[Eski] Tanışmak İçin-Kimiz Biz?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim benzerliği. Olsa iyi olurdu. :)

Bakanlıklarda da Renda köşkü var. Sormuştum babama bizim mi diye, değil demişti. :lol:

Myspace sayfamdan copy paste'in katkılarıyla...

S. Korkut Peker
1979 dogumlu... kücüklügünde her 80'ler cocugu gibi 5 parmak "ork" calismalarinda bulundu. 92 yilinda Yeni Türkü'nün Ask Yeniden albümünü evire cevire dinlediginde klarnet calabilmeyi her seyden cok istedi. Klarnet alamadigi dönemde bütün Yeni Türkü sarkilarini blok flüt ile hatmetti. Klarnetine kavustuktan sonra özel dersler ve kisisel girisimlerle 2 sene ugrasti, tam bir seyler netlesmeye baslamisti ki gitar tarafindan tavlandi.

Gitarina da hemen kavusamadigi icin bu sefer yardimina önce cetvele gerilmis don lastigi ve ardindan telleri eksik perdesiz bir cura yetisti. 95 Ekimi'nde knockin on heaven's door'un akorlarini ögrendi. 97 Subati'nda distortion pedali almak icin ciktigi evine auto wah ile dönüp "bunun distortion secenegi nerde" diye sordu.

Erkan Ogur basta olmak üzere, Erdinc Senyaylar ve Cengiz Onural'in yer aldigi tüm kayitlari takip etmeye calisti ve icine kocaman bir alaturka düstü. 2000 yilinda artik ise yaramayan gitarinin perdelerini söktürerek hayati boyunca pesini birakmayacagi seslerin ardina koyuldu. Rock ve türevlerini ihmal etmekten kacindi. Cebine Yigit Top sayesinde blues atti, anneanne dede mekanı Girit'in damarlardaki tesiriyle rebetiko atti, hardcore bile atmisligi oldu.

2003 Kasimi'nda Replay trio ile Istanbul sahnelerine adim atti ve bar sarkilarini tokatlayarak sahne raconu ögrenmeye basladi. Uyuyan ya da uyanik projeleri: Kentmen Plugged Acoustic Project - Akustik gitar, geri vokal, perdesiz gitar
Golatkin - Bas gitar, geri vokal
Selin Damar&Spoiler - Gitar, geri vokal
Ali Cengiz - Perdeli ve perdesiz elektrik gitar
EL - Gitarlar, cümbüs, geri vokal
Serdar Ateşer'in henüz beklemede olan son albümünde de e-bow ve 12 telli akustik gitar ile boy göstermişliği (gösterecekliği) vardır.

Tek derdi calmak ve caldiklarinin meyvesini yemek.... FOR ENGLISH PRESS 9

Çok uzun bir geçmişe sahip değilim ama yazayım dedim :lol:

İşte copy paste;

01.08.1989 Edremit/Balıkesir doğumluyum. Müziğe olan ilgim okul öncesi çağlardayken oyuncak çalgılarla başlamış. İlk müzik eğitimimi 8 yaşında almaya başlamıştım ancak yaşımın ve ellerimin küçüklüğünden dolayı müzik kursuna devam etmemin gereksiz olduğunu söylemişti kurs eğitmenim, sadece bir ay kadar gidebildiğim bu kursta gitar için parmak egzersizleri öğrenebilmiştim.
İlk gerçek enstrümanım ise 10 yaşındayken doğum günü hediyesi olarak Babamın aldığı mandolin oldu, birkaç yıl sonra mandolininin üzerine para ekleyip bir gitar aldık. Ortaokuldan itibaren yaş ortalaması benden epey büyük olan birkaç müzisyen arkadaşımla ilk grubumu kurdum. İlçemizde düzenlenen birçok etkinlik ve festivalde bu grupla sahne aldım.

Edremit’e yakın olması ve genç eğitmen kadrosu ile Çanakkale Hüseyin Akif TERZİOĞLU Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavlarına katıldım ve kazandım. Okuldaki branşım ise kemandı, bunun yanında 4 yıl piyano eğitimi aldığım gibi okul orkestrasında da keman, basgitar, bateri ve vurmalı çalgılar da çaldım. Ayrıca arkadaşlarımın çektiği kısa filmlere müzik hazırladım.

Öğrencilik hayatım yanında Çanakkale’de bulunan birçok grupla da stüdyo ve sahne çalışmalarım oldu. 2006 yılında, İl bazında düzenlenen (Çanakkale Bilim Sanat Kültür Etkinlikleri Derneği) ÇABİSAK Canlı Performans Yarışması’nda “The Masterpiece” isimli grubumla birinci olduk, ayrıca bu yarışmada yine “en iyi gitarist” ödülünü de aldım.
Çanakkale Belediyesinin organize ettiği 28 Mayıs 2006 Pazar gecesi gerçekleşen “Liseler arası müzik yarışması”nda elektro gitarist olarak yer aldığım okul grubuyla da birinci olduk.
Bir yandan Lise eğitimim devam ederken bir yandan da Çanakkale İlinde bulunan; Natürel bar, Hedon bar, Yalı hanı kahvesi, Han bar ve Çanakkale Hayal Kahvesi gibi mekânlarda düzenli olarak sahne aldığım gibi; Biga İlçesi Rock Fest, Yenice İlçesi Ç.Ö.M.Ü. Yüksek Okulu Bahar Şenlikleri, Çan İlçesi Açık Hava konseri, Assos Aris Pub, Eceabat İlçesi Manga&The Masterpiece Açıkhava Konseri, 2006 yılında yapılan Çanakkale 43. Uluslararası Troya Festivali, Kaba Tepe Beach Party ve yine 2007 yılında yapılan Çanakkale 44. Uluslararası Troya Festivali gibi çeşitli organizasyonlarda grubumla “gitarist” olarak sahne aldım.

Liseden Mezun olduğum yıl (yani bu sene) Yıldız Teknik Üniversitesi Duysal Ses Tasarım/Müzik Teknolojilerini kazandım.

Şimdide İstanbula taşınıp düzeni oturtmaya çalışıyorum.Başkada bir numaram yok
:D

6 şubat 1984, Almanya doğumluyum.. aslında adanalıyım.. universite için de gaziantep'e geldim.. hala antepteyim.. kendime göre müzik konusunda iyi bir dinleyiciyim.. enstruman olarak da davulu seçtim.. davul çalmayı seviyorum.. burada serbest bölge adlı bir grubumuz.. şimdilik iyi gidiyor..

..gökhan özdiker..

nurkan' Alıntı:
Tanışmak için başlığına lütfen yazınız ki tanışmakta güçlük çekmeyelim.

http://www.muziktek.net/modules.php?nam ... pic&t=4638

Öncelikle pardon ben görmemişim başlığı, okumaya dalıyorum forumu öyle karambole geliyor diğer başlıklar.

İsim Gökmen, 1974 Eskişehir doğumluyum, ilk orta lise ünv. kısmını Esk.'de bitirdim. Babamın zamanında profesyonel bağlama çalması ve evdeki bağlama sayısındaki enflasyon sebebi ile 11 yaşında bağlama, 13 yaşında ud çalmayı öğrenmeye başladım. Sonra gitara geçiş oldu. 17 yaşında bas gitarın her nasılsa mıknatıs etkisi yaptığını fark ederek bas gitara geçtim. Ünv.yıllarının tamamında orda, burda, rock bar'larda, pop bar'larda, grupla, birilerine eşlik ederek/çalarak geçirdim, konserlere çıktım, yazları Bodrum ve Kuşadasında grubumla çalarak geçirdim vs. vs. Bir dönem bir kaç kayıtta bas gitar çaldım ( feci şeylerdi isim vermeyeyim)

Sonrasında ünv. bitti ve hava trafik kontrolörü olarak işe başladım İstanbul'da. Müzikte yine devam etti, kısa molalar, evde kendi başıma takılma kısımları gibi aralar verdim. Askere gittim geldim, iş hayatı özel hayat yoğunlaştı, son dönemlerde tekrar bir grup oluşturma olayına dahil oldum ve hala da onunla uğraşıyorum.

Son dönemdeki teknolojilere oldukça uzak kalmıştım, yeni yeni uğraşmaya başladım, evdeki düzenek hazırlandı felan derken bu siteyi de bayağdır biliyor ve takip etmeye çalışıyordum. Hala da çok yazmasam da ( yazacak kadar teknik bilgiye sahip değilim) sıkı takip ediyor haldeyim, kendi çapımda da sadece buradan aldığım bilgilerle ilerlediğimi düşünüyorum. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim herkese.

Ayrıca çok fena progressive rock, hard rock, fusion, klasik müzik hastasıyım diyebilirim.

1981 Ankara dogumluyum. Müzige attigim ilk adim, 6 yasinda Kirklareli'nde iken hediye gelen elektronik org ile olmustur. Ilk klavyem bir Casio idi. :)

Daha sonra ilkokulda özel piyano ve solfej dersleri aldim. Ortaokul ve lisede amatör düzeyde hep ilgilendim müzikle; davul bile çaldim. Kamil Sökmen'den piano ve teori dersleri aldim. Izmir Karsiyaka Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Baskent Üniversitesi Turizm Isletmeciligi bölümünde okudum. Bu 4 yil zarfinda Ankara'da çesitli amatör gruplarla müzikal çalismalar yaptim. Kemal Eroglu'ndan klasik piano, Çetin Akinci'dan caz teori ve piano dersleri aldim. Bu dönemde Gordion Jazz Academy'de kurs ve seminerlere katildim. Ayni dönemde çalistigim isimler arasinda Durul Gence, Süleyman Bagcioglu ve Utku Ünal sayilabilir.

Üniversite bittikten sonra Ankara'da ve Istanbul'da çesitli bar ve kulüplerde canli müzik yaptim. 2004'te Bilkent Üniversitesi Müzik Fakültesi Teori ve Kompozisyon Bölümü'ne girdim. 3 yildir bu bölümde okumaktayim. Bu süreçte de Elhan Bakihanov, Ismail Sezen, Mahir Cetiz ve Turgut Pögün'le kompozisyon çalistim.

Ayni zamanda canli müzik alaninda çalismaya devam ediyorum. Alpay, Özgün, Kutsi ve Ümit Sayin gibi isimlerin konserlerinde çaldim. Su anda aktif olarak Salata Bar'da Grup Mu-Bu ile çalisiyorum. Ayrica evde bilgisayar basinda bireysel çalismalarimi da sürdürüyorum.

Selamlar. 1978 bursa doğumluyum. Orayada ailece yalovadan. Yalovayada 1951 lerde bulgaristandan göçmüşük.Muhacirlik var yani kanda. Ne hikmetse bursada tanıdığım çoğu müzisyen de muhacirdi.. :lol: Herneyse Meslek lisesinde Bilgisayar bölümü okudum.Gitara da lise 1 de başlamıştım tek amacım kızlardı vallaha.Başka hiçbir niyetim yoktu. :D Ama bu adımı yaptıktan sonra anlamadan tüm hayatım değişti. Meğer aradığım nokta oymuş ve tamamen rastlantısal olarak girmiştim. Sesim kendime ve herkese her zaman güzel gelmişti neden ben bunu gitarla birlikteliğe ulaştırmayayım dedim ve başladı. Başladığım gibide o dönemlerde okulda gitar çalan kimse olmadığı için acaip pirim yapmıştım buda beni her defasında deli gibi gaza getiriyordu.Neyse lisenin sonunda bir baktım kendimi barlarda bulmuştum.. Hem bilgisayar şirketinde çalışıyor geceleride barlarda full şarkı söylemekle geçiyordu hayatım. Bilgisayar işine severek isteyerek girmeme karşın.Artık gözümde yoktu hiç. O sıralarda. İnternette dolaşırken birden ne göreyim.. Echo audio Gina ses kartı. 2 ay deli gibi çalıştığımı bilirim o kart için aldığım andan itibaren müzik anlaşıyım ivme kazandı. Kayıtlar hiç murluluk vermiyordu tonlardan dolayı. Bursadada bu işi yapan 1-2 adam'da anlatmak öğretmek istemiyorlardı nedense. En sonunda anladımki müzikal yetersizliğim beni bu şekilde etkiliyordu ve Uludağ üniversitesi güzel sanatlar fakültesini kazandım anca 7 sende bitti..:) :lol: Ama okulun sonunda bayağı kendime yeterlilik gelmişti. 2 ;Yıldırda istanbulda bayrampaşada yaşamaktayım. Bayrampaşa ticaret lisesinde müzik öğretmeniyim. Aynı zamanda evimdeki profesyonel nitelikteki stüdyomda çalışmalarım, aranje ve tonmaister tecrübelerim devam etmekte. Görüşmek dileğiyle..

Efendim ben Beytullah Yıldız. 1979 Beykoz'da doğdum. Geçen hafta son anda yırttığım bir trafik kazası sonucunda hala aranızdayım. Bir an uyumuşum. Uyumadan yaklaşık 20 yıl önce bağlamayla tanıştım ki; kendisi sürekli dururdu evin duvarında da dokunmazdım. O babaya aitdi ve dokunulmazdı. Bu kuralı ilk ihlal ettiğimde babamı ne kadar iyi gözlemlediğimi anladım birşeyler çalıyordum aa! oluyordu. Yaklaşık 15 yaşlarımdayken sazın artık son noktasına geldiğimde bu artık bu kadar çalınır daha fazla yok diyordum kendi kendime. Ve birgün Çetin AKDENİZ'in çaldığı bir parçayı dinledikten sonra kafayı yemiş ve yolun ne kadar uzun ve hatta yolun başına gelmenin ne kadar zorlu bir iş olduğunu anlamıştım. Ve nihayet kafamı kaldırıp etrafıma ve insanların neler yaptığına bakmam gerektiğini anladım. Odur budur geliştirmenin peşindeyim müziğimi ve en başta da müzik anlayışımı. Bağlama'dan sonra klayve çaldım düğünlerde. Keman çalmaya merak saldım ve sazımın bütün perdelerini kestim. Babam görünce çok kızdı ve bütün bildiği küfürleri etti. 17 yaşlarında daha sonra askerde zımparalayarak bütün cilasını çıkarıp soyulmuş patatese çevirdiğim bir çin kemanı alarak kemana başlamış oldum. Askerden geldikten sonra rahmetli bando şefi dayım "Oğlum sen nota biliyosun, e bu kadar da enstrüman çalıyosun al şu trompeti de çal bandoya adam alacaklar"dedi. (Malum Dayı olayı).
etüdünü metodunu pozisyon çalışmaları falan derken yapılan sınavı kazanarak Bando trompetçisi olmuştum. Daha sonra Belediyenin başka bir birimine ayağım kaydırılmak suretiyle gönderildim. Evimin yanında yaptığım stüdyomda kayıtlar yapıyorum, hergün en az 2 saatimi çaldığım enstrümanlarıma ayırıyorum.(bu yetersiz ama sabah işe akşam eve birde müzik çok zor oluyor ) Aranje, mix konuları üzerine kendimi ilerletmek amacıyla deneyler yapıyorum. 2 yıldır bilgisayarla kayıt mevzularına kafa patlatıyorum. (Bu konuda çok geç kaldığımın farkındayım)Şu anda Adapazarı Geyve ilçesinde ikamet etmekteyim. Gerçek müzisyenleri (mütevazı olanları) çok seviyorum. Kendini beğenmiş müzisyenlerden özellikle uzak durmaya özen gösteriyorum. İlk mesajımı bu bölüme yazayım dedim.

Sağlıkla kalın

Bora Uslusoy. Müzisyenim. İstanbul'dayım.

ax734 şeklinde bir kullanıcı adını Modern Müzik Akademisi Öğrenci Bürosundaki arkadaşlarla birlikte ortak kullanıyorduk. Seminerleri ve benzeri duyuruları bu forum kulanıcıları ile paylaşmak için... Kendim için ayrı bir kullanıcı açmanın daha yerinde olduğunu düşündüm.

Aslında daha önce de kendi adıma bir hesap açmıştım ama bir süre önce forumun hosting değiştirdiği o elim günlerde bazı arkadaşlarınınkiyle birlikte benim hesabım da silindi.

Herkese selamlar.

1984 yılında Trabzon'da dünyaya gözlerimi açtım. Anne ve babamın öğretmen olmaları nedeniyle bazen de zorunlu müdaheleler nedeniyle Samsun ve Muğla'da ikamet ettikten sonra İstanbul'a kapağı atmışız.

İlk ve orta öğrenimlerimi İstanbul'da tamamladim. Daha sonra ise üniversite icin Kütahya'ya gittim. Orada Seramik Mühendisliğini bitirdim ve şimdilerde İstanbul'a dönüş yaptım.

Müzik yolculuğuna ise 10 - 11 yaşlarımda annemden kalma mandolin ile başladım. Ortaokul dönemlerinde yan flüt ile ilgilendim ve sonrasinda ise şimdiki enstrumanim olan akustik gitara geçiş yaptim. Her ne kadar annemden kalma bir mandolin ile başladıysamda müziğe bizimkilerin memur olmalarindan kaynaklı garanticilikleri sebebiyle pek fazla desteklenmeyen bu uğraşımı surekli kendi kendime daha ileriye taşımakla uğraştım.

Üniversite yıllarında Kütahya , Eskişehir ve Ankara'da barlarda , içlerinde yer aldığım gruplarla ve bazen de tek başıma çalıştım. Yerel festivallerde ve üniversite şenliklerinde sahne aldım.

Şu sıralar ise yeni ve farklı birşeyler üretme kaygısı ile birlikte yaşayarak kurmaya çalıştığım home studyo da nasıl profesyonel yada yarı profesyonel işler çıkartabilirim diye uğraşmaktayım.

İleri akustik teknikleri ve woodsongs ( tam türkçe karşılığını bilemiyorum ) üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Forumu tam karıştırmamamdan kaynaklı olup bu başlığı sonradan fark ettiğim için de özür diliyorum.

Şimdi yeniden herkese merhaba...:)

Bu başlığı es geçmişiz yahu, birde biz yazalım kimiz neyiz bilsin herkes. :)

Cem Çatık, 29.06.1987 doğumluyum, gözlerimi dünyaya İzmir'de açmışım. Peder bey Yozgatlı, anneciğim Sivaslı. İlkokul eğitimime ilk olarak Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulunda başladım, 4. sınıftada İbrahim Öktem İlköğretim Okuluna geçtim ve ilköğretim hayatımı tamamladım. O zamanlar yaptığımız en büyük müzikal aktivite blok flüt çalmak ve arkadaşlar arasında şarkı yarışmaları yapmaktı. Sıkı bir Çelik hayranıydım, bandanamı çıkarmazdım kafamdan. Tabi bu sıralarda (tam hatırlamıyorum ama dördüncü sınıftaydım sanırım.) abimin edindiği Metallica cdlerini dinliyordum gizli gizli, hele şu Wherever I May Roam'daki ilk distortion riffi girdikten sonra resmen başım dönüyordu. Kendimden geçiyordum. Yavaş yavaş kendimi bu tarz müziklere alıştırayım derken bir anda kendimi Avril Lavigne, Limp Bizkit falan dinlerken buldum. :lol:

Neyse gel zaman git zaman liseye başladık, süper liseye girdim not ortalamasıyla. 50. Yıl Tahran Lisesinde başladım eğitimime, bu sırada gitar aşkım iyice alevlendi. Bizimkilere çok yalvarıyordum, ama maddi yetersizlikler vardı. Hazırlığı bitirdikten sonra babam bana Senkop Müzikten bir adet Yamaha C-70 model klasik gitar aldı, fakat o gitarı 1-2 gün elime aldıktan sonra aradığım şeyin bu olmadığına karar verip bir kenara koydum. (ahh kafam ahh!!!) Müzikal hayatımızı iyice sıfıra indirdik, Counter Strike diye namussuz bir oyunu oynamaya başladık. Artık iyice asosyal olmuştum, internet cafelerden çıkmıyordum bu oyun için. Mouselar, kulaklıklar, mousepadler havada uçuşuyordu. Tabii bu oyunu oynayabilmek için söylediğim yalanlarda.. WCG,CPL gibi turnuvalara hazırlanıyorduk takımım ile beraber, bunun yanısıra birçok internet cafe turnuvası, gece turnuvalarında derece aldık, para ödülleri kazandık. Lise 2'nin sonlarına doğru da bu oyunu bırakmak gerektiğine karar verdim. Çünkü Öss vardı. Benim Öss için bu oyunu bıraktığım sene (2005) takımım Türkiye birincisi oldu ve Singapur'a gittiler CPL için. Bayağı içimde kalan bir hadisedir bu. Ama kesinlikle hiç üzülmedim. Tabii bu sırada okulum değişti. Lise 2 ve 3'ü Özel Kasımoğlu Kolejinde okudum. Lise 3'te okulun yurdunda kaldım. Hayatımın en güzel günlerini geçirdim diyebilirim yurt zamanında. Yurt anılarına girsem şimdi sayfalar yetmez anlatabilmek için.. :)

Lise3'te biriktirdiğim paralarla Öss'ye bir hafta kala çok hoşuma giden bir elektro gitar buldum. 98 model Japon bir Ibanez rg550 edindim. Öss illetinden kurtulduk. Gitara bir sarıldım, sarılış o sarılış. 2005 yazından beridir elektro gitarla ilgileniyorum, armoni, beste, kayıt üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Öss sonuçları geldi, Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümüne kapağı atmışız. Şu anda neden okuduğumdan tam emin olamasamda okulumu okuyorum, pek ilgilenmiyor olsamda başarılı bir öğrenci sayılabilirim bizim okula göre. Şu an ikinci sınıfın ortasındayım. İki kere hazırlık okudum, şimdiki aklım olsa lisede hayatta hazırlık okumazdım vallahi.

Gitar üzerine ilk başladığım zamanlarda Guitar Club'da Bora Uslusoy ile çalıştık, yaklaşık 1.5 ay süren bir öğrenim süresi oldu. Fakat kendisinin ders anlatışı benim öğrenim anlayışımla uyuşmadığından derslere devam etmedim. Daha sonra Metropolis Stüdyosunda Altan hocayla çalıştık buda 2 aydan uzun sürmedi. Şu anda ise İlhan Yabantaş ile yaklaşık üç-dört aydır armoni üzerine eğitim alıyorum. Fakat kendisinin yoğunluğundan dolayı uzun süredir ders yapamıyoruz. Şu an 2.5 yıldır gitar çalmaya çalışan bir insan olarak hayatıma devam ediyorum işte, yakın zaman içinde konservatuar okuyan bir arkadaşımla sıkı bir armoni çalışmasına girmeyi planlıyorum, umarım faydalı olur benim için.

Şimdiye kadar bayağı bir ekipman kovaladık, araştırdık, yazılar yazdık. Elimden geçen bazı aletler şunlar oldu, Peavey Blazer 15watt amfi, Roland MicroCube, Peavey Classic30, Boss GT8, Digitech GNX3, Vox Tonelab SE, Vox Bulldog Distortion, Add+ Tube Drive, Cry Baby 535q wah, Morley Little Alligator Volume, Carl Martin Red Repeat, Visual Sound H2O, Presonus Bluetube, Shure SM57, Ibanez RG550, Parker Fly Mojo.

Şu an uzun uğraşlar sonucu setup yenileme işine girdim, yeni kurmaya çalıştığım düzende şudur;

Engl Screamer50 combo + 1x12 kabin (stereo sistem yapmaya çalışıyorum.)
Visual Sound h2o (bunu edindim çok şükür.)
Morley Bad Horsie 2
Morley Little Alligator Volume (bu da var.)
Boss TU-2
MXR Microamp
MXR DC-Brick
Birde pedalboard alacağım ileride inşallah.

Bu arada Ibanez rg550 için sevgili Barış abim (nienturi) ile beraber bir modifikasyon çalışmasına girdik, onuda yakında buralarda görürsünüz.

Saygılar, selamlar.

Ozan Akdemir: 1980 Adana doğumlu. 14 yaşında muzikle uğraşmaya başladı. Ağırlıklı olarak gitar ile uğraştı. 4 sene önce ney üflemeye başladı. 2 senedir İstanbulda yaşıyor. Evinde asosyal şekilde müzikle cebelleşiyor. Tarz olarak elektroniğe yakınlaşmaya başladı. Hayra alamet değil.
Çalışıyor bir yandan Cisco'da. İsteyene router,switch itina ilen verilir :)

Herkese merhaba
Ben 1986 ankara çankaya'da dünyaya gelmişim.Devlet memuru bir baba ve anneyi hatırlayamıyacak kadar küçükken kaybetmiş,birde ablası olan bir ailenin insanıyım.Maltepe ilkokulunda okuduktan sonra,çankaya anadolu lisesini kazandım.14 yaşında iken ilk edindiğim akustik gitarla muziğe başladım.17 yaşımda ilk elektromu aldım ve ilk konserime çıktım.Derken ankara'nın lise gençliği arasında biraz meşur olmanın verdiği hazla öss de boş çektim.Bu sıra davula da başladım.Hem gitar,hem davul çaldım bir yıl farklı gruplarda.Bir sene össye hazırlandım ve çok alakasız bir şekilde istanbul universitesi alman dili ve edebiyatini kazandım.İstanbul'da bir kaç konsere çıktım.Derken okuldan istediğim şeyi alamadığımı farkettim,Ve okulu bırakıp başka bir bölüme geçmeyi kafama koydum.Şu sıralar okuldan arkadaşlarımla thrash grubu oluşturma çabalarımın (davul çalıyorum bu grupta)yanında bir de İ.T.Ü kayıt teknolojileri bölümüne hazırlanıyorum.Önümüzdeki yaz bunun mülakat sınavına giricem.Ve kazanmak zorundayım.Devlet memuru bir babanın parasını yerken oldukça kötü hissediyor insan kendisini.Eğer kazanamazsam yurt dışına irtica etmek gibi sakat işlere bulaşıcam :).Alman dili ve edebiyatinda da 3.senem ancak 1.5inci sınıftayım.Oldukça carpe diem(anı yaşa)bi insanım.Kayıt konusunda kendimi oldukça geliştirmek istiyorum,İ.t.ü kayıt teknolojilerini kazanmak zorundayım.Kazandıktan sonra kendime gelip bir hayat planı kurgulamayı düşünüyorum.İşte böyle...Okuduğunuz için çok teşekkürler.Bu arada bu başlığı açan nurkan'a çok teşekkürler.Burdaki çeşitli hayatları okudukça gaza gelip bende yapıcam dedim kendi kendime.:)

Hellbros hevesini kırmak istemem ama orası lisansı bitirenleri alıyor sanırım yada yanlış bilgi vermeyeyim yanılıyorda olabilirim.

İ.T.Ü de türk musikisi devlet konservatuarının muzik teknolojileri lisans programı var.(4 yıllık)Bu muzik teknolojileri de kendi içinde ikiye ayrılıyor;enstruman yapımı ve ses kayıtlari diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri