışıyorum.Zaten demek istediğimde bu microsoft xp den elini çekene kadar bekle .Xp için stabil olabilir demişşin bu windows 7 için ve vista içinde böyle yanlış anlıyorsun dikkatini çekerim.Üçüncü parti yazılımları için konuşuyoruz.Gerekçelerini belirtiyorum değilmi ?İşte xp nin farkı burada zaten belli bir ürün gamına bağlı olmadan insanların üçüncü parti yazılımlarında da sorun çıkarmadan programları çalıştırması.Windows 7 için bunlar zaman alacak bu yüzden şimdilik xp.

http://www.pozitifpc.com/windows-xp-fin ... lasamiyor/

Bu habere göre bak baya bir kötü izlenim bırakmış yeni nesil işletim sistemleri.

Turkarmoni' Alıntı:
ilterocktive' Alıntı:

Yarın alırım yanıtını.

İşte benim demek istediğim ince nokta bu.Vista yazısı değil önemli olan 3.parti o kadar çok program varki windows 7 ne bunların üstesinden gelir şimdilik nede laylaylom olur.
İnce değil o nokta.
Ben senin noktanı anladım 2-3 gün önce.

Sen şu kalın noktayı anla:

Windows XP ile çalışmayan ve sonsuza kadar çalışmayacak binlerce yazılım var.

Örneğin sen 10 yaşındayken benim kullandığım Cubase, Windows XP ile çalışmıyor.

3. parti.

Sen birkaç yıldır bilgisayarlarla ciddi işler yapıyorsun (?) diye, bu işler birkaç yıl önce senle başladı demek değil.
Bunun Windows 95'i de vardı. Onunla da çalıştık.

Kafanı kullan biraz yahu.

Yeni bir şey/bilgi eklemeyeceğin hiçbir mesajı ciddiye alıp yanıtlamayacağım bundan sonra.
Anlamadığın çok açık.

Senin bu foruma katkın, ya da yazıyor olmandan kaynaklanan zararın nedir, onu düşünmeye başladım ben.
Bu andan sonra bu forumda yazdıklarına daha da dikkat edeceğim.

Turkarmoni' Alıntı:
... http://www.pozitifpc.com/windows-xp-fin ... lasamiyor/

Bu habere göre bak baya bir kötü izlenim bırakmış yeni nesil işletim sistemleri.
Yazarın kim olduğu belli değil. Ayrıca yorum yapmış kendince.

Yazıda da denilen, "kötü izlenim bırakmış yeni nesil işletim sistemleri" değil, Vista'nın kötü izlenim bırakmış olması.
Bu mudur "haber"in?

Ama daha da önemlisi, bir şey dikkatimi çekti:

xpfinali.png

Geriden takip ediyorsun.
Bak ben neredeyse 39 yaşındayım, olan-biteni senden daha yakın takip ediyorum.

Eski ve bilindik bilgi.
Kimse şu an yaygın olarak halâ Windows XP'nin kullanıldığını inkâr etmedi.

Google'a gidip arama yaparsan, binlerce cahil-cühelânın yazısını da bulabilirsin. Hepsi "cache"lenmiş durumda.

Google'da arama yap, Dünya'nın düz olduğuna inananların forumunu da bulursun.

Sen daha Google yapmaya devam et.
Ya da orada durma, pozitif PC'ye yazar ol. Tabii henüz değilsen.

Bilip bilmeden konuşuyorsun halen ben 22 yaşındayım ben zamanında telekomda bile çalıştım sen cubase ile çalışırken bu işler tek müzik programlama dilleri ile de olmaz.Demekki cahil insanların yazıları onlar.Chip editörleride mi yalan yanlış yazacak herkes böyle düşünüyor.Pozitif pc bugun önemli bir yere sahiptir pc editörleride gayet işten anlayan insanlardır.Bir araştırma yap.Ben senin yazılarına daha dikkat ayırcam asıl.Yanlış bilgi varsa gözümdesin.

Selcuk_Ergen' Alıntı:
İyice Hacivat - Karagöz oldu bu başlık. :)

Valla işin rengi değişmiş Selçuk. İyice bir şen şakrak olmuş bu başlık. :)

Analar, babalar, popstarlar... Kilite gider burası.

tirtarmoni'ye de puanım 9 kanka... :p

Ben de cevaben diyorum ki commodore64 çok kraldı yahu... Hey gidi günler.

TurkArmoni, yaratmýþsýn zaten, onlinegezegen'in mesajdan kýllanýp eski mesajlarýn IP'lerine baktým, bazý baþlýklarda "nedense" IP'leriniz tutuyor (hatta son iki mesajinizin IP'si de), ve arkadaþ genelde "bence turkarmoni haklý", "dogru soylemissin turkarmoni" gibi seyler soyluyor.

Hangisinin kalmasini istiyorsan soyle, digerini ucuralim, forumda buna izin vermiyoruz.

onlinegezegen' Alıntı:
Bu forumda bence ikiye ayrýlacak.Türkarmoniciler vs Ýlteroctiveciler.:)Bana kalýrsa türkarmoni'nin söyledikleri doðru.Windows 7 ile baya bir sorun yaþadým ben.Yani türkarmoni'nin söyledikleri doðru olabilir.Çok önyargýlý olarak davranmayýn bence insanlara.

Hatta baska basliklarda:

onlinegezegen' Alıntı:
Türkarmoni verdiðin cevap için teþekkürler senin dediðin gibiymiþ mono jack kullandýgýmdan stereo olarak ses gelmiyormuþ elektronikçiye sordum.Yani sizin dediðiniz gibi programla alakasý yok 8) ilginize teþekkürler

Ve durum bu kadar vahimse, samimi tavsiyem bir doktora gozuk, sana da yazik bize de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri