[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

TiO' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=j1JYSHkPF_M&feature=related

Belle Perez ve Voice Male. Süperler. Zaten Voice Male muhteşem bir acapella grubu, bu şarkıda ayrı bir coşmuşlar. Belle de yabana atılacak bir ses değil kesinlikle...

VM'yi Sertap erenerin ''Zor Kadın'' şarkısının acapella versiyonundan hatırlarsınız...

Ayrıca videodaki aktör abiye dikkat :D

Abi çok iyiymiş..

Şarkı da ne kadar güzel bir besteymiş yahu...Çok iyi.

Kusura bakmayın arkadaşlar, duydum ki Polonya'da da sansür varmış bazı YouTube videolarına... Polonyalı bir arkadaş sordu, "bizim Türklere danışayım" dedim...

YouTube'a sansürsüz ulaşmanın son zamanlarda en kolay yolu nedir?
YouTube'a Türkiye'den ulaşılabiliyor mu şimdi?

Almanya'daki GEMA (Bizdeki MÜYAP benzeri kuruluş), YouTube'daki müzik videolarına sansür koymuş. Video klipleri izleyemiyormuş Almanya... bu da konuyu dağıtmamı affettirmek için vereceğim ek bilgi olsun :)

Bizde genel bir sansür var yani youtube hiç açýlmýyor. Onun çözümü olarak DNS ayarlarý deðiþtiriliyor vs. Ben youtube jacker diye bir program kullanýyorum o DNS deðiþtirme iþlemini hallediyor sanýrým ve normal þekilde youtube'a girebiliyorum.

Onun dýþýnda bahsettiðin bazý videolarýn engellenmesi olayý bundan baðýmsýz bir olay. Çünkü youtube kendisi izin vermiyor izlememize.

Bunu atlatmak için Ip'yi baþka bir ülke Ip'si olarak gösterebilen bir yöntem denenebilir.

Bu konuda ktunnel iþe yarayýp yaramadýðýný bilmiyorum maalesef.

Geri