Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Haha, haklısın vallahi, ben görmemişim o altyazıyıTunc_Akin' Alıntı:Siteyi kim hazırladıysa o demiştir herhalde :lol:
İlk sayfadaki Apple forumu linkinin altında yazmaktadır 8)
ilterocktive' Alıntı:Tunç, üzdüysem özür dilerim. Ama üzmemişimdir seni herhalde.
Ana-baba parası da gökten inmiyor tabii. Bunun bilincinde olduğunu tahmin ediyordum zaten.
Eğer mesajım "parayı buldun, ne soruyorsun, götür", ya da "parayı sen kazanmıyorsun ki, neden dert ediyorsun" anlamına geldiyse de o benim hatamdır.
Aslında başından beri demek istediğim, "Mac almanın getirileri, fiyatıyla doğru orantılı" tarzı bir şey
Terslik her zaman olabilir tabii. Ama bunun garantisi var, bilmemnesi var.
Ben olsam, o para bir araya geldiyse ve müzik için kullanılacaksa, fazla düşünmem gerisini.
Bu gibi konuları düşünmeyeceksin Tunç. Ağabey tavsiyesi.
Hatta forumlara da sormayacaksın. Direkt gidip alacaksın. Bilgisayarlardan anlıyorsun çünkü. Onca kullanmışlığın ve okumuşluğun var.
Sorma bize bu konuyu
Şıklatmamla beraber, kendini çok iyi hissetmeye başlayacaksın, bedenin hafifleyecek... üstündeki ağırlıkların tümü kalkacak, ve kendini az önce en sevdiğin tatlıyı yemiş gibi hissedeceksin...
Yavrucum, sen neden bahsettiğini bilmiyorsun.Tunc_Akin' Alıntı:Zen'in tuğla gibi olması İpod'un ise şık ve zarif olması gerekçe olarak gösterilebilir :mrgreen:...
sickman' Alıntı:Mac alamayınca insan üzülür, dolayısı ile mac adamı üzer. Bakarsın böyle uzaktan. He 6000 lira verir de mac alırmıyım, almam muhtemelen illaki cayarım yani yarı fiyatına süper pc olur manyakmısın falan diye. İlterocktive yolundan aynen devam, üzer yani yoksa.