Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Batuhan_Bozkurt' Alıntı:ilterocktive' Alıntı:Aslında yanıtı basit Batuhan. Sen de biliyor ya da tahmin ediyorsundur yanıtı, ama bir kere daha toparlayalım ya da özetleyelim...Batuhan_Bozkurt' Alıntı:...Mutlaka Amerikaya giden dönen birileri bulunuyordur diye düşünüyorum, insanları 2 katı para verip buradan almaya yönlendiren şey nedir merak ediyorum? Bir şey mi kaçırıyorum?
1- Windows/PC sistemlerde çalışıp da, sistemlerinden memnun olmayanların istikrarlı (stabil) bir işletim sistemi ve donanımla çalışma isteği
2- "Profesyonel" "ortamlarla" "uyumluluk"
3- Mac'lerin dış görüntüsünün fiyakalı, ve imajının hoş olması
4- Amerika'dan getrilecek Mac'in teknik destek/garanti sorunu yaratacak olması
Bu sebepler, parası olanları 2 kat para ödemeye razı ediyor.
İlter abi, sorum "insanlar neden mac alıyor" değil "iki katı fiyatına neden Türkiye'den alıyorlar" idi, çünkü Apple'ın global garanti verdiğini sanıyordum ki doğruymuş ama 1 senelikmiş. Türkiye'den alırsan 2 senelikmiş.
"Bariz" üretim hatası dışında hiç bir şeyin garantide geçmediğini de göz önünde bulundurursak sorun kafamı kurcalamaya devam ediyor en azından laptoplar için. : )
Selcuk_Ergen' Alıntı:Bu arada ekstra garanti paketi var 4 seneye kadar uzayabiliyor yanılmıyorsam.
Berkay' Alıntı:........Selcuk_Ergen' Alıntı:Bu arada ekstra garanti paketi var 4 seneye kadar uzayabiliyor yanılmıyorsam.
Tunç, evet Tiger kullanacaksan, download yapman gereken bootcamp bu. En son versiyonu 1.4.
Apple'ın taktik değiştirmesi bir gereklilik bence. iPod ya da iPhone gibi kurtarıcı ürün çıkartamayabilirler her seferinde.kimmerian' Alıntı:...diğer bi taraftan,bu homebrew mac hadisesi sanki bir çeşit yürüyüş planıymış gibi geliyor bana..steve jobs acaba artık oem macler doğsun,osx'i tek başına,hardware bağımlılığı olmadan kullansınlar,böylece biraz daha cepleri dolsun istiyor olabilir mi acaba?kim bilir?
sickman' Alıntı:Ayrıca ne yaparsa yapsın getirip "mac'e bağlayınca daha süper olur" politikaları da var. E tamamdır işte. böyle bir alet çıkarırlarsa yakında şaşırmam.
Tunc_Akin' Alıntı:Berkay peki bunu IMC'nin sitesi dışında indirebileceğim bir yer biliyor musun?
En son 350 mb'lık şey için 18 gün kaldı yazdıda tahmini süreye![]()
Berkay' Alıntı:Tunç, adresini ver yollayayım bir Bootcamp CD'si sen de kurtul, biz de kurtulalım, Apple da kurtulsun.
:twisted:
ilterocktive' Alıntı:Kusura bakmayin arkadaşlar, ama Winodws'u kötülemek (!) için bu sefer yanlış bir konu seçtiniz (Plug 'n Play).
Bu konuda -tartışmasız- Windows en çok sayıda cihaza destek verir. Tabii söz konusu aletler platforma özel üretilmiş şeyler değillerse.