Merhaba,
Geçen yıl bu web alanına büyük bir keyif ile üye oldum ve bu keyfim halen devam etmekte. Son günlerde kafam rahatlayabildi ve bu müziktek.net'i sanki duvarına yazıp bakmama pek gerek kalmayacak vasıfsız bir alanmış gibi kullandığımı yeni farkettim, bu yüzden bütün alan emektarlarından özür diler ve nick'imin altındaki "alışır alışır" rumuzuna en sufi saygılarımı iletirim.
1977 yılının çoooooook sıcak 31 temmuzunda gece 23:30 da Şisli Etfal hastanesinde 4.500 gr olarak dünyaya gelmişim. Annem şarkıcı babam besteci. İkisinide tanırsınız(yeni nesil bilmeyebilir ki bu bir sorun teşkil etmez) Annem Nur Yoldaş bana kızdığı anlarda çok colorature bağırdığı için asla ses yeteneğim olmadı ya da ben kendimi böyle avutuyor ve annemi suçluyorum

Bütün hayatım boyunca bestecilik ve bilim adamı vasıflarımı ise babam Ergüder Yoldaş'dan aldım.Bestecilik eğitimime ise sanırım geçen yaşamımda başladım çünkü bu yaşamımda iyi bir besteci olabilmek için geçen yaşamımdan avans almam gerekiyordu sanırım. Şaka bir yana kendimi bildim bileli ülkemiz tarihinde sözü geçmiş tiyatrocu, yazar ve müzisyenlerin dizinde büyüdüm.
14 yaşına kadar piyano, kompozisyon ve antropoloji ve loji ve loji ve loji çalıştım. 15 yaşımda bunlarla kız tavlayamıyacağımı farkedince gitar buldum biryerlerden. Salaklık bakidir, kız tavlıycam diye bulduğuım gitarlada gittim Giuliani etüdleri çalıştım (bütün tecla edisyonundan bahsediyorum)

. Yani 18 yaşına kadar kız tavlamak bayaa zordu benim için. 19 yaşındayken (o aralar çoooook kitap okurdum) cebimde 100 dolar ile hindistana gittim(cesaret mi idi ne idi bilmiyorum). Hindistanda tapınaklarda çaldım, dünyaca ünlü hintli müzisyenlerle çaldım(bu kadar hava atiyim artık). (FLASHBACK: ilkokul 1.2.3 istanbul göztepe cumhuriyet ilkokulu.4.5 izmir karşıyaka 50.yıl cumhuriyet ilkokulu, orta 1 İzmir Türk Koleji orta 2.3 alsancak orta okulu. lise 5 ayrı okulda geçmiş ve sonunda Heybeliada H.R.Gürpınarda noktalanmıştır.) Bu kadar okul değiştirmemin sebebi sanırım yazımdaki uslubdan kendini belli ediyordur
!3, 14 yaşlarındayken de arızaydım halen de arızayım çünkü hep farklı bir farklılığım oldu. Yedi sekiz yıl avrupada takıldım, İngiltere İspanya falan. Üniversiteyi "kompozisyon ve klasik gitar(BMus)" alanında tamamladım. Halen heykel yapmaktan yemek tarifi almaktan gitar çalmaktan ve ve sevgilimden hoşlanmaktayım, daha sonra tekrar yazacağım çünkü ben anlatılmaz yaşanır.
hepinize sevgiler