İlter abi, gidip meraktan baktım tekrar. Şu an aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Olmaması saçma, ancak şu print screen'lerde gördüğüm, en azından bu ayarlarda olması mümkün değil. EZdrummer'da da aynen böyle bir engel vardı.
Bu drummer 2 modulü. Bende eski DFHS var ve onda böyle ayrı paketler olmasına rağmen (vintage add on custom gibi) her marka ve modeli her bir enstrumanın altında açılan menüde görebiliyor ve seçebiliyorsun.
Bu yeni modülde NY avatar paket seçili yüklü iken eski superior'dan hiç bir ses kullanmaya izin vermiyor. Aynı şekilde superior seçili iken de diğeri görünmüyor. Resimlerde trampetler farklı.
Her iki paket de aynı anda seçilmiyor.
Aşağıdaki resimde 2 ayrı paketi seçme penceresi var.
Burada superior seçili iken seçilebilecek trampet seçenekleri var.
Burada da N.Y.-AVATAR seçiliyken seçilebilecekler görünüyor.
Path ayarları var bu modüllerde. Benim PC'im olmadığı için pek kurcalamak istemedim ama path ayarları ile bunun yapılabilmesi mümkün olması gerek.
Settings'ten biraz incelediğimde bizden her bir paket için yer belirtmemizi istiyor. Atıyorum N.Y avatar için karşısındaki "set path" yazan yere basınca browser'dan orayı bulup belirtiyoruz. Yanında yeşil bir
işareti çıkıyor.
Belki doğru şekilde adreslenmemiş olabilir. Ama dediğim gibi kurcalamak istemedim. Kendime yükleyip deniyeceğim sonra.
Olmaması saçma. Addictive Drums ne güzel, hiç yormadan valla...